Undrarvartfestenär

fett nice hemma hos Jessika och Johan igår, gjorde sallad, tjötade och drack öl! Sen mitt i natten blev de naturligtvis McDonalds, som vanligt ;)

Förövrigt kom vi på igår att man måste ju dra på någon grym fest till vintern!Alltså typ Sensation Black/White eller Das Boot som vi skulle ha gjort förra året, eller de va kanske förra året igen när jag tänker efter (ja ja minnet är inte vad de har varit). Infected Mushrooms spelade iallafall när vi skulle dra på das Boot, det är alltså en färja som man åker med i 24timmar. Du får en hytt och sen gäller det bara att supa järnet, haha, och lyssna på grymt bra musik då förstås! Hoppas verkligen de blir något sånt grymt till vintern, det behövs liksom när mörkret fallit över sverige och allt är grått. Jag iallafall tycker inte att vintern är så jävla kul direkt, flyr helst då.


Well om en liten stund ska de bäras av till mormor & morfar för middag. Peppar hennes goa mat och massa annat gott, på något sätt är det så mycket godare där. Det märker man om mormor lagar mat här, det smakar inte på samma sätt. Det är nog skogen, deras röda hus med vita knutar och de låga taket som gör det.

Over and out



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0