Teflonminne


det var nåt jag tänkte på...öööö, just det...


En kongenial extension av en monumental cerebral fusion resulterar i kvasiessentiella stilstudier monorelation. Detta kollokvium fungerar som opium åt konglomeratet, förstå det fatala pratet i det adekvata versformatet i zenit subtraheras nollor av en verbal omnipotens mentalt multilateral kongruens demonterar divergens agiterar partiklar av artiklar numerärt i 2 genom fission genom multi-perfi-partisering bildas en siamesisk klon. Dubbelt så kompetent med kontinuerligt halvmessyrer, hiphop-karikatyrer projicerar sig själva som 11 på ett dussin..

Jag är mycket retligare nu, I tego arcana dei

Over and out

I hate my life


fan

Fan. Drömde att jag hittade min plånbok. FL.

håll käften & drick sprit

Åååååååh, fick en plötslig känsla av att alla ska hålla käften & dricka sprit!! Glad jävla midsommar på er suckers, om någon timme drar jag ut till kusten & firar. För att så är det va, en riktig midsommar spenderar man på västkusten.



Wööö, tagg tagg!
Over and out

Hastigt - men lustigt!

Okej, ärligt talat vad är det för fel på mitt hjärta? Det gör så åt helvete jävla ont. Lungorna är det ju inte konstaterade dom förra året eller ja dom sa "det kan vara någonting där.. men det är det antagligen inte" när jag röntgade. Hahaha. Känns som att chansen är rätt stor att jag bara kommer tjolavippen någon dag snart, sidåsär bara. Så lägger upp min önskan här så kanske någon där uppe (eller antagligen där nere) lyssnar.

Snälla!
Se till så att jag är på en cirkus, ett nöjesfält iallafall där jag är omgiven av clowner eller någonting när jag dör. Eller kanske jag är utklädd till clown? Bara min dödsannons ser ut ungefär så här så är jag nöjd!



Over and out

Har fått en dålig god vana som blivit min endaste vän

Drömde något, leggings som såg ut som en teckning ritat av en liten kille. Men jag fick inte köpa dom. Inte okej, jag skulle köpa något annat. Rosa, stort och fult tror jag. Får aldrig som jag vill i mina drömmar.

/ Och som den svenne jag är ska jag prata om vädret / Vilket jävla pessväder de är! Fast kan ju hoppas på att den här dagen blir som igår, fult och äckligt på morgonen och stekande hetta & sol senare på dagen. Wiio. Naturligtvis måste jag ju undra lite hur vädret kommer bli på midsommar. (Så nu har jag fått min dagliga dos av klaga-på-vädret).

Jag måste
måste måste
måste göra en massa saker
egentligen
hatar måste.

Over and out




Remind me the story that I won´t get insane



Hej här är min dator på jobbet, ett glas, post-it lapp, en penna, min mobil och en catch.
Här sitter jag och gör roliga saker som att skicka iväg tågtillstånd och kvitteringar om S-sirkulär.
Bråkar med Excel och lär mig norska (Datorn är lite smått fucked up och är halvt på norska, halvt på svenska). Helt jävla crazy azzå.



Tuffa tågsträckor. As ballt.



Jag <3 Post-it
And here I am, in actiion! Working my as offf!
Eeeeeeeelller?

Öööh ska dra till My och måla om håret nu.
Ciaao
Over and out

You're confusing me now

Kuuuwl att jag bara är på jobbet typ 1½ timme igår, sen var det ledningsmöte och helt onödigt för mig att vara där. Så taggade hemåt, inte helt fel meeen jag kan ju verkligen inte somna om "mitt på dan". Ett helvete rent ut sagt, haha sikka problem vettö. Well bättre lycka nu då, drar till jobbet igen.

Det löser sej


Over and out

I'm a sucker all I got to say ... really gotta hold on me?

Lagom taggad till att cykla iväg till jobbet, inte de att jag inte vill jobba (eeller?) utan bara sjävla cykel-delen. Blä, tyckte det räckte med att ha cyklat som en idiot i en vecka. Nu är de dags att börja tjocka sig igen å ta bilen/bussen. Skulle inte bangat en dag i sängen med en flaska whiskey asså, eller ute i solen, bara jag slipper anstränga mig.

Jaaa Jaaa, får väl gå ut med hunden sen dra mig
Ciaaoa Over and out

what up Nigga'h

My: De blir inte krogen ikväll då?
Jag: Hmpfffffff Blööööö ÖÖörk
My: ... det trodde jag aldrig jag skulle få höra dig säga

WTF's up with me liksom? Har typ inte gjort ett jävla pess hela helgen och de känns rätt gött faktiskt. Antar att de kommer resultera i helt laser till midsommar helgen?! Vad som nu kommer hända, det enda jag vet med all säkerhet är att jag inte sätter min fot på Smögen-bryggorna i år. Förra årets bravader där var inte så jävla rockigt asså. Bryr mig egentligen inte så jävla mycket, bara jag får en jordgubbe å nubbe så ä jag nöjd.

Känner mig lite smutsig så nu blir höpp in i döschen So fresh, so clean
(Tänkte att jag skulle börja skriva som ja pratar, mö roligare så)

Over and out


Taggar vi arvikafestivalen - 10 ääällllääär?

All the small things

Är så jävla schlapp, legat å kollat på "Mannen som talar med hundar" i någon timme i sängen. Inte alls speciellt taggad på någonting över huvud taget. Blev ett glas vin, film & godis igår. Är förjävla tråkig haha ska åka och utsätta My för min tråkighet lite senare tror jag. Helt otroligt onödigt att skriva här.


Ä-N-T-L-I-G-E-N
har Lillin fått paketet vi skickade! Som såg ut så här, med en hel del fina saker men mestadels onödigt skräp (Men kärleksfullt skräp såklart).

Har fått en jobbtelefon nu också! Lite skillnad mellan den och min kära 3310, kommer inte svika min älskling ännu men måste erkänna att det är lite roligt med en ny mobil. Lite fräckt.



Over and out

Awesomeness

Taggar jobbet, taggar spagetti & köttfärsåååes (Ja jag har börjat äta kött), taggar glass, taggar kaffe. Taggar taggar taggar! (Om man låsas så funkar det tillslut)

when I get sad I stop being sad and be awesome insteed. true story




Magic World

Helvete va coolt! Som den Harry Potter nörd jag är måste jag åka till The Magic world of Harry Potter!
Helt sinnes sjukt tufft, Hiihihihihi.



Who says I can't get stoned?

Första dan på praktiken - check! Kommer nog blir rätt soft.

Har börjat möblera om igen, stannade upp mitt i allt och satte mig vid datorn. Har inte fortsatt än, otrolig skräll. Ser ut som helvete här som vanligt! Har så jävla mycket skit, som typ min ödlor. Helt meningslösa och tar bara en massa jävla plats! Någon som vill köpa en liten Bitchig "Albino" och en blind rookie? ;p Ska få en platt-tv i födelsedagspresent har jag bestämt. När jag kom hem härom dan sto min gamla Tv ute på uppfarten.

Jag: "Mamma varför står min Tv här ute!?"
Mamma: "Va? Va de din, den ska jag slänga"
Jag: "Men vafan? Jag ska ju ha den!"
Mamma: "men jag har redan slängt tryckopysen!"
Jag: "Aja, släng skiten då, bara jag får en platt-tv i födelsedagspresent"
Mamma: "m m m men.."
Jag: "Syyyyyyyynd!"

Score! (För er som inte vet, för mig heter fjärrkontroll Tryckopys. Helt logiskt om ni tänker efter)

Over and out

faluröda drömmar i skogen

Varit hos Mormor & Morfar hela dagen, hjälpt dom packa massor inför flytten från sitt lilla torp i frändefors. Damn va hemskt de kommer bli, vart ska jag fira julafton nu? Och vart ska jag åka när jag måste komma bort och bara få vara ett tag? Bläh, nån dag ska jag också bo sådär. Om sisådär 40 år.





Ska iallafall få en fet soffa av dom som dom inte ska ha längre, 6-sits. Fhätt! otroligt jävla sjukt hur fuckedup min dialekt blir efter att jag varit där. Pratar så otroligt jävla fult, förkortar alla ord och bara mummlar. Schluta, na, furt (Sluta, henne, fult) Pang 'å rrröbätta

Over and out

Har ni tagit chips eller?

Öj! Jag har ju köpt nya skor, med klack. Helt otroligt, har använt dom 2 gånger till och med. Dom gör ont, men har fått höra att de ska vara värt det. Vet inte riktigt om jag tycker de men måste bygga lite på min kvinnlighet annars kommer jag börja odla mustash snart. Any whu, så här ser dom ut.




Stort steg för mig, andra gången i hela mitt liv jag använder skor med klack. Första gången var på balen, jag ville ha mina converse eftersom "klänningen går ju så långt ner ändå så man ser ju inte skorna?" Mamma gav mig evileye så fick köpa ett par pums. Kul att veta va? (Ja, jag har väldigt tråkigt)


Over and out

Ctrl + Z


Tänk va nice om man hade kunnat photoshopa sig själv irl, eller om Ctrl + Z hade funkat - de hade inte varit fel.






__________________________________________

Lite pics från inflyttningsfesten hos Emelie o Björn igår!




regn = trollhår, schnyggt
Sen drog vi vidare till sticky!

Over and out

Kalas, ta med oömma kläder & matsäck!

Drar till Götet och inflyttningsfest @ Em!



Shine on
Over and out

ja lämnar er förvirrade som fyra blinda flator i en fiskaffär

Har inge lust faktiskt.
inte alls


Ska gå på möte nu
Over and out

These fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em

Det verkar som att jag varit väldigt upptagen med någonting. Undrar vad de kan ha varit?
Minns inte riktigt vad jag gjort dom senaste dagarna, druckit kaffe, glömt äta mat och ätit godis istället, spelat in skräckfilm, varit i fyllecell eller kanske i en tät dimma? Who knows.

Är onsdag idag tror jag bestämt :O ;)

Over and out

These fuckin' walls must be talkin' Cuz man I can hear 'em
They're sayin' you got one more chance to do right
And it's tonight
Now go out there and show 'em that you love 'em 'fore it's too late


Jag minns de som de va igår (Med andra ord inte alls)

Varit en grym helg! Blandad med lite ångest och lycka av att titta på alla studenter. Blev stan och titta på alla i fredags sen @ mi casa med lite bärs för att sen dra in till stan på en studentgrej innan vi drog till BS, eftersom det inte fanns något annat ställe att dra till då xD Any whu, tänkte dra upp lite bilder till er  men de fuckar sog. KOmmer kommer :P


Var otroligt pinsam igår.. skulle jobba & vimmelfota i Vänersborg. Kommer dit, hinner ta typ 5 kort, kameran dör. Sånt som bara inte får hända. Hahaha. Wel thats life. Om någon timme är det dags att dra in till stan och kolla på alla snygga folk som går på balen idag också!

Over and out

student tider

Shit folk tar fan studenten här imorgon. Var på min kära kusins student idag i Uddevalla, grattis Hanna ofc ;D Känns som om de va igår jag tog studenten, fast samtidigt jävligt länge sen på samma gång. skumt.



Så imorgon blir det alltså kolla på alla fulla studenter ;D
Over and out

& I loose all control


Chilli'n

Fett chill dag igår! Drog upp vid elva fixade och dona sen iväg en sväng med Jessika och Elin till Velanda. Stekte i solen å tjöta en stund, sen hem, långpromenad med Conan then ner till gamledal och grilla! Älskar värmen, älskar sommar! Varit på möte om praktikplats också, något administrativtjosan. Får se om jag pallar ;) Annars är jag ju rätt taggad på å bara chilla brett hela sommar'n ;D




Sov på en jävla soffa inatt också, ont i nacken och drömde mardrömmar om Sockar?
Tror tiden på Provoice och Front har satt sina spår :O

Over and out

när skillnaden mellan mardröm och verklighet blir diffusare

Skum dröm igen. Var av någon anledning på ett flygplan och "råkade" hoppa ut hade någonslags väska runt mig som jag kramade stenhårt och jag skrek som fan.. tills jag tittade neråt. Jag höll på att ramla rätt ner i en restaurang/bar (bar liksom kan inte bli annat and happyface). Och de 2 som skulle fånga mig såg så otroligt roliga ut när du sprang för att få den bästa platsen, så jag bara skrattade frenetiskt hela vägen ner istället. På krogen va Magnus Betner och hade haft en föreställning och jag va av någon anledning helt blöt som om jag gått i spöregn. Chanserna där var med andra ord inte så stora :/;)

Den var bättre en den jag hade häromdagen då jag hade stora köttsår över hela bröstet och mina tår och fingrar var svullna som bollar och helt blåa. Blä

Over and out

RSS 2.0