goddamn drivers license

YES I DID IT! Äntligen har jag körkort!! Klarade teorin med marginal och uppkörningen gick hur bra som helst. Han jag körde med var jätte glad och pratade om massa saker. Dessutom tappade han bort tiden för att han pratade så mycket ;) Tror det var solen som hjälpte mig när den tittade fram (& min dinosariereflex!). Så idag har jag kört runt med Daniels bil :P Den var inte det lättaste att köra, lite trasiga saker här och där ;) Men den är fin ändå!

Så dom senaste dagarna har gått åt till att plugga teori helt enkelt. Nu får vi väl se vad jag ska hitta på om dagarna?

Over and out

fatty bom bom bom

Lululu, söndag kväll och ännu en helg har gått! Fredag bestod av mat, chips och cola! & igår var det inflyttningsfest hos Carro & Robin! Spelade "med andra ord" som en galning, älskar det spelet ;) Lockade en full snubbes hår, drack drink som smakade skumtomte! (eller godishalsband vi var lite splittrade) Senare drog vi ner till stan och skulle ha gått in på Lipz eftersom vi stod med på listan. Men tydligen kom vi försent och snubben som hade skrivit upp oss försvann in :P Så vi gick vidare och tanken var att vi skulle ha gått in på Backstage, men vi hamnade på Butlers istället, där det förövrigt är 23årsgräns. Men jag fick vackert komma in ändå, dock höll nästan pojkarna på att inte komma in som har åldern inne, nästan iallafall xD Men det var inte så mycket att ha ändå, mycket äckligt folk. Ungefär som på Lipz fast dom här var nåågot äldre = ännu mer creepy.

Idag blev det dock inget bingolotto :O Men det blev käk på Max och pysslande. Snatr ska vi äta nudlar också, de när daniel vaknar upp ur sin bakfylletupplur.

Och ja btw jag är lite nervig
Over and out

Jesus christ! How did we get mixed up with that gang of psychotic bigots?

Jag har bytt tandborste! Jag tyckte att det var dags, nu är den mer rosa än lila. Jag gillar lila, och jag tycker att färger borde stavas med storbokstav som namn. Jag dricker kaffe ur en stor vit mugg med deformerade prickar på. Jag tror att detta skulle klassas som en text med påtok för mycket upprepning.

Så jag ska sluta nu.

Min antipati kämpar om utrymme med mitt ego
Och min medkänsla ser på, fullkomligt ointresserad
Dresserad att låta allt rinna av som den vore impregnerad
Dränerad, om du försvinner, tror du det känns i mig?
Har ingen gräns i mig
För mätt för att svälja min stolthet
För stel för att böja mig
Och jag vet att inte folk vet
Håll dig till vad du har en aning om och håll sedan käften
Håller en våldsfest i mitt kranium och du är hedersgästen
Ingen kommer ut förrän jag visar upp segergesten
Men jag är mest en egotrippad, redigt vrickad jävel
Om man får tro vad som sägs är jag en fitta även
Som inte hittar vägen

i salute you

HAHAHAHAHAHA Någon hat stulit en fastkedjad Bajamaja utanför Trollhättan!?
Vem är du/ni? I Salute YOU!

"Det var nog någon i nöd" / polisen




Our vibrations were getting nasty - but why?

Jag älskar godis! Förut frågade mamma oss om det var någonting speciellt vi ville ha från affären, så vi skojade och sa att vi ville ha cola, chips, tonvis med godis och yeah you name it. Och vad kommer hon hem med? En påse dumle med olika smaker, en påse godis och en Pepsi :D Helt okej bra.

För första gången på lite mer än en månad, antagligen lite mer, pallrade jag och Daniel oss till sportlife! haha, det var ganska segt att se hur mycket man fick dra ner på vikterna och att vi bara orkade springa i fem minuter! Men, det var tanken som räknades! ;D Nu har han dratt till högskolan så nu är jag tvungen att plugga som jag undvikt hela dagen, damn! Så ja.. bara att begrava sig i teoriboken.

Over and out

You poor fool! Wait till you see those goddamn bats!

woho, nu fungerar det att skriva inlägg igen! Inte för att jag hade något vettigt att skriva kom jag på. Jag har blivit lite smått galen av körkortteorin tror jag, känner mig överaktiv fast jag egentligen brode vara trött och det enda som snurrar i huvudet är reaktionssträckor och annat sånt där tråkigt. Eller så beror det på att jag satte på en gammal Misfits skiva. hm..

Sitter och inväntar Mr D så att jag kan göra av med lite energi på honom (hur fan lät de?). Annars är ju min dokumentär om Ted Bundy färdig nu också, USAs värsta seriemördare! Förövrigt så var inte Tilda hemma när vi skulle gå ut på promenad jag och vovven. Men det slutade med att jag strosade runt och lyssnade med sådär lycklig musik som gör att man ler och skrattar så att folk tycker man är knäpp. Speciellt när det regnar.

Och ja hej jag heter sofia och jag tycker om att skriva onödiga saker och publicera det på internet,
SNopP!

Over and out

goddamn hippes!

Nu har jag hittat ett par stövlar att klaffsa runt i istället för mina converse idag! Men har kommit fram till att jag önskar mig ett par snygga gummistövlar i julklapp! Storlek 38 tack. Dom här gröna är inte särskilt attraktiva, inte speciellt sköna heller för den delen xD

 

Förresten så tänkte vi ta och köpa en buss och roadtripa till sommaren. Jag röstar skarpt för den nedan, Gary är ju till och med på den!? (Daniels jättesnigel han fick av mig i 20årspresent) Jag taggar detta som fan. Just nu var tanken bara att dra runt i Sverige men vem vet vi kanske tar oss lite varstans. Danmark allafall ;) Kristiania skulle nog inte tycka illa om oss om vi kom med den här iallafall ;)

 

Dags att börja knalla bort till Teeeldhaa!
Over and out

We're right in the middle of a fucking reptile zoo!

Stackars lilla Trollhättan, nu drar sig Koenigsegg ur Saab-affären. "Processen tog för lång tid", ja tro fan att man drar sig ur! (Ja och ursäkta alla, jag tycker också att det är jätte tråkigt) Vad är det som tar sån tid? Dom ska analysera och se om Koenigsegg verkligen passar som ägare av saab. Har dom något val? Neeeeej! Det är ett jävla krångel med allt som verkligen inte borde vara krångligt. Hade jag varit ägare för Saab, det går skit och någon vill köpa skiten så hade jag ju tagit dealen på två röda och sprungit fort som fan därifrån! Människor tänker för mycket, ungeför som när jag ska bestäma vad jag ska äta till lunch. Hallepluppsenen Saab, Skyll er själva!

haha, upptäckte precis
att jag låg väldigt mycket före klockan i huvudet nu när jag såg att den egentligen var halv tio. Tänkte att jag var tvungen att skynda mig ut i regnet, men ikke. Idag ska jag och Tilda ut och traska nämligen (jag vill skriva tämligen hela tiden istället för nämligen). Men det kanske är tur att det är tråkigt väder för då har jag inte så många andra alternativ än att sitta och plugga.. eller sitta vid datorn, eller kolla på film om seriemördare, eller göra julkort, eller.. ja ni fattar grejen.

Over and out

And if it takes shit to make bliss, well I feel pretty blissfully

Jag är helt fast i seriemördarträsket. Igår såg jag tre stycken och nu har jag "han kallades kannibalen" som står på tur, och några till som står beredda. Man kan ju inte annat än tycka att det är intressant med psykopater, förutom att dom är jävligt creepy då. Kommer ihåg att jag läste en bok en gång som skulle vara skriven på så sätt att det var en psykopats dagbok. den var jävligt intresant, men ni vet det var ju en bok i skolan så då läste jag ju inte klart den.

 

Börjar nästan bli lite trött nu, kanske dags att lägga sig i sängen och titta på alla hemska seriemördare. Det blir lite jobbigt att gå ut i hallen ensam nu när man inte har någon som kan följa en ut till toaletten, så alla lampor får vara tända så att psykopaterna inte kan gömma sig i mörkret. Det slutar alltid med att jag börjar springa av rädsla, haha.

 

Mardrömmar däremot borde jag ju få tycker man. Men jag tycker inte att det räknas som mardrömmar trots att jag härom natten blev torterad av två män. Naken och fastspänd med kedjor på ett stort bort. Jag var helt blåslagen och det var blod överallt. Men min hjärna kan inte bara låta bli tror jag. Jag blev nämligen slagen med en stekspade? En blå stekspade av plast och hela mardrömmen förvandlas helt plötsligt till en dålig scen från Yrrol. Taada!

 

Nu ska jag vara tyst!
Over and out

 


Musik i blodet en duktig fix och tio bud e en lustig vits

Tyckte att jag inte behövde plugga nu. Det är ju så djävulskt vedervärdigt tråkigt, nästan lika tråkigt som matte. Och jag som funderar på att läsa Matte C till hösten? Bläu ge mig ett jobb så att jag slipper. Men mina drömmar behöver matte C tydligen, vilket jag tycker kan suga kuk.

Jag ser i syne. Tycker att jag ser saker överallt, hallucinationer? Katter överallt! Konstigt, jag botar det med "Natt klockan tolv på dagen". I like, så här får ni också lyssna! Ordkonst i sin renaste form!




kryptoniter

om nom, köte en påse kryptoniter på väg hem som jag vräker i mig nu. Varit på körskolan några timmar och kört och pluggat. Nu vill jag bara att det ska vara över någon gång. Fast frågan är vad jag då ska spendera mina dagar med?

Klockan är fyra men det känns som åtta på kvällen och jag kommer aldrig sluta förvånas över det. För varje år blir man lika förvånad när det blir mörkt så tidigt, fast det har blivit det i alla jävla år. När ska man vänja sig och gilla läget? Nu ikväll ska jag göra som dom sa på nyhetsmorgon. Dricka tonvis med te och tända massor med ljus, och äta kryptoniter.

over and out

Det snurrar i min skalle

Thomas Quick dokumentären var lite intressant. Tydligen finns det ju inga starka bevis mot honom och det verkar som att polisen manipulerat och så vidare för att få fällande dom. Men, om man erkänner så många mord utan att ha gjrot dom, då, då måste det fa-an vara något fel på en!

Och just det! Det är ju SOL ute! Helt jävla otroligt så nu måste jag ju ut såklart. Men ska till körskolan och köra en snabbis och plugga lite efter det såklart.

Over and out


 




kill the body and the head will die

Pasta är bäst, mamma sa till mig härom dagen att jag kommer bli en spaghetti. Kändes inte helt fel, lång och smal. Pasta, fetaost, rödlök, ketchup och mexicanasås det är riktigt bra skit. Kom hem för en liten stund sen från Lillin (eller rättare sagt hennes brors lägenhet som hon tar över ibland). Malade kaffe, drack väldigt starkt kaffe och kollade på schizofolk på tv. Mysigt.

Så jag tänkte fortsätta i samma spår och spendera min ensama kväll och kolla på en dokumentär om han den där gulliga killen Thomas Quick. Få se vad han har haft för sig, den lilla busen!

Och nej, nu orkade jag inte lägga in några bilder Elin så det för du vara utan. Men nu fick du ju någonting att läsa iallafall!

Over and out

"how about some ether?"

Har precis slängt i mig resterna från thaimaten och är sådär rosig om kinderna efter att jag promenerat med Tilda i regnet. Känner mig rätt slapp, rätt gött faktiskt (med värmlandsdialekt). Men nu hade jag tyckt de hade varit helt okej nice med en kopp chailatte, rökelse och en bra bok. Fast jag gillar inte att läsa så mycket, jag har int tålamodet. Så istället drar jag och övningskör med mamma och köper glasögonen!



P.s Jag gillar min Kojfisk t-shirt d.s
Over and out




'



the frog-eyed woman clawed feverishly at his belt

Helg = annat att göra än att sitta vid datorn = dåligt med uppdatering.

Fredag blev det ju dahood och Ronja som fyllde 18! :) Meningen var att vi alla skulle dra till backstage men det slutade med att vi stannade kvar hos dom istället. Kändes inte värt det när det kostar hundrasvenskariksdaler. Verkligen inte värt det. Men det var en nice kväll med nostalgi musik, rosa cowboyhatt och mycket klapp på huvudet.

lördag däremot var en fattybombom dag! Jag och myman åkte och köpte thaimat, en chipspåse, en coca cola och en stor jävla godispåse! Hemköp lurar en som alla andra med sina stora jävla påsar. Men south park och massa godis är aldrig fel.

Idag ska jag ut i regnet och gå ut med Tääldhaa, Daniels syster vovve! Och plugga ihjäl mig.. så ska sluta sitta här och försöka läsa boken och göra lite frågor i den där andra boken. Jag är överlycklig över hur min vecka kommer spenderas.

Over and out

painted in blood

Nu efter jobbet har jag suttit och tittat på "mannen som talar med hundar" en stund. Och nu när jag gick ner till datorn fick jag se det här. Molly med en av valparna, hon tar så bra hand om dom! Som uppfödaren skrev ser dom nog mest ut som små råttor men jag tycker att dom är helt underbart söta!


 

Senare blir det till dahood denna helgen också! ;p Sedan antagligen utgång och som alltid betyder det backstage. Börjar bli tröttsamt, mest för att det är så lite, varmt och dålig luft :P Men de ska bli kul ändå, hoppas dom fixar större lokal snart bara! :p Lyckades slå i min häl förut när jag gick ner för trappen. Undrade hur fan de kunde göra så ont och när jag tog av mig strumpan. Blod överallt! Haha, men det verkar ha lugnat ner sig nu. Mysigt, om nom.

over and out


morgonruffs

Jag kan iallafall kalla mitt hår morgonruffs, jävlar det blir 10-15 cm kortare när man somnar med lite blött hår :P Massor med lockar över allt haha ser lite ut som clownhår fast inte lika tjockt då :/ xD Man får sig ett gott skratt varje gång man tittar sig i spegeln på morgonen iallafall (nej då jag är van med det med, men alla andra får).

Snart ska jag till jobbet tänkte jag eftersom jag inte fått några protester om det iallafall. Känns väldigt konstigt när man inte varit där på så länge, men nu ska jag ta en macka så jag inte dör av hunger sen! För jag lyckas alltid glömma äta frukost.

Over and out

russin fingrar

Sitter och beundrar mina fingrar efter ett väldigt långt bad. Fastnade nämligen i "full proof" på 6an (ja vi har Tv i badrummet), förstod inte riktigt om det skulle vara en vanlig action film eller en actionkomedi. Och sen undrar jag hur lite kameror dom hade på de där stället dom rånade?

& nu efter att jag badat och tagit det lugnt en stund känns allting mycket bättre. Imorgon går jag till jobbet och försöker vara där så länge jag kan så får vi hoppas att dom kommer på att jag behövs. För jag behöver bli ganska behövd. Fredag är det imorgon också! Bra skit!

Här är glasögonen förresten och såhär ligger det till. Antingen bara ett par märkesbågar och då behöver jag inte betala synundersökningen. Eller ett par märkesbågar och ett annat par gratis! What tooo doo.. Dom längst ner till höger med ful prislapp är dom jag kan få på köpet ;)  nej man ser knappt någon skillnad på dom svarta, inte jag iallafall men jag är ju den som behöver glasögon så jag ska väl bara hålla käften.

 

Over and out


"watch your language! you're talking to a doctor of journalism!"

Lyckades bita ihop ungefär tills nu när kvällen kom. Eller rättare sagt fram tills nu när jag inte har någonting annat att göra. Men idag fick jag ett jobb om en logga! Så kanske kommer jobben nu och jag slipper de här, får hålla tummarna! I sånna fall tänker jag börja gå till jobbet och arbeta istället eftersom jag får mer cash på det viset haha. På något underligt sätt finns det alltid någonting att göra så fort jag är där dock, mystiskt ;D

Men fick fixat hem provglasögon nu också, tror jag är ganska säker på vilka jag vill ha men who knows. Fått ännu mer bilder på valparna också :) Underbart, en av dom här små liven är min pojk!



Nej nu måste jag försöka göra någonting och sluta sitta vid datorn.

Over and out


this is an illustration, of desperation

Godmorgon! Idag känns det sådär mysigt när The Cardigans skrålar i bakgrunden och det luktar té från min fina mugg. Och faktiskt så tror jag att jag ska försöka bita ihop. Försöka se ljuset i höstmörkret och sluta deppa ihop. Ja jag tittade på nyhetsmorgon precis, där jag får all min inspiration från (känns det nästan som ibland). Så nu ska jag tända massor med ljus dricka massor med te och ha på mig dom mysigaste tröjorna även fast dom är fula och slitna.

Jag blev lite kär förut också. Var tvungen att öppna Åhléns medlemskatalog (förlåt mamma), den är nästan lite för vacker så här på morgonen. Älvor med svallande hår i fina ljusblå färger. Men nu är det dags att dra sig ner mot stan strax och se om jag ser sämre än förra året. Puss!

Over and out


Sexual Harassment Panda

Nu är skrivbordet ihop skruvat (kanske en aning ostabilt) och jag har gjort iordning det sådär hemmakontorsfint. Det är kul eftersom man inte direkt kan kalla det kontor eftersom man kanske behöver jobba med något i kontoret för att det ska räknas, nu kanske det mer bara är ett simpelt skrivbord. Det låter tråkigt. Det är synd att jag inte kan sy för det gade fungerat  perfekt som syhörna.



Nu då har fixandet som alltid gjort att resten av rummet är totalt kaos, organiserat kaos såklart,  men jag är van. Imorgon ska jag på synundersökning och försökla få mig fixat ett par nya glasögon! Sen tänkte jag vara sådär otroligt social och rolig som jag alltid är nu förtiden och gå till körskolan och plugga.


Jag har satt ut en fin liten annons på blocket där jag säljer en jacka och en kavaj. Snart kommer det upp lite mer saker när jag orkar fixa med det. Nu ska jag mata mina odjur och sen mig själv. Och titta south park såklart.

Over and out


hittade en fin bild på mina gamla glasögon ;)




a bit lightheaded

Är helt slut efter en dag på ikea. Men jag fick mig allt ett litet skrivbord, som jag inte har en aning om vart det ska stå. Det får väl bli en omöblering snart, tråkigt ;) Eftersom vi gör om i köket var det dags att köpa massa saker, åkte hem med ett halvt kök i bilen kändes det som. Men min lilla pojke har ju äntligen kommit idag :D Så jag bryr mig inte ett piss om vädret utan är allmänt lycklig.



Arbetsförmedlingen är inte speciellt tydliga i sitt skrift språk "...och meddelat söka jobb" & jo jag förstår att vi alla kan göra våra misstag men en viss meningsbyggnad borde väl existera? Dessutom tror jag att dom ville ha en internetrelation med mig, men deras vilja kommer ikke gå igenom. Alla dom missförstånd och tusen mail jag fått sitta och skicka fram och tillbaka tänker jag ikke gå med på!

Nu ska jag försöka göra mig lite varm oboy och sörpla i mig.
Over and out

min pojke har kommit <3

WIIIIIII MIN LILLA POJK HAR ANLÄNT! :D :D bilder kommer när jag får dom haha!
Nu ska jag fixa glasögon och sen övningsköra till göteborg och dra till Ikea!

Tihi fniss fniss

Puuuusss

I guess the good times they were all just killing me.

BAH skrev en massa och allt försvann, så bara att ta det igen. Ska iallafall gå lös på blocket nu och sälja massa crap som bara ligger och samlar damm här hemma. Som till exempel ett par dr.martens kängor, jackor, nitbälten med mera. Eftersom lönen denna månaden inte kommer vara speciellt stor får man försöka överleva på annat vis! Hoppas på att någon vill köpa mitt skräp bara!

Imorgon blir det IKEA med mormor och mamma :) Och om jag är snäll kanske jag får mig ett skrivbord också, så det gäller att bita ihop och inte vara en bitterfitta helt enkelt.

Dags att dejta kudden nu tror jag bestämt
Over and out

 

Fed up with all that LSD.
Need more sleep than coke or methamphetamines.
Late nights with warm, warm whiskey.
I guess the good times they were all just killing me.


måste alltid vara rädda

Nu äntligen kommer mormor snart, som jag väntat ;D Såg precis klart The pianist och guuuud ba bra den är! Bölade lite och blev så glad i slutet så. Inte konstigt att den fått massa oscars. Otroligt bra, sånt här filmaskapande gillar jag. När dom inte överdriver, eller tvärtom för den delen (underdriver man då?). Skönt att det fortfarande görs bra filmer. På tal om det så är jag ganska skeptisk till den här nya filmen som alla påstår är så bra "2012". Känns som att det är ännu en amerikansk religös film om domedagen, som att dom bara vill att man ska vara rädd för någonting. För vi måste alltid vara rädda för någonting vi människor. Av någon konstig anledning, finns det ingenting att vara rädd för skapar man det. Nu när finanskrisen börjar bli bra kommer svininfluensen. Och ja, ni fattar grejen.

Nu kom mormor!
Over and out

Så kom igen då, med allt du har & lappa ihop mig bäst du kan

Skönt att man iallafall svarar när man har mailat om ett jobb. Bara ett "tack för visat intresse" känns ju tusen gånger bättre än inget svar alls. Äsh det löser sig, snart, förhoppningsvis. Och tills dess är det bara att gilla läget. Planerar att läsa lite kurser till hösten om jag inte fått något nice jobb vill säga :P Så kanske vidare till Arkitekt sen, men det låter ju så jobbigt med skola och plugga. Den egentliga frågan är ju om det är värt de? haha

& jag är fortfarande en bitter människa som mest bara vill vara ifred.
Nu tycker jag att alla är idioter, aldelles för långsamma och allmänt irriterande.
men ikväll kommer mormor, mormor är bra!

OVER AND OUT

Godmorning starshine

Om det bara hade stått en kopp varmt kaffe på nattduksbordet när jag vaknar varje morgon så hade jag nog faktiskt gått upp när klockan ringer. Men jag måste erkänna att när klockan ringer och man öppnar ögonen, tittar ut genom fönstret och det enda man ser är grå dimma. Nej då är det FAN inte värt det! Så då sover jag en timma till.

Och eftersom jag inte har ett speciellt bra morgonhumör är det värsta som finns när man ska upp och göra kaffe, någon som är pigg och alert, påklädd och redan hunnit med jätte mycket som glatt säger "gooodmorgon!". Då är ungefär det enda som snurrar runt i mitt huvud.. "Skjut mig, eller skjut alla andra bara jag får mitt jävla kaffe".

Så om det någon gång skulle hända att vi bor tillsammans i ett kollektiv eller så, så vet ni det nu.

Over and out

fåtölj, faldestoe, fauteuil

Fåtölj, haha visst är det ett väldigt fjantigt ord? Fåtölj Vad kommer det ifrån, jo det är "ett germanskt ord"  och beskriver en ihopfällbar stol! faldestoe vilket sedan utvecklades till fauteuil på franska, men fåtölj? Jag vet inte om de är min lite dalsländks-trollhätte dialekt som gör att det låter så jävla fult när man säger det? Speciellt om man säger det sådär slappt och sluddrigt som bara jag och morfar kan, med betoning på "ölj". I vilket fall som helst så ser det roligt ut ändå, men saken var den att jag kom på det här när jag letade efter en speciell fåtölj (jag småfnissar lite för mig själv när jag skriver det), men den jag träffade på hade bara en snurrgrej men iprincip samma koncept!





Sedan hittade jag äntligen den där lampan som jag blev helt kär i på Ullared av alla ställen, men jag vet inte vart den skulle kunna säljas annars. Helt underbar iallafall och sådär perfekt mysig nu till jul! En otroligt dålig bild printscreenade jag till mig också genom Ullareds webtidning, den är iallafall väldigt fager.



Ikväll ska jag försöka se andra halvan av The pianist och mysa med mig själv i soffan. Tända ljus och tyvärr ingen rökelse som är slut :( Men tyvärr är mina pengar det också. Det blir en mycket fattig vinter.

Over and out



Like this

Fortfarande har det inte dimpt ner något mail om min vovve, men bara att vänta! Otrolgit hur en dag bara försvinner så här snabbt, kändes som jag satt i sängen och drack kaffe för bara en liten stund sen men nu är klockan redan sex. Pluggat och övningskört har jag iallafall hunnit med today, det där vanliga. Gjorde ett teoriprov på datorn (bonniers trafikskola) som jag klarade finfint. Frågan är ju bara hur likt det är det riktiga provet? :S det märker vi.

Over and out





(Johannas bild som jag grejat med :P)

weekend break

Det blev inte någon enorm svart doldo (millan!) men kanske någonting annat ;) Men billigt blev det, och jag som till och med fick spendera 1000 spänn sa min man men det blev bara 150 :/ Men jag bjuder på lite bilder som Johanna tog därifrån ;D Efter sexpartyt drog vi vidare till en förfest i egna hem. Där grannarna också hade fest 94er som tydligen inte ville försvinna och som sedan invarderade oss. Well, drog vidare ner till stan för att stå i kö till backstage i brist på annat och låtsas vara student och komma in för halva priset så det var värt det haha :P




Igår försökte vi vinna på bingolotto igen och det gick fan inte då heller. Men jag ger inte upp så lätt! (tror jag inte) Och fortfarande har jag inte fått något meddelande om min lilla pojk! Fast det är klart hon har väl fullt upp nu, försöker jag intala mig själv och inte dö av längtan.

Idag ska jag söka jobb och plugga teori!
Wiiioo

Over and out

FniZzZ

Det missuppfattades tydligen rätt grovt igår, men iallafall så var det inte någon utflyttningsfest. Det blev hemma kväll och film istället. Men de va mys! Idag har jag spenderat väldigt lång tid med att titta på när Daniel och Robin plockade isär bilen och kollade in drivknuten. Som är pannkaka, wii. Sen övningskört den fina vägen hem (aka sjuntorpsvägen) utan övningskörningsskylt och lite för hög hastighet.

Jag längtar som jag vet inte vad tills det dimper ner ett mail från hunduppfödaren om att min pojk kommit! Imorgon är det ju beräknat som jag tjatat om så mycket. Men, om en stund bär det av till DAHOOD, KRG, Kronogården! Sexparty står på schemat hos Ronja :) Efter det får vi se vad som styrs, antagligen hem och kolla film eller något annat myspys. För nu har jag gått in i mitt chillemode för ett tag framöver.

Peace
Over and out




blubb

Försökt hela morgonen att få igång internet och finally så lyckades jag! Nu väntar jag på att mamma ska äta färdigt sin ärtsoppa så vi kan övningsköra. Ärtsoppa? no need for words, bläu. Well ikväll blir det antagligen utflyttningsfest.. eller om det var inflyttning? Hos Daniels syster iallafall! Det suger att jag inte hunnit ta mitt körkort än för annars hade jag med glädje varit fyllechaufför! haha :P Men jag kan ju skjutsa på cykel? Så slipper folk åka dit för styrfylla.

Dags för mig att sluta svammla och göra mig iordning
Over and out


the pianist

hahaha ligger helt inne i "The pianist" och det är så otroligt spännande! Vad händer? Naturligtvis hade jag lyckats ta bort andra halvan av filmen, konstigt att jag inte upptäckte det innan kan man tycka men jag avr så inne i filmen att jag inte ens tänkte på det. DAMN! Nu måste jag se andra halvan imorgon eller något för jag kommer somna.

Nu dunkade de till sådär obehagligt i väggen och jag får för mig att det spökar. Usch och nu måste jag gå ut i mörkret, hur kunde jag bli såhär rädd och blödig helt plötsligt?

Dröm sött & inte som jag inatt
Over and out


good news for people who loves bad news

Och nej jag har verkligen inte pluggat någonting. Det bara vill sig inte, sen är det mycket roligare att göra julkort och sitta vid datorn. Det kan ju vara en anledning, nej men lite frågor i spelet ska jag ändå hinna göra innan det är time for bed. Här är vad jag hittils lyckats åstakomma i mitt pysslande :P haha inte mycket att hänga i granen direkt men dom blir nog glada ändå. Man måste ju lära sig så får börja någonstans. Den längst ner är inte färdig heller som man kan se.




HAHAHA och jag kunde inte riktigt låta bli, hon ser ut som ett monster! :D
Jag tänke att dessa människor kanske inte ville vikas ut så fixade lite :P

Har blivit helt frälst av "Good news for people who loves vad news" IGEN. Jag kan inte sluta lyssna på skivan, men jag har inte tröttnat än så får väl se när det händer och det tar ännu ett halvår innan jag tar upp det igen och kör samma visa.

Imorgon är det "operation försöka beställa nya glasögon"
Dessutom! På söndag är det beräknat att min lilla pojke kommeeeer! TiHi FnIzZz

Cheers
Over and out

frosen

Promenad blev det iallafall kan man ju lugnt säga. Efter jag varit ute en stund på min vanliga runda hörde Johanna av sig och ville fota :P Så vi tog en fotorunda vilket resulterade i att jag vart frusen som aldrig förr, och hungrig! Nu när jag ätit mår jag illa. Och jag måste plugga men jag vill bara ligga i sängen kolla på south park och tycka synd om mig själv. haha.

Det löser sig

För att tvätta ett badkar är det en väldigt god förutsättning om man har rena fötter. Har jag upptäckt idag. Ska nämligen lägga mig i karet med inpackning och njuta av livet så här vid lunch.. och läsa teori.. AMAZING! Nej men det löser säg som Timbuktu precis skrålade ut genom högtalarna. Eftersom jag inte pluggande någonting alls igår får jag lägga allt på idag istället. Funderade på det där förut med att man inte har någonting att göra på dagarna. Det kanske vore roligare om man gick i skolan?

NEJ, kom jag fram till. Jag har de jävligt gött nu, kanske inte att vara i den här situationen under en längre period. Det skulle nog driva mig till vansinne. Men jag gillar ändå att vakna upp på morgonen och kunna ta det lugnt. Dricka flera koppar kaffe bara för att jag hinner och titta på morgontv på Tv4. Jag gillar Malou, hon är mysig. Självklart vill jag ju arbeta också som jag skrivit förut. Men det handlar om att gilla läget och tänka att Det löser sig!

Nu ropar badet på mig

Over and out

tycka synd om kväll

Nu lämnade Elin precis mig i min mörka källare :O Som är otroligt mycket mörkare efter "Paranormal activity", mja så läskig var den inte men lite smått creepy. Efter den fick dock dra till med Komedi så det blev "Observe and report" - jävligt rolig faktiskt! Annars har vi vräkt i oss chips och godis. En helt vanligt "Tycka synd om kväll". Tummen upp!


Elin på studenten ;D FagerT!

En helt okej, ganska bra dag idag annars. Fick ta mig promenaden förut och bli av med massa energi, som jag hade en hel del av ;) Gick runt och lyssnade på nästan lite för lycklig musik. Sånt där som få en att le, sjunga/mima med och bar vilja dansa fram på gågatan. Fast jag går mest balansgång och hejjar på gamlingar.
Dom blir så glada.

Over and out


a better place

Well see what you wanna see. You should see it all.
Well take what you want from me. You deserve it all.
Nine times out of ten our hearts just get dissolved.
Well I want a better place or just a better way to fall.


Modest mouse lyser upp min dag! Nu är jag pigg som en mört och mest bara väntar på att promenera in till stan och fika med henkepenk.

Inatt behövde jag lite omväxling så beslöt mig för att sova som pippi, med fötterna på kudden! Faktiskt så brukar det fungera när man inte kan sova. Förr brukade jag använda mig av de ganska ofta när sömnlösheten knackade på, golvet fungerade ibland väldigt bra :p haha Så ja då vet vi det allihop.

Thank you for listening
Over and out




fan inte lätt alltså

De va fan inte så lätt som man kan tro att göa "scrapbook" julkort! Det är mest det där med att Ctrl+Z inte riktigt vill fungera i verkligheten (jag tänkte skriva IRL men tyckte de va lite väl nördigt :/). Eftersom jag lidar av lite besultsångest gör det inte hela saken lättare. Men man får ju börja någonstans?

Tyvärr blev det inte sådär mysigt jag tänkt mig ha ikväll, broshan stannade nämligen hemma ändå. Men de va skönt bara de, nu när dom är hemma bankar det i taket (alltså deras golv=mitt tak) och jag blir bara irriterad och får ont i huvudet. Haha, jag tycker det är så kul att skratta åt mig själv för lite "dagens i-landsproblem" är det ju.

Men vafan, nu har jag verkligen ont i huvudet
Inbillar jag mig själv?

Over and out

hålla fingrarna sysselsatta

Körningen idag gick nice, nu jävlar börjar de hända grejer på den fronten iallafall ;) Sen efter det gick jag genom kalla kalla stan och kollade in pysselbutiken! Så nu har jag äntligen fått köpt lite saker så ska jag börja pyssla lite julkort och sånt. Hålla fingrarna sysselsatta, haha! Ska bli kul, och han i butiken va så snäll (och en aning gay) så det gjorde hela min dag. Har hela huset för mig själv ikväll då dom andra ska på någon föreläsning så då kan jag laga lite god mat och ha de gött. Till och med titta på Tv utan att någon vill byta kanal, vilken lyx! Jag kan titta på Animal planet hela kvällen <3

 

Återkommer!

Over and out


morgon stund har guld i mun?

Jag vill inte dela min morgonstund med gräsklippande grannar eller en dunkande tvättmaskin. Kan jag inte bara få dricka mit kaffe i lung och ro? Läsa tidningen utan ett evigt surrande i öronen. Gah jag vill flytta ut till landet och inte ha några grannar så tätt inpå. Nu längtar jag bara tills vädret bli bättre så jag kan slippa sitta inne och sura. För det är precis vad jag gör under den här årstiden. Jag blir en bitter gammal pensionär som bara vill vara ifred. Usch, ett jobb, lite mer pengar, mina två pojkar, en egen lägenhet och en resa till någon varmplats. Det skulle vara den perfekta medicinen för mig.

& ja godmorgon
Over and out

Vinden kallade på mig..

Vinden (alltså, inte vinden ute utan vinden längst upp i huset.. duvet) kallade på mig, och jag hittade inte det som var meningen, men jag hittade detta! Förövrigt.. Justin Timberlake? Hur FAN låter han? Ännu en snubbe som ska upp på min ommanfickgöravadmanvilleförendagskullejagskjuta-lista




 

 

Over and out


kliar i fingrarna

Det kliar lite i fingrarna på mig, måste pilla med någonting. Dags att fixa lite stuff och börja "pyssla" ;) Jag idedroppar lite, skriver ner, tänker om och suddar över och skriver igen. Åh nu kom jag på något jag kan pilla med, fan va nice. Synd att det är hemligt, lalalala.


Tog in min stol i rummet från hallen förut och upptäckte nu att Daniels sko också följde med. Mystiskt. Det är förövrigt den fina stolen jag fick när jag hade fest någon gång 2007. När Elin var ute på promenad och kom tillbaka med en stol. Det var fina tider det må jag säga! Så bjuder på lite gamla bilder, Fniss.

 

Nu ska jag greja med det där.

 

Over and out

 


and we have all floath on okey

Fixade till mig Mp3n ändå så slapp traska ner till stan i tystnad! Har precis ätit sallad och kollat på South park ;) Som blivit lite av min nya grej nu efter Arkivx och Morden i midsomer, byter till lite mer komik. Nu kollade jag på avsnittet "Cartman sucks", och ja av någon anledning stoppar Cartman Butters penis i sin mun och tar kort :P Och bla bla bla vilket leder till att Butters får åka på ett läger för "små förvirrade pojkar", alltså gay... Titta själva ;)

Jag fryser ihjäl mig i vårt kära lilla land. Tankarna svävar till varmare breddgrader så här års. Men det närmsta jag kommer är antagligen Danmark. Som jag råkar ha "åk 2 betala för 1" grej genom idrottsrabatten så snart ska jag och Daniel ta oss en sväng dit :) Men det hjälper ju inte och man sitter ändå och tittar på sistaminuten-resorna.



o


doh

Hur kan man fasa över att gå ut utan Mp3?
BAH dumma lillebror! Men nu måste jag gå.. börjar fundera på vart min gammla cdspelare är istället?
Tyvärr kan jag nästan garantera att den ligger i någon låda på vinden.

De är fan inte lätt alltså

Ciao

You wasted life, why wouldnt you waste death?

Min ämnesomsättning är mycket faschinerande! Poff så är all mat borta efter en timme och jag är hungrig igen! Helt otroligt, den gör sig påmind iallafall till och med synligt (min snacksmage försvinner :/ haha). Men nu i veckan ska nog provsvaren komma så får vi se om de gått ännu mer.

Igår försökte vi bli rika på bingolotto. De gick inge vidare kanske men det var nära! Lite vuxenvarning på de kanske? Skitsam, jag vill vinna en resa eller 5000 i heminredning. Sitter och söker jobb som jag inte är kvalifiserad för och ja, drömmer om att ha mitt eget och slippa folk. För nu börjar det nästan bli jobbigt. Det är nog så att man kommer upp i en viss ålder då man inte kan bo hemma längre. Vilket leder till tjaffs och missnöjdhet, hurray. Meeen det lööser sig!

Åh guess what jag måste plugga teori!
Over and out

pizza vattenpalatset och the sims 3

Om nom, bra helg! Pizza, vattenpalatset och Sims 3! grymt mycket ungar överallt på vattenpalatset, otippat? ;) haha men kul va det. Nu håller jag på och försöka få min simkaraktär att bli befodrad i sin kriminella karriär och bli bättre på att hacka datorer. Här fuskas det inte (inte denna gången).

Over and out




;D


Vi kan spela relationshockey med varandra istället

PSTQ - Vill inte/kan inte

Jag är trött på att du blir så stött och lipig i situationer

När det var ditt svindumma arsle som startade diskussionen
Personligen, om du provar skon igen, kommer den passa
Och stig in i mitt växthus, jag har stenblock om du vill kasta
Men lasta mig för varje gång jag är för trött och gnällig
Men snälla, sluta kommunicera med mig om så bara tillfälligt
Vi kan spela relationshockey med varandra istället
Eller är det så att det gäller mig? Trodde inte det heller
Skäller för att mitt beteende inte är ett leende och ett glatt ’hej’
Ack nej, har inte tid eller ork, men det borde jag nog sagt dig
Säg, har alla såna dagar då alla verkar överflödiga
Vänner, familj, flickvän och alla andra bedrövliga dödliga
Jag tar väl behövliga pauser, håller mig undan och surar
Undan småskurar med hörlurar, och blundar och surar
Lurar på vad fan allt ska vara bra för, det är skit mest
Ja, för att ta för sig och låta nån annan komma på vit häst
Livet är en spritfest, och jag har fem liter billig etanol
Jag ville bättra på min glädje, tills den frätte hål
I min lyckliga mask, för jag står och ler som om det krävs
En stor man att gråta, och en större för att skratta åt honom

"Ingen av er är värd ett skit"
Vill inte höra, kan inte svara
Vill inte retas, kan inte be
Vill inte störa, kan inte vara
Vill inte veta, kan inte se
Vill inte göra, kan inte bara
Vill inte leka, kan inte ge
Vill inte röra, kan inte
Vill inte, kan inte
"Ingen av er är värd ett skit"


Drar ner till stan och strosar runt en stund innan det är dags för fika med Slezak. Ypperligt trevligt då man inte sett henne på ett taf (typ en vecka :O). Så nu är min isolering slut kan man säga. Senare blir det vattenpalatset! Va där förra året, ungefär vid den här tiden tror jag till och med! Det är bra skit.

Thank you for listening
Over and out

Tar mig i kragen


Nu är det bara 10 dagar kvar tills (förhoppningsvis) min lilla pojke föds! Jag har suttit helt psykotiskt och tittat på filmer, foton och allt vad de innebär hela kvällen. Jag kan inte vänta, jag vill ha min lilla pojke nu! Helt otroligt hur man kan längta efter någonting.

Idag har jag annars försökt passa upp mig själv i princip. Som resterande dagar av veckan som gått. Mitt rum är så rent nu så jag kan inte städa mer och snart har jag tvättat all tvätt i tvättkorgen. Nu har jag börjat med listor. Som till exempel min Små kortsiktiga mål i livet, och naturligtvis en med långsiktiga.

Så. Nu tar jag mig i kragen.



Jag ska..


update: försöker ta mig själv i kragen och styra upp mig själv och mitt liv

Over and out



waiting

Lite inaktivit har det blivit. Det har sina anledningar.
Iallafall

Jag väntar på provsvar. Eller rättare sagt jag väntar på diagnos och medicinering.
Och jag är inte så väldans rolig just nu, mormor däremot är en ängel som bjuder mig på lunch, fixar mina trasiga skor, köper marknadsgodis till mig och erbjuder sig all möjlig annan hjälp. Som att sy kuddfodral till mina missformade kuddar. Nu ska jag istället erbjuda er lite bra musik. Se nedan

Peace
Over and out






blodprov


Vårdcentralen och mer prover.
Hugg och tryck över bröstet
gråa moln

Jag hoppar av lycka!

kärlek



och jag är så imponerad

för du ser vem jag är och ändå så stannar du kvar




,

Jag isolerar mig nu. Jag och ångesten.
over and out

RSS 2.0