Olearys igår - tatto meltdown idag!

Det blev Olearys igår med lite folk! Kom till Trollhättan vid halv sju, snabbt hem, göra sig iordning sen ner till stan igen. Lite mycket folk och lite hög ljudnivå men det va nice ändå. Det kändes inte helt rätt att som 20åringar säga till 40+are att dämpa sig lite, hahaha. Men dom var helt galna, satt och skrek av skratt och va inte dåååligt packade. Senare såg jag en av dom stå och luta sig övet staketet. Så den kvällen slutade nog bra ;) Meen vi hade en jävligt bra kväll iallafall :D

Idag blir det tattueringsmässan på folkets hus! Har precis slängt i mig lite nudlar och är fit for fight. Får se vad kvällen bjuder på sen. Efterfest på swania eller vidare till hemmafest :)

Seyaaa
Over and out

this is my last bitter song, about you

Passade på att jobba lite på min lediga dag. Höll på att dö några gånger på vägen dit på grund av den obefintliga trotoaren på väg till hojum från mig. Suttit vid en av dom segaste datorerna med en dålig version av illustrator och försökt fixa till lite vepor. Lite finputs, det är ungefär det som är mitt jobb där. Putsa lite på allt som folk vill ha tryck (eftersom dom flesta är så DÅLIGA och tror att man kan trycka upp en liten Jpegbild till typ 3x5 meter, fast idag va dom inte så dumma som tur va).

Tittade på när mina "jobbarkompisar" försökte klura ut hur dom skulle få upp sin mini-macdator med 2 osthyvlar som verktyg. Stannade inte kvar för att se slutresultatet. Dom skulle byta ut minneskorten men hade inte backat up någonting ;) haha väntar spänt tills det kommer upp på tuuben.

Jag har även en gnutta små tråkigt just nu må jag erkänna. Annars hade jag då verkligen ikke suttit här och slösat på mina fingrars energi. Men nu har jag inget bättre för mig. Conan bet mig i läppen förut, det är inte okej (fast jag fick väl skylle mig själv jag vet ;p)

 

Nu ska jag sitta och skråla med till musik.

Over and out


Jag är bra, du är dålig

Jojomen till jobbet har jag allt kommit. Om jag kom dit, jag kom knappt heeem, hä hä hä. Nej men ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle komma hem igår kväll. Naturligtvs var tågen inställda, inget snack om den saken. Så det blev ersättningsbuss hem och då är alltid det stora problemet att hitta rätt buss. Till och med busschaufförerna verkar vara lite klyvna i frågan vart dom ska köra någonstans. När jag tillslut satt på en buss och vi börjat åka så ja, känns det inte riktigt bra (känns inte bra alls faktiskt). Det visar sig att fjädringen frusit så där stod vi mitt på 45an i en halvtimme eller mer och i väntan på en ny buss. Det hela slutade iallafall med att jag var hemma ungefär 20:30 efter att ha slutat jobbet 17:15. Kändes väl lite sådär xD

Så idag var jag defenitivt värd en påse godis!

Ser fram emot helgen och hoppas på att jag ska få det hela att gå ihop :P
Planerna är iallafall att träffa lite brudar & käka på olearys + ev utgång.
Sen hoppas vi på att det blir hemmafest med lite badtunna också ;D

I vilket fall.. Its gonna be LEGEN... wait for it....




DAAAAARY!
Over and out


No shit sherlock

"OJ vad det snöar", "Snö igen, *suck*", MEN NÄHÄ!? Snälla snälla ni sluta uppdatera om att det är mycket snö ute. Jag tror att dom flesta som lever i landet lagom redan har insett att det är mycket snö ute och jag tror inte vi behöver upplysas om det var och varannan minut. Blä jag hatar folk.

Troligen kommer jag inte kunna ta mig till jobbet imorgon. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? Det har ju trots allt gått jävligt dåligt det sista. Tror jag skulle trivas på något mysigt litet lagerjobb istället, där jag kunde strosa runt med mig själv och lyssna på musik och plocka lite. That would be DADREAM. Nej, men jag har hittat en utbildning som jag vill gå. Den ligger i Älmhult. Älmhult är långt bort. Jag är feg.

& ja! Jag såg filmen "Up" igår. Se den, ett ypperligt tillfälle att skratta åt en tjock pojke i scout dräkt! :D

True story
Over and out



Har vi ställt till de, kan vi ställa till de lite till och starta krig!

Jag tyckte att när det ändå var åt helvete kunde jag göra det lite värre. Så jag köpte en Kavaj för 60 kronor. Nu har jag alltså bara 27 kronor kvar på mitt konto. Men det var de värt. Den ska jag ha på international Suit up day i Oktober. Lika bra att vara ute i god tid.

Over and out

min egna finanskris

"Jag har kommit på hur jag besparar mig min ångest
Bara skita i det mesta & ta dagen som den kommer"

Kul att jag bara har 87 kr kvar på mitt konto. Jag trodde, helt ärligt, att det skulle var en gnutta mer svenska riksdaler kvar. Men Swedbank visade mig vart skåpet skulle stå. Typ. Så nu ungefär.. ja 2 veckor framåt kommer nog kanske inte vara de roligaste i mitt liv. Eller? :O

Eftersom denna brist på cash så missade jag ju såklart Magnus Betnér igår i Vänersborg som jag planerat att besöka. Men men får helt enkelt bita ihop och vänta på nästa chans. Kanske extra föreställningen i Göteborg! & ja en annan fin grej som kommer av att jag inte har några pengar är att jag kommer se ut som hejkomåhjälp mig i håret. Yaay. äsh de kan jag leva med. Dock ser det ju dåligt ut på fest-fronten. Det däremot vet jag inte om jag kan leva med? :O

Over and out

Hur man botar förkyldning

Jag tänkte såhär: Hur ska jag bota min förkyldning på bästa sätt?

Efter lite funderingar så kom jag fram till att - jo några cider skulle nog göra susen! And it did (Eller så va det pamolen & kaffe som hjälpte till lite och nej jag blande inte allt med cider gott folk). Jag åkte, hör och häpna till Upphärad igår. Och häpna gärna igen jag tittade på melodifestivalen (!!!). Really not my thing om man säger så och det var inte speciellt underhållande heller. Men vi spelade Post-itlapp spelet, ni vet du skriver ett namn på en känd person och sätter den på huvet. Så ska du fråga dom andra spelarna ja och nej frågor för att komma på vem du är. Grymt roligt :P Blev även lite "Alias", ungefär som med andra ord fast snäppet bättre! Slutsats: En riktigt nice Lördagskväll.

& ja just det idag är de ju alla hjärtans dag. Inget speciellt, otroligt överskattad dag. Jag och my man tar dagen som den kommer. Men vi har kansek en liten solsemester inplanerad framot kvällen.. :O ;)

Bild från ett annan post-itlapp kalas hos Anna



Over and out

låter som en kratta

Det blev utgång i Torsdags, vilket resulterade i en inte allt för lyckad dag på jobbet. Inte för att jag var så bakfull utan så jävla trött! Haha xD Skulle även ha jobbat någon timme idag men vaknade upp och lät som en kratta. I ett arbete där man enbart pratar så kanske det var bäst att stanna hemma (aaantagligen!).



Nu ska jag försöka bli frisk
Over and out


ööööh (jag kom inte på en bättre rubrik)

Kände mig väldigt lycklig när jag ringde till Ica Jätten och dom sa att dom hade en rödbrun liten plånbok liggandes hos dom. Igår var inte min dag tror jag. Lyckades tappa båda min mobil och plånbok. Mobilen låg ju dock i soffan, under en väska xD Riktigt fail-dag. Men! Fick lämnat in försäkringsgrejs till arbetsförmedlingen (chaaachiiing).

Seya
Over and out

Farmor & obefintliga kukar

Tycker att det är lite orättvist att jag blir kallad Farmor på jobbet för att jag har en gamal mobil. (Som är den bästa mobilen i hela vida världen, jag har ju snake - vad mer kan mna begära!? 3310 <3) Jag funderade på om jag skulle låna Daniels mobil och showaoff lite och visa att jag inte alls är en farmor. Fast.. då måste jag sitta och "plugga" hans mobil för jag förtsår den inte :/ .. hm jag kanske är lite farmor ändå?

Sj kan suga min obefintliga kuk också, det är inte okej att ersätta tåg med buss var eviga måndag.

Speciellt inte på måndagar.

Over and out


Time isn't wasted when you're getting wasted

Tänkte byta om. Men jag känner mig så jävla oldschoolhiphop i mina blåa adidas byxor. Och det är ju faktiskt ganska coolt, så jag behåller dom på en stund till och lyssnar på lite tung musik en stund. Dansar runt i mitt rum och låssas att jag kan rappa. Jag älskar söndagar.

Fredag, jobbade någon timma sen mötte jag upp daniel så sprang vi runt och försökte hitta något jag kunde ha på mig. Eller ja, först åt vi massa mat på Donken, och så fixade vi några hinkar med sprit. Blev bussen till Emelie som fyllde 21, party i deras lägenhet med mass folk sen vidare till Nef! Lördag blev åka buss hem, panta burkar och käka thaimat ;D Självklart har jag snott bilder från henne:



Snart ska jag åka till mina kusiner och äta mig fatty boom boom
Peace
Over and out



burkar

Hej
Jag kan inte följa med ut idag.
För jag ska panta burkar.



Over and out

abstinensbesvär

oooh.. kände ett väldigt stort behov av att möblera om mitt rum. Men tänkte att jag skulle försöka motså mina cravings idag.. eeeller? Kan ju möblera om lite, bara flytta på en hylla eller två? ;) Hahaha, helvete detta börjar bli ett problem. Dags att hitta något annat att sysselsätta sig med när man har tråkigt, något lite mindre beroendeframkallande? Typ, tvätta den jävla stora tvätthögen.. eller inte.

Fick en massa roliga gamla bilder från Sandra förut ;) Jag bjuder på't


Jag & Jessika på Emmas, innan vi hade fyllt 18 fniss.

Sandra & jag, random gång? xD


Per & Daniel myser på emmas.


En otroligt vacker bild på mig, tagen mest för att visa mina cpben :) fniss.
Undrar vart fan den gråa tröjan är, ska roa mig med att leta upp den nu.

Chingchong
Over and out

just my luck

Sitter med morgonrock så här på kvällen och fryser. Tyvärr hade jag inte fått min lön idag så kan inte ens unna mig lite godis såhär på kvällskvisten efter jobbet. 9-17 idag och samma imorgon, dock kom jag naturligtvis försent.

När jag stod
och väntade på bussen till tåget kände jag hur min mage började kurra och jag tänkte "Damn Sofia! Lär dig äta frukost.. aja jag har ju min matlåda.... DOH!!" Antagligen glömde jag den i kylskåpet..

& Jävla Sj
. Kunde verkligen inte förstå deras ursäkt till att tåget skulle komma 40 minuter senare "personalbrist".. Fick det inte riktigt att gå ihop eftersom det åkt en bra bit innan för att komma till lilla Trollhättan. Var det några i personalen på tåget som bara kände "Nej fan.. vi skiter i de här" och hoppade av i Öxnered?

Haha nej men ärligt så blev det jävligt dumt men som tur var fick vi ersättningsbuss och jobbet fattade grejen. Trots att jag inte ens ringde innan och berättade om min otur. Anledningen till det var enkel, inge pengar & inget batteri på mobilen. Jag lyckades nämligen göra det ultimata, trodde att jag var duktig och laddade mobilen hela natten lång när jag i själva verket inte ens satt i laddaren i väggutaget utan enbart i mobilen.

I love my life <3

Nu ska jag lyssna på hemsk musik om att våldta småbarn. Eller något.
Over and out

jag hoppas att du gillar smaken av GHB

Yäääääz, älskar att gå upp kvart i sju.

Tackar gudarna för kaffe & hoppas att dagen inte går allt för långsamt.
Måndagar & Tisdagar har jag numera inget liv, thats how i do iiit.

Over and out

RSS 2.0