.

hej.
nu ska jag jobba.
skolan är lite jobbig.
fast rätt kul.
hejdå.

(det är tråkigt att blogga)

Evakuera planeten jag behöver lite tid för mig själv

tycker att alla ska va lite tysta. Orkar iiiiinte med allt jävla ljud får bara massa huvudvärk. Är det inte bilar som åker fram och tillbaka så är det grannen som bankar och slår, klipper gräset och skriker och gapar (knullar fjortisar gör dom säkert också). Eller så är det pappa som kommit på ännu ett nytt projekt och sågar och spikar han med. Inte okej de här, längtar till min röda stuga med vita knutar. Mitt egna grönsaksland och min hängmatta. Som kommer att komma.. någon dag i framtiden. Jag är inte riktigt gjord för att bo i stan.

Lite urspårs bilder från GBG i Torsdags

Over and out

Ska de va så ska de va en hink med sprit

Beslöt oss för att dra till göteborg igår från lilla trollhättan till Kulturkalaset som de fagert heter nu för tiden. Beställde biljetter, tur och retur, för hem skulle vi ju åka på kvällen. Hade vi tänkt.

Slutade med att vi sov i en studentlägenhet någonstans på en madrass :D Fett värt. Körde How i met your mother drinking game hemma hos Emelie innan, åkte in till stan och BETALDE på bussen in. Helt crazy. Spårade ur på Teddybears i ös regnet. Vi hamnade längre bak med alla tråkiga som bara skulle stå under sina paraply och se sura ut. Men fuck that vi röjde loss och va inte nådigt blöta! Så då tänkte vi att vi skulle värma oss. Så strosade in på bibloteket på avenyn och letade efter fina sex-noveller! Fick till och med hjälp av en snäll biblotikarie, som trots vår odräglighet, dyblöta kläder och skelande ögon hjälpte oss att hitta vad vi sökte.

äh.. skulle lägga upp bilder men hitta inte sladd jäveln.
Får väl lägga upp bilder från smögen då. Ja för där va jag förra helgen en sväng.
Pusshaj
Over and out


- Blev en fin bild från Olearys förra helgen också.


Glad flicka på smögen bryggan


Glad svettig kille på båten


Vovve!Jag är bra, du är dålig!

Blev strandgatan och olearys igår med heidi och My! Nice :D Varit bakis och kollat på sommaren med ernst och kommit på mgi själv med att tycka att den där karln kan ju en hel del. Suttit och små lett och skrattat med honom, inte åt honom. Stosat iväg till affär'n å köpt lite nödvändiga dag-efter-grejer. Strosat runt lite till och varit sådär ovanligt lycklig över livet. Luktat på blöt asfalt och lyssnat på grym musik, tagit en omväg hem och fått skumma blickar bara för att man råkar vara lite glad och ler lite extra mycket. Folk har tydligen lite svårt för folk som ler, speciellt på söndagar.

Over and out

Lillin :D

Okej Elin, men bara ibland ;)

På tal om de kommer jag inte in på din blogg :/ Ge mig lösen bums!

mina läppar smakar fanta

Jo, det gör dom. Förjävla gött.

Säger hejdå till bloggen nu på ett tag.

Har viktigare saker för mig :)

Over and out


RSS 2.0