2,8

Jag dricker Två8or & äte pingvinstång.
Om nom nom
Over and out

Vi styrde upp det

Vi har FF hemma och självklart styrde vi upp det.



Vi bröt oss in i pappas whiskey-källare som han har hänglås på ;)
(och om du ser detta pappa så gick ingenting sönder, vi tog ingen whiskey.. eeeelleeer?)



Vi... dansar!?


Daniel & Christophers Wet-tshirt tävling ;) .. vem vann? :O

pengar = lycka

åh åh åhhhh va gööött! Blev lite rädd och trodde inte att jag skulle få in lönen eftersom jag inte fått min lönespec (som ajg antagligen lyckats fiffla bort). Men nu har jag massa pengar på kontot, iallafall mycket pengar för min del. Sen kommer det int elite cash från försäkringskassan också (jobbgarantin). Vart ska jag göra av alla mina pengar!!?! :D :D :D

Jag tänkte faktiskt köpa en klänning, belive it or not. Men den vär på rea och dessutom awesome!
hihihi. Pengar gör mig lycklig.

Om en liten stund ska jag och Myman äta romantisk lunch = Nudlar!


inte nååådigt

Huvudvärken är fan inte nådig mot mig på morgonkvisten. (Gaaad)
Skulle vara helt okej om någon kom med en koppkaffe och lite smärtstillande nu.

På torsdag är det lööööön, på Fredag åker pärona till Egypten FF! FF! FF!!!!!!!!


för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Damn, inser nu att det nog var jag som fick en smärre hjänskakning. Jag mår helt konstigt, är skit trött hela tiden, vimsig och mår lite små illa. Just great! Fick sjukanmäla mg från jobbet idag och bara vila vila vila (för det läste jag på nätet att man skulle).

Kent igår var förövrigt riktigt bra. Jag har aldrig varit ett big-fan men dåliga är dom inte. Kommer nog inte bli det efter den här konserten men efter att dom spelade Kevlarsjäl, Mannen i den vita hatten och Socker så började jag tänka tillbaka till Sommaren 07. Sommaren då jag elin och henke hängde var eviga dag, det var en väldigt fin sommar.


Jaaa jaa urspår

Droppade in hos C vid 9 tiden igår och korkade upp morgan-flaskorna! Det började lugnt och sansat sen satte ölspelet igång och det började spåra ur. Av någon anledning tycker pojkarna att det är väldigt roligt att brottas i sängen efter några groggar - slutadade med en trasig säng & malin som svimmade :P Haha helt plötsligt låg hon på golvet som tur va vaknade hon ju innan vi hade hunnit få panik ;)

Slödrickan tog dock slut och vi fick dricka Jeltzin & juice med hundra jävla fitt smaker = Veder! Men vad gör man inte för en liten grogg? Somnade sött i soffan och vaknade upp idag med X antal blåmärken överallt. Mitt huvud fick även smaka lite TV-bord, vilket känns idag :P Hahaha men de är värt de :D

Om en halvtimma blir jag upphämtad av My och ska gå på Kent eftersom hon hade en biljett över :P

Over and out

Problem med spriten?

Tog en sväng på Backstage igår med Daniel och Joan. Träffade alkis/narkoman som pratade om svunna tider, då han sköt svanar och ekorrar i slottsparken. Eller när han fick skjuts från Forshaga till Göteborg; och överlevde! Gång på gång upprepade han: "Har herr eriksson problem med spriten? - frågade dom, ja svarade jag  DEN ÄR JU SCHLUT!"

Härlig kille de där.

Idag blir det ingenting.
Tror jag. Än så länge.

Mamma bjöd på dåligt vitt vin förut.
Så dåligt att jag till och med inte drack upp det :O

Vart har min mänsklighet tagit vägen?

 

Over and out


All aboard the chooof choof train








Delar med mig av some goooood shiiit.
Drar på hej-då fika hos My snart, sen kanske en öl eller två? :O :D
Over and out

What do you say when you're too fucked up

 

Ny vecka och mera jobba. Blir jobba mån,tis, ons & fre
Har myst med Conan hela kvällen :) Snart blir det massa pasta med ketchup & mexicana.
Film och somna - cause that's how i rooooole

Its gonna be Legen.. wait for it.... DAAAARY!


mushroom mountain


I been to mushroom mountain
Once or twice but who's countin'
But nothing compares
To these blue and yellow purple pills

 


The International Day of Awesomeness

Jag tänkte ta mig en liten stund till att berätta för er hur Awesome jag är. Helt enkelt så är jag otroligt otroligt awesome. Ibland till och med lite för awesome för mitt eget bästa, jag menar det är många som kan bli lite avundsjuka för att jag är så otroligt awesome. Men frukta inte mina vänner, jag viker inte hädan. Jag är och kommer alltid att vara. AWESOME.

Ledig idag;
Fikat med Slezak & Elin, fixat ny medicin (eftersom jag var dålig och tog slut på den utan att köpa ny. Vilket resulterade i att jag fick åka hem från jobbet i går med lite smått andnöd, thumbsup!), gick till arbetsförmedlingen och lämnade in papper och gick sen till banken och satte in pengar på kontot! Jag känner mig ovanligt rik också. Fast jag är det verkigen inte egentligen, men det känns så.

Så jag har gått både igår och idag och haft lite cravings efter att köpa något totalt meningslöst. Men jag hittade ingenting jag tyckte om. Så det blev istället Thaimat & fikan idag. Alla affärer är dåliga. Jag kanske borde börja designa kläder?

Well, imorgon ska jag bli ännu mera blond.
Over and out


Och så några bilder från i helgen som jag lovade;


Jag har inte spårat ur bara valt en annan väg

Woosh, måste erkänna att jag är lite trött från igår! Vi började först hemma hos mig Jag, Per & Daniel med några öl och roliga youtubeklipp. Sen åkte vi vidare till stan och hem till Morgan där vi träffade en massa folk. Körde spelet där man ska svara på frågor men inte får svara "Ja" "nej" eller tveka - som i parlamentet fast med riktigt svåra frågor xD Många frågor senare gick vi till Backstage ^^ helt okej kväll, och som vanligt är det alltid roligast på förfesten men man sticker ändå alltid vidare? xD

Vi hamnade på en efterfest en sväng efteråt också. Fast när dom började lägga sig i sängen och "mysa" tyckte vi det var dags att gå hem xD

Återkommer med bilder såfort jag har fått tag i dom :P
Haha det finns några godingar där ;)

kapten!

Sitter här och tittar på 6 flaskor kapten morgan. Dom skriker efter att bli öppnade. Och det ska dom, tålamod mina vänner, tålamod. Planen idag är enkelt & helt: Dricka Morgan!

Förresten, vet ni hur coolt det är med Jojos!?
Om jag ska börja med någon ny hobby så ska jag nog sattsa på det.
(så Elin nu har jag en hobby färdig till dig :D)

Over and out

Vi skålar för att förlåta, dricker för att komma ihåg

Blir inte lite rädd för mig själv när jag vaknar innan klockan ringer. Det är inte okej.

Om en timma eller två ska jag bege mig till stan och ta tåget till jöbbet. Damn, är inte alls sugen på att jobba. Men när fan har jag varit de? Tur för mig att jag bara jobbar tre dagar i veckan. Tror inte jag var gjord för den här 9 to 5 jobbvärlden.

Idag, fredag, blir det nog fan bara ta det lugnt.
Tro det eller ej. True story.

Over and out

lilllördag @ emelie med piggelindrinkar

Åååh jag vet inte varför jag envisades med att titta på en jätte dålig telesync av Snabba Cash. Nu tycker jag att filmen suger, speciellt när jag jämför med boken. Det blev sprithink med Emelie igår ^^ började vid sextiden hemma hos henne med piggelindrinkar! Körde "How i mwt your mother driningame" - skit kul :D Sen blev vi några mer och drog oss in till stan, tog några öl sen hem å däcka på soffan hos Em!

Passade på att titta på The hangover och käkade pizza på morgonen, Classic!
Imorgon kommer my man hem från Tyskland. Undra om han köpt med sig något roligt ;)

Over and out

converting vegetarians

& ja just det notera bilden där jag äter köttfärs i förra inlägget.

Det började oskyldigt med kyckling.
Nu är jag nere i träsket och äter köttfärs , fast bara på fhäzt.
Jag är en Fest-kött-ätare.

True story
Over and out

I passed the point of no return about ann hour ago / high as a kite tryin' to fight the party's out of control /

Förut på jobbet hörde jag mig själv säga: "Jo får nog ta de lite lugnt med festandet nu"... HAHA! Älskar när jag ljuger mig själv rätt upp i ansiktet :D Imorgon blir de ju antagligen på't igen. Göteborg och Sprithinken med Emelie.

Här är lite gobitar från Lördagen @ krisses casa. Sjukt grym kväll, var hemma vid elva/tolv morgonen efter, inte alls speciellt nykter.






RSS 2.0