smack my bitch up

Blev en helt vanlig tisdag igår. Köra pärona fram å tillbaka, hit o dit. Titta på när elin drack vin på strandgatan, möta upp fulla grappar, sitta på olearys nykter. Sen hem lämna bilen och snabbt som fan ta cykeln o hem till Elin. KLART att jag glömmer min mobil hemma då? Och dom fulla asenn hörde mig inte ropa. Inte okej. Så fick cykla hem igen, hämta mobilen och tagga ännu snabbare tillbaka till stan. Dra i sig 4 öl och en drink på typ en halvtimme.

Tycker det är dags för med öl idag, jag menar det är ju ändå onsdag?

Over and out

äckliga kräk som jag kallar mina vänner

Blev visst utflyckt och kolla tåg, åka tåg, köra tåg :D Wiii (förlåt för mina sega uppdaterinar vet inte vad som flöget i mig). För jävla coolt det där med tåg iallafall. Balla grejer. Här ser ni mitt blonda kröll-kaluffs om ni tittar riiiiktigt noga. WÖööö.Denna vecka kommer va lille soft va ledig igår, ledig idag, ledig imorgon och kaaanske jobbar torsdag. Sen fundera vi starkt på att tagga oss bort till Emmabodafestivlaen på torsdagkväll! Varför inte liksom? Spendera lite mer pengar som vi inte har och dricka massa ful-öl i trevligt sällskap. Låter som en plan.

Helgen va också fin, åkte till Dalsland och hade en väldigt fin och sofistikerad vin-kväll i goda vännerslag. Som inte alla spårade ut. Väldigt fint, här kommer lite vackra bilder därifrån.


EAT FOOOOOD!!!!!!


Om hon inte lyder..


VAAA? näääääe!?


Precis varit ute och nakenbadat i mörkert. Fint skare va!


Lagade lite nattemat, korv osv.


Försökte med The-force på pringels.


Pigg som en lärka och snygg som en dan efter tänkte jag vi skulle ro lite.

 

Det var allt för idag mina kära vänner.

Nu ska jag ut och njuta av solen och försöka sola magen.
Kanske skulle ta mag-tröja på mig, har nämligen lyckats bli brunare om benen
än magen. Har aldrig hänt förut. Ett mycket stort fenomen som bör studeras mer ingående.

Over and out


All I do is win

Jaaaaaa Jaaa cykla i regnet, skulle tagit med mig datorn idag men - inte värt de!

Jag har kompass på mig idag, as coolt!

Nu blir det ingen utflykt och kolla på tåg :( Dumma väder.

Hej då.


att göra eller ikke göra?

Kan inte riktigt bestäma mig för om jag ska satsa på å köpa bil eller lägenhet? Jag behöver verkligen inte en bil.. men en lägenhet behöver jag ju för de börjar bli lite trångt och jobbigt i källarn. Men.. bil är ju mycket coolare liksom? Åka runt och cruisa med feting ljudet och as skön musik. Åka till meningslösa platser och slösa bensin och pengar på saker jag inte behöver.

Känns fett värt :D

Over and out

Feting nice asssåå

brett jävla nice, kommer få sjukt go sovmorgon nästa vecka och framåt (Y) Kommer börja vid typ 11, 12 och sluta som vanligt vid 16, 17! Fan va soft de kommer bli :D Och vissa dagar inte jobba alls. Taggar som fan :D

Min hals protesterar riktigt mycket också, vill verkligen inte vara med för fem öre - inte okej! Så nu lägger vi av med de, okej? Ba så ni vet.

Hare gött HajOver and out

kärlek till skogen arvika 2010

Öööh kom hem idag från världens bästa arvika! Helt flippat haha, varit hemma i typ 3 timmar. Nu är det dags att dra in till stan igen och ta en bärs eller två. Abstinensen ;) Haha.

Pallar verkligen inte lägga upp några bilder eller ngt asså, fett jobbigt. Eeeeller? Ni får några stycken. Är så jävla schleten, men har duschat iallafall ;D Puss på er ses i dimman igen

Heeejråååå

Shut up & smile

Varför kan inte jag stå/sitta still när jag pratar i telefon?

Gjort sista dagen på veckan och det är dags att börja tagga ännu mer för lediga veckan med födelsedag och arvika! Kommer bli så sjukt awesome vecka, love it! Sen blir det antagligen ännu mera ledigt resten av sommar'n (Det går ju inte så mycket tåg nu på sommaren när dom håller på med banarbete serni). Har gjort en fin lista över saker som ska göras innan sommaren 2010 sagt sitt. Kanske visar er den någon dag.

Mamma skällde lite på mig härom dagen och sa att hon var väldigt besviken på mig. Jag har inte uppehållet traditionen skriva önskelista! Varje år brukar jag göra en fin lång önskelista låångt innan jag fyller år, med fina färger precis som jag gjorde när jag va liten! :D Men, varför har jag inte gjort någon iår? Är besviken på mig själv.

Så nu ska jag skriva en önskelista med färgpennor.
Sen blir det lite AfterWork med Elin downtown!

Over and out

taggning på hög nivå

Kom precis in från Altanen. Spenderat en stund där tillsammans med mina polare Harry Potter, Carlsberg och pastasallad. Så brett jävla gött. Chillat en sväng i stan med Henke & Daniel, mest gnällande men det är okej.. nämner inga namn ;p (Henrik!! Nej det är okej.. elleeer?)

Håller på å taggar arvika som fan! Ska köpa tält till mig & Heidi imorgon på rusta tänkte jag. Billigt, bra och går att med gott samvete svina i och slänga efter dräggandet på festivalen!

Några gobitar från tidigare festivaler, för att få lite känsla!Jag försöker koka nudlar, går as bra!
(Finns en fin video på mig när jag gör de också på facebook typ här, om den länken nu funkar :P)En liten del av vårat vackra camp (Antagligen förstörd)Andreas letade efter livsglädjen efter lite för mycket av det goda!
Dansandes på musiklådan någon gång på natten i vinets tecken!

It's gonna be legen .. wait for it........ DARY!!!!!!!!!!!!

Over and out

Teenage dirtbag

Tog en bärs eller två igår och kollade på Mannen från K-Pax.
Tycker jag ni också ska göra, bums! Grym film serni. As tuff.Jag måste börsta gaddarna,
over and out


I know all about you bitch

Kära människor. Förlåt mig så mycket för min oaktivitet. Det oligger lite potatisar här som findus skulle sagt hö hö hö. Nej men ärligt, bara för de ska ni få lite pics från midsommar medans jag väntar på å dra till Slezak.

Ciaao
Over and out


& så spårade det ur :D

Ska på skattjaktImorgon ska jag på Skattjakt!! hihi.. Ska hämta min plånbok.
Haha tappar alltid bort saker men lyckas alltid få tillbaka det, love it! ;D

ikväll blire päzza och massa annat onödigt och nån dålig movie.

(dålig update jag vet but thats life, iallafall mitt)
Over and out

RSS 2.0