Arkiv-x

Nej då, nu ska vi inte vara såna. Vi klarar oss utan putte, inget deppande för de inte. Sånt är enbart för fjollor. Är dags för sjätte säsongen av arkiv-x nu med Daniel! Feting, men jag undrar fortfarande vart han tagit vägen. Mannen på rullbrädan som drar sig fram med knogarna och inte kan prata. För jag har inte kunnat släppa honom sen jag såg de för första (och enda gången när jag var mindre), tänker mig att det inte ska vara så farligt som de känns. Haha


åt helvete då

Nu är jag grinig & putt på min kusin som gav oss hopp om festival. Sen visade de sig att vår plan gick i krash så nä tyvärr blev inge med de. Dom kommer nog inte bli så glada på oss när vi berättar att vi inte kommer xD Haha, så förhoppningsvis ska vi sänka våra orger i några öl ikväll. Då blir det istället antingen skara sommarland till helgen eller en tripp ut till båten på kusten och dricka vin & äta räkor. Så de så. Nu ska jag sitta och tjura en stund, men jag har iallafall gizmo så de är lite bättre ;p Hahah åt helvete

dagens tips


vinoshito

Vinoshiton då! Haha det är fan lite miniparty här hos kusinen med oss och våra datorer! Dom ska dra till putte imorgon så det är förfest för dom idag ;D För oss är det bara fest däremot! haha, dom sitter fortfarande och spelar dotA men somsagt vinoshiton har ju kommit fram! (Från smala sussie - bästa svenska filmen som gjorts!) 

Vin är antingen en sjukt bra grej eller helt åt helvete, bara att välja. Du blir i vilket fall som helst packad på de fort som fan :D Fast det slår fortfarande inte det 96% som Daniel hade med sig från Cypern! Men man är ju fan feg så man vågar ju inte svepa det. En random snubbe drog tre shotar med de någon gång och han kunde knappt andas :P Blev bara en drink för mig med den idag, pojkarna hann före och tog slut på den :( haha, men nu fanns de ju inget annat å göra än att gå på vinoshiton! :D hahaha

Peppar putte i parken som fan btw! De kommer bli nice!


Putte i parken 2009

Självklart sitter vi hemma hos min kusin och dricker öl å annat gött! Dom spelar lite dota och jag sitter och surfar + spelar the sims 3 såklart ;) Hel grymt! En av mina har en livslång önskan att bli ihop med 10 pojkar. så jag spenderar tiden med att bli ihop, göra sluta, hitta någon ny, bli ihop, göra slut och så håller de på :D fett! haha

Det blir ju förövrigt putte i parken till helgen! Vi köper bara campingbiljett eftersom vi inte har råd med mer och redan sett banden :P haha, men de kommer bli nice arvikafolk drar dit och de kommer bli så jävla supsup - we like!

& imorgon blir det grillfest hos en annan polare :D partyparty!


Girl all the bad guys wants



wiiiho Bowling for soup! Har längtat efter de här ett tag, de är feting nice. Hittade ingen bra video med bra ljud men ni får nöja er med detta! nice ju?

Sen ska jag fixa mat från min nya kokbok jag fick av mormor så blir det mat & dricka @ mi casa with ma girls ;D

blåbär?

Godmorgon!
Sitter och dricker morgon kaffe och funderar på vad dagen har att erbjuda. Kan nog ganska snabbt komma fram till att det nog är ingeting. Jag vill åka ut till kusten, till Skara sommarland, bada, grilla, tälta och gå på äventyr. En picknick hade suttit fint också, emn självklart så kräver det mesta fint väder.

Plocka blåbär kanske hade varit något förresten? I 18års present önskade jag ju mig en Hobby och fick en bärplockare. Som jag inte har använt än, så nu kanske det är dags. Sen kan man baka en blåbärspaj, och jag tycler inte ens om paj.

Det är lite konstigt, tårta och kakor, ja allt sånt egentligen tycker jag verkligen inte om. Så på varje kalas så tar jag en bit sen skickar jag över talriken till Daniel så han får äta upp mina rester (Y).

Ja tänka sig så otroligt intressant.


groovy

Lanande har det varit, jag pallar inte spela dota så har spelat Harry Potter & halvblodsprinsen ;D & grejat illustrator såklart. Men nu blir vi utkastade härifrån och ska dra hemåt antar jag.

För övrigt är jag sugen på öl.



Gjorde denna för en stund sen ^^ (gnorera min fina signatur, haha)

Puss!

snygg brud

Godmorgon!

Inatt drömde jag att jag blev tagen i röven av en jävligt het brud med en strap-on.
Det var en upplevelse kan man påstå!

PIP? Emmaboda?

Frågan är ju, blir det någon mer festival i sommar? Blir det Putte i parken eller blir det Emmaboda. Alla dessa problem, det är inte lätt för oss.



Lilla älskling sover så sött bland altl skräp med elverket brevid sig! <3
Haha, man saknar det ju. Festival = slippa bry sig om någonting över huvudtaget!
Livet leker helt enkelt, bara det inte är fööör varmt för då kollapsar man ju nästan,
eftersom man MÅSTE dricka öl också. Så det gör man ju trots hur varmt eller kallt det är.
Mmm jo det måste nog bli något mer sånt här i sommar!

Coming up

Kan knappt bärga mig tills söndag då vi ska se harry pooootteeeer! Nästan så att jag får ta och läsa böckerna över helgen och skippa fallens dagar, eller inte! Ska bli grymt kul iaf, peppar bergakungen! :)

Fallens dagar coming up nu iallafall, vet inte hur pepp man kan vara på de men. Nu är det nästan totalt meningslöst, "för gammal" för att hänga på bryggan och för ung för öltälten. Fast naturligtvis kan man ju komma in där ändå, men det är ju dyrt. Så vi kom fram till att vi fyller varsin 2 liters petflaska med Sprit (helst HB då) och sätter oss på bryggan trots allt. Ännu roligare hade varit att sätta sig med 2 liters petflaska med vatten i! Spela as full och förvirra snuten när det bara är vatten :P haha, fast alla vet ju att ingen kommer kunna hålla sig ;)

Nej men det är inte så mycket att hurra för Fallens dagar, jag menar alla vet ju att de kommer spöregna? haha. Optimisten har talat!

Förresten har jag nu insett att jag måste göra en massa saker.. såsom ta körkort. Eftersom mina kära föräldrar tycker jag ska börja betala hemma & jag tycker ju att om jag ändå betalar hemma kan jag ju lika gärna flytta. MEN jag måste ta körkort innan jag flyttar för annars måste jag betala allt själv! And thats sucks, så nu blir det mycket övningskörning för min del!

solen

För en stund där så tyckte jag att det var okej med rgen. Mörka gråa moln som täcker himmlen och som aldrig verkar vilja dra sig undan. Idag lyste solen igenom och jag vill aldrig mer att molnen ska täcka upp ljuset. Det väcker mig på morgonen, det får mig att le, det får mig att röra på mig, det får mig att vara ute.

Det får mig att må bra.

Nu är det så mörkt i mitt rum och jag har börjat bli mörkrädd på äldre dar. När jag var liten var jag inte rädd för någonting, inte det minsta nästan. Jag kunde springa ut mitt i skogen trots mormors förvarningar om vargen. Nu ryser jag och tänker tillbaka till det där arkiv-x avsnittet jag såg för länge sen, knappt vill jag vända mig om eftersom jag tror att han ska vara där. På sin gnisslande bräda.

Usch för att sova ensam.

bra skit



Wallah, butlers & strandgatan! Nice!

Meningslöst

Nä du, det känns faktiskt helt totalt meningslöst. Varför är nitton en så otroligt meningslös åler egentligen, kunde man inte lägga till något mellan 18 och 20? Typ när du fyller 19 får du .. gratis glass? :O Eller något. Jag hade blivit väldigt glad om jag fick gratis glass, det hade räckt med en till och med.

Fick antagningsbeskeden från högskolorna härom dagen också. Kom in på alla förutom en! Det är ganska kul eftersom jag inte vill läsa på högskola. Funderar på att läsa upp lite ämnen på komvux eller någonting och läsa till arkitekt. Meeeen matte c är knappt värt de så kanske bara blir inredare :P

Day & night (remix såklart, antagligen!)




GRYM :D Nu ska jag snart gå ner till stan och hoppas att det inte regnar sönder på mig och fika med my!
Tja!

Idag är ingen vanlig dag

För det är min födelsedag och jag fyller meningslös (Y) woho! och här sitter jag och kollar på scrubs i min ensamhet och jag skulle vilja ha lite mer kaffe men jag tog det sista och orkar verkligen inte gå upp för alla trappsteg för att sätta på nytt. Ja det var väl ungefär det tror jag.

Försöker vända om dygnet igen efter i helgen. Började Fredagen med att sita uppe hos en polare och lana hela natten! haha, började spela The sims 3 :D skitkul fast efter sisådär 7 timmar blev det lite små enformigt. Äta, sova, jobba, äta, sova, jobba. Trots de så tänker jag fortsätta spela för jag kan inte inse att det kommer vara exakt lika dant. Nej men faktiskt så är de ganska kul (och jag har inget bättre för mig).

Var på Westcoast motorshow i lördags och "passade" Robins bil (evo8). Fanns en hel del nice bilar där! Slänger in bilder på mina favoriter senare :) Fattar verkligen inte hur man kan gå runt på bilmässor i timmar, det är kul i 10 minuter när du har gått en runda sen kan man dra. 

Well, höglind out (eller nått) 

Hemma

Igår när jag cyklade hem och ner för vår gata så kom jag på att här har jag bott i ungefär 6 år. Och detta känns verkligen inte som hemma på de sättet. Det känns som ett permanent boende och att jag snart ska dra härifrån, vilekt givetvis är sant så sätt, men ändå är det lite konstigt.

Frändefors och vårt hus där kändes verkligen som hemma. Jag tror aldrig att jag fällt så mycket tårar som jag gjorde när jag för sista gången skulle lämna vårt hus. Till och med idag så är det mitt hus. Jag längtar inte tillbaka, de är inte de. Jag bara tänker att jag vill kunna ha det så igen och känna den starka känslan till en plats. Ungefär som jag gör för momor och morfars lilla söta hus ute i skogen, så vill jag också bo. Fast lite annorlunda.

Ett rött hus med vitaknutar och dekoration runt fönsterna. Nära havet eller en sjö med en stor trädgård
och ett grönsaksland så att om någon frågar så kan jag säga att jag odlat tomaterna själv!
Naturligtvis måste jag ha en hängmatta, jag har längtat efter en hängmatta i tio år nu.

Tror jag väntat tillräckligt?

Wiispary !!

Fan va coolt säger jag bara! Wii ska släppa "wiispray" så att man kan måla graffiti på skärmen! Helt sjukt, fattar inte hur dom kan uppfinna skiten och till och med lyckas. Det ser verkligen verkligt ut. Detta blir helt klart ett inköp när det kommer ut (hur mycket det än kommer kännas i plånboken!!)  http://www.wiispray.com/ - webben




bilder Arvikafestivalen - inne i dimman

      
Snubben till vänster var helt kär i Lilla edet represent. Han höll på att dö av skratt när vi spelade den och ännu mer när han fattade att vissa av oss kände dom som gjort den och dessutom kommer från Lilla edet! Haha


Tvungen att lägga in videon bara för det :P Hahaha

(Ännu mer bilder från arvika tar vi nu, ursäkta avbrottet)

   

Andreas fick lite för mycket av det goda
"Har du sptt?"
"Ja"
Mår du bra?"
"Ja"
"Vad letar du efter då?"
"Livsglädjen!"

Boll - min flickvän

Har precis kollat på Johan Glans film, hysterisk roligt! World tour of skåne. Nu ska jag snart skicka över Yes man som jag velat se så jäkla länge men eftersom daniel redan sett den har jag aldrig fått se den. Och jag har inte kunnat laadd... eller jag menar köpa filmer förut, men nu jävlar! Har till och med lärt mig hur man skickar över filmer från datorn till x-boxet!

Måste erkänna att nu mår jag ganska bra ändå, det värsta idag har nog varit att INTE dricka öl. Det kändes verkligen som att det saknades någonting i min kropp och när jag såg ölen i mitt vitrinskåp insåg jag vad de var. Tänk att man kan vänja sig så jävla fort, haha. Fatta va enkelt de är att bli alkoholist (speciellt när det ligger i släkten - woho, Not!)



Känner att jag har så sjukt svårt att få utlopp för min kreativitet. Gjorde den här förut idag men mja..
vette fan vad jag ska lägga kreativiteten på den liksom bara vill inte fungera, sjukt knepigt!

Godnatt folks!
Höglind out

Hemma från arvikafestivalen

Är fortfarande helt förstörd från arvikafestivalen, haha we like. Allt var så jävla urspår och det fanns verkligen inga mellanting. Antingen spöregnade det och va svinkallt eller så var det stekhett (klarade mig dock från att bränna sönder mig).

Går fan inte att beskriva hur jävla karate allt va :P Alla som dansade på vår musiklåda, var sjukt mycket folk o vårat camp. Även sjukt mycket nudlar överallt och köttbullar. Slänger in dom bästa bilderna som folk tog när jag får dom!

Iår blev de lite mer band än förra året, då var det bara Looptroop, Familjen & liiite av SMK).
The sounds
Mando diao
Depeche Mode
Nine inch nails
Thåström
fett bra!
Korn
hm.. det var nog något mer men jag kommer fan inte ihåg något :P


RSS 2.0