Låt hela världen se ditt vackra leende



Pics från crusingen, inte för att det blev så mycket crusing men ändå ;p

Nu ska jag försöka chilla ner lite

Over and out

Behöver ingen pappa för Soc kan betala!


Heeeeeeeeeeeeeeej tog en fin bild på mig i spegeln fniss.
Sen ville jag skjuta mig själv för att jag gjorde det.
Var tvungen att dokumentera och dela med mig.

Nu ska jag dricka öl!
Over and out




Odrägligt

Yesterday blev fett seg,  va vaken från 7 på morgonen sen jobba & vimmelfota i Vänersborg på TG. Höll på att somna hundra gånger i bilen på väg dit. Någon hundring rikare iaf ;D

Idag är det ju Trollhätte-crusing! Vilket betyder väldigt mycket bilar, massor av avgaser men främst av allt sinnes sjukt mycket fulla odrägliga människor! Sounds amazing måste jag säga. Blir lite käk @ kusin först sen vidare. Funderade på om man skulle ta med sig en solstol och sätta sig med bärsen och chilla? Jag har så bra ideer.

Så, kameran är laddad, bärsen är inhandlad & spotify-listen "FhäZt" är igång - Dåååså!
Bara te å göra sig iordning

Over and out

Otippat

Skulle bara in till stan och träffa Henrik.. Slutade på Lipz. Otrolig skräll ;) Möttes upp i stan och vi kom snabbt fram till: Öl i solen på bryggan! Drog å köpte några bärs satte oss på bryggan i vanlig högstadie-anda. Förflyttade oss till Bettybacks park - Strandgatan och en kanna öl - Lipz mera öl - Frensh hotdog - home sweet home.

Så frågan är ju vafan jag gör uppe? Gick upp vid sju och kan fan inte somna om. Lika bra att gå upp och försöka göra något vettigt... fastnade vid datorn direkt. Det känns ju liksom inte värt det att städa när jag vet att jag kommer stöka ner det inom några timmar. Eftersom jag är en sån där Greja-med-något-sen-släppa-det-rätt av-på-golvet-människa.


I know, both got places to go



Ska terapi-stryka lite kläder!
Over and out

Kan du beskydda mig?




Freda hela månan

Har gjort sista dagen på ProVoice idag. Lite små sorgligt men ändå rätt gött ;) Kommer ju inte sakna själva arbetet men allt folk såklart. Våra coacher fixade lite tårta till oss för att jag skulle sluta idag (även fast resultaten va skit haha ;p). Höll ett fint litet tal och kramades lite, sådär lagom fjolligt.

Nu ska jag Baa softa hela sommarn, jäätte schönt. Faktiskt skulle de vara jävligt gött å inte få något jobb.. fast jag får ju söka ändå annars känner jag mig som en dålig människa. Och de är ju inte okej.. eller? :O Ska passa på å leva Fredag-hela-månan så länge jag kan!

Har beställt Arvika biljetter nu också! Med lite hjälp kirrade jag biljett för 800 spänn, inte helt fel! TAGG!!!!





Peace
Over and out



Gone Crazy

Fan va kul. Kom precis hem från Skara helt jävla trasig typ. Självklart va vi på Skara Sommarland (någonting komunal så fick de jävligt billigt) men alla jävla h0rcampingar där behövde man ju vara 25 för att få bo på, eller så va de stängt eller man skulle va tyst efter klockan 20:00 och inte dricka öl och horsea sig. Fuck that sa vi och tog bilen långt åt helvete runt för att leta efter någonstans att tälta, hittade ett fint naturreservat för fåglar. Sket i de och tog en fin plats i skogen vid en minkgård istället! Drack öl, lyssnade på musik och lekte dunkgömme i mörkret med solglasögon.

En fin kväll, glömde kameran men kanske kan klämma fram några mobilbilder!
Nu ska jag fixa kaffe & sätta mig ute och schteka.

Over and out

If my tapes and my cds just don't sell, I bet my marijuana will.

Undrar när jag ska vakna och känna mig helt utvilad? Har hostat hela jävla natten, tror min årliga hosta kommer tillbaka nu igen. Såå bara att börja boka läkarbesöken nu då. Blodprov, röntgen och massa andra tester. Wiho. Hur fan blev jag så sjuk helt plötsligt? Tror någon jävlas med mig och tyckt att jag varit så frisk hela mitt liv och jag gött kunde få några skumma sjukdomar nu. Fan va positiv jag är!

Närå, dags att göra sig iordning, på med smile't & dra sig till Gbg för mitt sista Fredagspass!

Over and out

Skära bort min otillräcklighet

Lyssnar på Kent. Tycker att det förklarar en hel del av min livssituation för stunden.

____________________________________________

Bowling igår med jobbet, droppar lite pics just for you

Linn in Action på ProVoice


Lite Förkrök på kontoret innan bowlingen!



Pepp-talk!



Over and out

Hostar som en jude

Mår som en hora på heroin. But hey, möte imorgon får hoppas på de bästa (eller?)
Jag vill bara sova sova sovaaaa i flera dagar.

Ska fan Bööwla imorgon med jobbet. Fett!
Over and out


Sätt igång och sup mig snygg

Mår fan bättre än vad jag förtjänar. Hahaha 20Km Hofman igår, eller va de idag eller igår kanske? Har noll jävla tidsuppfattning nu. Tror jag ska jobba imorgon, glömde lämna in ansökan om kurser, glömt söka jobb, glömt jobba, glömt vart fan jag är någonstans. Typ. Any whuuuu Hofman va SINNESSJUKT GRYMT! Går fan inte att beskriva, 500 dygraka horseade idioter som går 2 fuckning mil och dricker hur jävla mkt öl som helst. Drack mindre än grabbarna men mer än vad man behövde som brud (som va hälften alltså 10 öl, en varannan) - drog till med typ 18.. tror jag? Vem fan minns, minns dock jag det var otroligt otroligt dygrakt.

Tänkte lägga upp bilder här men pallar inte då det blev nästan 300 bilder. Lägger upp på FB så länge så kommer de. Ha tåla mod. Min kropp mår bajs och ja har ätit korv. Tycker verkligen inte om korv. Äter alltid saker jag int tycker om på fyllan. Då är det plötsligt jävligt gott, som köttbullar och falafel tycker inte om det. Inte alls.

Ba så ni vet liksom.
Over and out

min lilla prins


fullständigt full ständigt

Heeeel niiice kväll igår, bilderna får tala för sig själva. Myspys
Over and out


pics från Borås

Pics från Borås :P Jag är otroligt sexig med mina strumpor i rosa neonskor ;)



Ikväll blir det nog backstage, over and out

but I cant and I won't say I tried but I know that's a lie cuz I don't

Kriminaltekniker, Originalare, dekoratör, Arkitekt, inrederare, Djurskötare, Strippa, Alkoholist, Arbetslös, Pundare.

Vad ska jag göra med miiiit liiiiv!?
____________________________________________________________


Hittade den här fina bilden jag smygtog när vi skypeade för ett tag sen ;)
Haha väldigt fin bild elin, ska vi dra stockholm eller något när du kommer tillbaka?
Skåne kanske? Jag vet att jag tjatar om det men jag dör lite av saknad här borta!!



over and out

I go to take just one and I end up like having eight.

Sometimes I feel so alone,
I just don't know, feels like I been down this road before.
So lonely and cold, It's like something takes over me,
soon as I go home and close the door.
Kinda feels like Deja Vu, I wanna get away from this place I do,
but I cant and I won't say I tried but I know that's a lie cuz I don't,
and why I just don't know..



Deeply Disturbed

Trodde verkligen att jag hallucinerade i Lördags. Satt på Trollhättans station och väntade på elin vi 11-tiden på morgonen & helt plötsligt kommer det in en snubbe i Fantomendräkt! Han går in, kollar tågtiderna och går sedan ut igen och inte en jävel reagerar över huvudtaget!? Så där satt jag lite smått paniksalagen och trodde att jag hallucinerat fram en kille i fantomendräkt. Sen kom Elin och bekräftade att han faktiskt fanns på riktigt xD

Hände även en väldigt skum grej på jobbet idag. Helt plötsligt blev allting väldigt högt, ljudnivån bara steg och steg och steg. Kunde inte höra någonting, haha fast det gick över ganska snabbt. Jobbet ja, som jag sa upp mig från idag! haha lite blandade känslor, men jo det känns bra.

Så nu ska jag leta jöbb.
Over and out

om nom nom

Mat är förjävla gött. Speciellt pasta och ketchup, ketchup är fan bäst. Näst efter mig.

over and out

full av skit

Som Millan sa så fint till mig igår "Du skriver bara så jävla mycket skit i din blogg!" Haha så jävla sant, full av skit är jag.

Blev en minst sagt intressant kväll i Borås igår. Har varit på modevisning och druckit rosevin (typ?) med stela fashion folk, blivit lämnade ensama i utan någonstans att ta vägen (men det löööste sig) och fått en fläskläpp bland annat. Alla brudjävlar där är så jävla overkill och ska ha 20meter klackar. Jag har sett ut som en liten dvärg i mina converse.

Over and out


Finaste lördags-låten! Puss på er fniss


Det löser sig

Hade en go kväll igår med Slezak, åkte runt hela jävla stan för att hitta grilladkyckling men va i helvete? Ska alla äta grillad kyckling på fredagar. Latajävlar. Idag däremot blir de dra till Borås med Elin och träffa Millan :D Är inte uppdaterad på vad som händer överhuvudtaget men det blir säkert kul ;D Haha måste any whu ta det lugnt med tanke på den nya medicinen ;) Så att jag inte går runt och tror att Borås är fullt med tomtar, börjar köpa en massa kläder eller blir spelberoende.

Langar bilder sen efter helgen, råkade glöma kameran hos Slezak men förlitar mig på att millan står som fotograf för kvällen ;) Nuuu ska jag dra ner massa crap i en väska och tagga borås!!



Over and out

Du har missförstått, jag är inte värd de här jag har ingenting som du vill ha

Analysen av första tabletten igår? Sten däckade vid tio-tiden mummlandes om mystiska saker, ungefär så tror jag att det var. Fast har inte känt att det hjälpt något förutom att jag sovit ovanligt bra, inte vaknat en enda gång vilket jag alltid brukar göra hundratals gånger. Annars har jag bara haft en jävla huvudvärk och en dålig dag på jobbet.

I vanliga fall brukar jag vara väldigt bra på att ljuga och dra små vita lögner (nu låter det som att jag gör det hela tiden men så är ikke fallet), men när jag sitter i läkar-stolen och ska ta blodprov så kan jag inte ens dra en liten vit lögn. Känner mig helt blottad framför sjuksköterskan och tror att hon ändå redan vet allt om mig HON HAR JU MITT BLOD!!! Jag tror nog dom kan få reda på min favoritfärg genom att analysera blodet och säkerligen vet dom vad jag gjorde igår. USCH känner mig helt våldtagen.

Så bara för det ska jag laga lite nudlar.
Over and out




"Starkt behov av att bete sig på ett ovanligt sätt"

Ajemen, då har jag fått medicin för mina tomtar (Restless Legg Syndrome) - finally. Kommer bli spännande, Sifrol som den heter verkar vara en något skum medicin. Läste på bipacksedeln och hittatde några intressanta biverkningar: Starkt behov av att bete sig på ett ovanligt sätt, Hallucinationer, Förvirring, Onormala drömmar, ökad sexualdrift, spelberoende, Paranoia, tvångsmässigt köpbeteede och massa massa mer.

Haha känns som om detta kommer bli en intressant månad då jag ska testa om den fungerar. Dom flesta tillhör ju dock mindre vanliga biverkningar, men ändå xD Dock inte hallucinationerna. Återkommer om hur det går detta, ska ta första tabletten ikväll så får väl se hur skumma drömmarna blir!

I'll catch you on the flip side.
Over and out



Mycket intressant infromation om min morgon och vad som komma skall

Är så trött trött trött på vårat internet, det vill verkligen aldrig fungera. Any whuu ska snart tagga till vårdcentralen och hoppas på att få ställt en diagnos på "mina tomtar". Skulle ha följt med på bio igår men ändrade mig när jag kom på att man är tvungen att sitta still så länge. Mina tomtar ger mig nämligen damp i benen måååste röra på dom & det gör ont om jag inte gör det. Trött på att inte kunna sova trött på att inte kunna gå på bio trött trött tröööööött.

Närå jag är inte så deppig som det låter, de är ju cp-bra väder! Ska ta en feting promenad med Conan vid lönch, gå runt och va snygg i mina nya ullared-kläder och glajjor. Några små pojk-byggare visslade efter mig och Conan förut.. tyckte dom var lite knäppa eftersom jag lätt kunde räkna ut med mitt hemska morgonruffs, blåa addidas byxor och bleka face att nej dom visslade inte för att jag var snygg utan för att jag var brud och dom var byggare. Det ligger liksom i deras blod, lite som det ligger i mitt blod att hälsa på gamla människor jag möter.

Over and out

You know that love can do you like a shotgun

Jo tack var nog inte den piggaste eller fräshaste bruden på Ullared igår, meen fick med mig grymt bra skit hem :D Lördags blev det fest i edet, massa randomfolk (jag känner ju inte så många där direkt :P), massa öl och bråk med katt.



Shut your mouth you dirty slut! You know you want it in your butt

Hey.

Schema:
Äta nudlar
Gå ner till stan
Ta bussen
Bli full & odräglig



Jag vet att ni älskar spegel-bilder hö hö
Over and out

You are my sweetest downfall

VA i HELVETE, vaknade klockan fucking tvåååå. Hahaha varför är det ingen som väcker mig här i huset? Ibland är det förjävligt att bo i källar'n för det blir verkligen aldrig ljust. Jag har verkligen inte något vettigt att skriva heller, fast när fan har jag det?

Funderade på en sak igår på tåget. Hjärtstillestånd är ett väldigt roligt ord.
Hjärtstillestånd stillestånd ståndstille stillestånd.

Härom dagen var jag även inne på en tjejsblogg om ätstörningar.
Och jag blev så ooootroooligt hungrig och av någon anledning så kände ja mig väldigt elak

Det var ungefär det jag hade att erbjuda er idag.
Jag lovar att ta fylle-kort idag!

Over and out

RSS 2.0