Spa, vin & elektro

Blev Spa/vinkväll med Johanna & Hanna igår. Riktigt jävla gött att bada, basta, dricka vin och käka gott! Senare tog vi oss ner till stan och Swania - elektroklubben! Det var helt okej nice! :D Blir defenitivt mer spa/vinkvällar framöver.

Hade jessika & johan här på kaffe förut. Så conan fick leka med Sander xD Haha helt galet och tillslut blev sander lite trött på conan. Tänkte försöka mig på att bada honom om en stund, haha får väl se hur fan de går. Nu är det dags att ladda för en ny vecka och lite jobb - sen spirthink @ emelie i gbg efter jobbet!

 

Over and out




ett erbjudande vi inte kunde motstå

Hm.. undrar vart min meningsbyggnad tog vägen i förrförra inlägget? xD

Vi skulle ha tränat igår. Så åkte vi till Sportlife och tänkte "helvete heller" - för mycket folk. Min direkta fråga var ju då "Ska vi åka till Jätten och köpa godis istället?". Sagt och gjort, väl på Ica Jätten upptäckte vi ju också ett finfint erbjudande på chips. 2 för 30kr. Vilket kap! Naturligtvis slängde vi även på 3 paket nudlar och den där omtalade godispåsen (som jag precis tog det sista ur till frukost). Om nom nom!

Awesome!
Over and out


puss


petar på nått dött

Första dagen på jobbet idag. Det var.. jobbigt xD Hoppas på att mitt lilla fredags pass går lätt och smidigt nu då när jag hinner över någon dag. Haha så ska jag bara få hela jävla handen ur röven också för att plugga kan jag då fan inte längre. Den lilla förmågan har jag tappade jag någonstans i 3an på gymnasiet, kanske under någon av dom otroligt givande mediekommuniaktion lektionerna (aantagligen).

Väntar och längtar som en idiot efter min datorsladd som failade och gick sönder för ett bra jävla tag sen. Men eftersom jag är en fegjävel så har jag inte vågat ringa. Men tillslut fick jag Daniel att ringa ;) Såå nu ska den komma snart så att jag kan sitta med datorn i sängen och somna med den i knä tittandes på How I met your mother <3



Over and out

eeeeh

eeeh.. jag såg de på Tv så ni kan fan dra.

Over and out


I know all about you, bitch

Denna söndagskväll skulle det inte ha varit fel med en tycka-synd-om-kväll med Lillin. Eftersom det är lite svårt med henne på andra sidan jorden (typ) så har jag en mental med henne nu. Jag hoppas hon sitter där borta och verkligen känner hur synd det är om mig ;)

Helgen blev ganska chill. Strandgatan med Björsell på lördag sen tjöt & lite vin hos henne. Och i brist på annat tog jag bussen till Göta en sväng sen hem till Daniel (Y). En helt okej bra helg ändå. Imorgon börjar jag mitt pendlande! Håller tummarna för att min mp3 är laddad denna gången (ja jag vet jag kan ju ladda den nu.. men jag orkar inte).



Over and out


för helvete

blä jag har tappat matlusten
& jag undrar verkligen hur man skriver "för helvete" på danska!?

jag skulle vilja skriva de ungefär så här: "Fooeeäähhäälvejjjteää"
- men jag misstänker att det inte stämmer?

Over and out

Jag är en tjock tjej :D

Jag älskar dagens matintag:
Kaffe
Kaffe Latte
En PizzsSlice
Godisnappar
PimPim
Cola
Salt & vinäger chips
.. jag funderar på att slänga på en varm macka på det
(& för att vara lite nyttig kanske vatten.. eller en öl?)

 IM AWESOME

Over and out

taada

Sådär då var man anställd telefonförsäljare, börjar på måndag! Det känns faktiskt helt okej, trots min telefonskräck och tveksamhet så känns det ändå helt okej bra.

Och förresten. Finsk-Svensk brytning måste var det märkligaste som finns. Antingen är det hur sött som helst och man blir helt mysig av att höra på det, som Mark levengod (stavning). Eller så är det hemskt och jag tänker på knivbråk och sprit - alkis. Alltså finns det två olika slags finnar; Dom mysiga & alkisarna. Sådeså!

Over and out


källkritiken är på topp hos svenskarna

Haha det är så jävla roande hur människor kan gå på vad som helst. Detta har man ju vetat länge att det hållts på med på facebook och det är lika roligt varje gång någon går med i en "vi-skänker-pengar-per-medlem-grupp". Det är ju lögn och saga alltihop :P Går in och tittar på personen som skapat gruppen, du ser ju direkt att det inte är någonting som stämmer, eller? xD

Men det roligaste är ju dom som flippar över detta nu. Dom som verkligen tror att det har skänkt pengar till någon nekrofil, hur skulle det ha skänks pengar till någon genom att man blir medlem i en grupp på facebook? hahaha kan nog skratta åt det här ett bra tag!

Männsikor måste lära sig att vara källkritiska och inte gå på allt ;)

Over and out

tihihihihih


ett evigt passande

Damn va surt det känns att en lägenhet är ledig som jag vill ha, men jag har inga pengar till det.
Haha men det kommer fler!

Känns som att jag inte gör något annat än passar Conan, det gör jag väl inte heller xD
& nu börjar han tycka att det är kul att vara ute och bryr sig inte så mycket om kylan.
Träffade till och med en annan gammal vallhund förut ;D

Dags att kolla på busskort nu så att man kan börja pendla till Gbg om dagarna ;D
Over and out


dom 2 bästa pojkarna i hela världen

Livet e fan gött. Har legat och myst med min lilla prins i soffan en stund. Han luktar ostbågar, fast det är det tydligen bara jag som tycker. Jag ska börja jobba på fredag och jag får bestäma mina arbetstider själv (fast att det är ett skitjobb så är det roligt ändå), jag kan fortfarande vara inskriven i jobbgarantin, idag har jag gjort två jobb åt exite och snart ska jag iväg till överby för ett lite sneaky sneaky jobb. Haha "mystery shopper" kallas det. Samtidigt ska jag passa på att strosa runt på överby och kanske unna mig något med mina presentkort.

Jag har dom två bästa pojkarna i hela världen! <3



fotosession

Jag & Conan har haft lite fotosession idag så det kommer pics snart!
Ska bara och sen ska jag bara.

Over and out

full fart

Nu har lilla Conan somnat i sin säng. Stensomnat efter att ha lekt med min ena strumpa, tyckte gött han kunde få den när det ändå var vett hål i den - Recykling! Han är en liten fjolla och kan inte gå ut när det är så kallt, så han har fått ha en liten kisslåda.. som han kissat i en gång xD

Och snart är det nog dags för ett nytt försök eftersom han kommer vakna vilken sekund som helst! & då blir det fullfart igen :D haha

& ja just det! Jag tog det där jobbet i Göteborg ;)
(Som sagt inte drömjobbet, inte drömlönen men arbetslivserfarenhet och någon krona rikare)

nu ska conan få komma hem

ÅÅÅÅH NU SKA VI SNART ÅKA OCH HÄMTA MIN LILLA POJK!




pannkakor

Jag gör helt amazing pannkakor. Bara så ni vet.

I'm awesome.

mitt sockerbegär behöver tillfredställelse

Herree vad godissugen jag är. Ungefär sådär sugen så att jag tog lite mörkchoklad förut för att jag trodde att det skulle bli bättre. Men nej, jag tycker inte ens om choklad så mycket. Livet är inte lätt.

Conan får även vänta på att få komma hem tills imorgon. Uppfödarens andra tik tyckte nämligen att det var dags att trycka ut sina valpar idag - så vi får vänta! Men jag har ju väntat ungefär .. hela mitt liv!? så jag antar att jag kan vänta en dag till.

Men, för att tillfredställa mig själv så ska jag nu göra bubbelvatten.
Blanda det med saft och låssas att det är hallonsoda!

Over and out!


suga pengar ur staten

(blogg.se cpade så mitt inlägg försvann men jag gör ett nytt tappert försök till återupplivande)

Jag har en känsla av sån där vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-ångest. MEN imorgon får Conan komma hem, åker och hämtar honom någon gång på eftermiddan!! Och efter imorgon kommer det antagligen bombarderas här på bloggen om honom. AWESOME. Jag var på intervju i göteborg förut idag, inte drömjogbbet precis. Men vafan är mitt drömjobb då?

Äsh tror jag spenderar resten av mitt liv med att suga pengar ur staten.

Over and out



Mot GBG (och ljusare tider?)

Hey hey
Snart ska jag ta bussen down town sen vänta på tåget mot Göteborg. Ska bli spännande det här & vi får hoppas på de bästa, hä hä. Förövrigt blev håret niiiiice tydligen var mitt hår väldigt lätt blekt så det blev ljusare än vad vi trodde :P Men eftersom jag inte orkar lägga ner tid på att ta ett kort som visar det på bästa möjliga vis ska jag inte förstöra för er.

I'm awesome.

Over and out

spöar pensionärer och nynnar på gud som haver barnen kär..





Tog mig friheten att traska ut med kameran, inte mycker redigering trots att det ser ut så haha :P Ikväll drar jag till Björk! Dags för lite ljusare tider ;) 

Over and out
 


Suit up

Tänkte att jag i god tid ska meddela er om en hel awesome event coming up i Oktober (Jag vet att det är långt kvar men det kan kräva vissa förberedelser):  International Suit up day 2010! Onsdag den 13:e Oktober

Jag är pepp.

Over and out


tuddelu

Jag är jätte pigg, solen lyser oooch.. daniel sover. När han vaknar upp ur sin koma är det ut på promenad (som antagligen kommer dra sig mot Ica Jätten), om han nu inte pratade i sömnen förut.

Det blev först Vänersborg igår eftersom C fyllde år. Jag och massa pojkar hemma hos honom, några öl massa foton från deras Aya napa resa eller urspår resan 08, härlig musik från malmöresan & Oliver förstås (Man får inte glöma oliver, det var dagisbarnet från lund som daniel joan och C antastade sig på. Nu bor han i Cs garderob). Efter lite om och men - och öl - så åkte vi vidare mot Trollhättan där det blev backstage. Eftersom jag är en liten plutt jämfört med dom andra och inte kommer in på olearys så resulterade det i att vi splittrades. Tanken var att vi skulle få se Mimikry på backstage.. men vi missade det såklart. Meeeen vi hade en kul kväll! Jag och Daniel ställde oss i kön på Max vilket var ett stort missförstånd som vi upptäckte då ingen av oss ville äta. Så taxi hem - däcka :D

Vi får se vad denna soliga lördag ger oss, tuddelu!
Over and out

brist på ditt och brist på datt

Jag tappar hår!!? Det påstås att min kropp inte tar upp B-vitaminer eller någonting liknande
(Så att min hår blir cp tunnt).
Min lösning:
Ikväll blir det ÖL! ;D


Over and out

I love life and I don't even pop pills

Yes bra som man är lyckas man vända humöret tills nästa dag. Varit på jobbet och arbetat på en logga nu på förmiddan - Money money money. Äntligen fick jag en kund som hade lite åsikter också, det värsta som finns är när man ska sitta och försöka klura ut vad dom vill ha - tro det eller ej men vi kan faktiskt inte läsa era tankar (eller jo ibland). Satt och snorade ikapp på kontoret och skissade lite sen vandrade jag hem i snövimmlet (efter att jag sprang in på willys och köpte lite godis ofc).

På Onsdag får min pojk komma hem, vår lilla Conan <3
6 dagar kvar!


Over and out



vedervääärdigt

Varför detta har varit en dag som jag så snabbt som möjligt ska radera ur mitt minne

- Biblioteket var stängt (lyckligtvis hann jag få reda på det hela innan jag satt min fot utanför dörren)
- Jag kände tvånget av att gå ut ändå så tog en promenad. En väldigt liten sådan eftersom mina fingrar, speciellt min tumme fick uppleva nära-döden-upplevelser när jag skulle byta låt på Mp3. Eftersom jag inte kunde ha på mig mina varma vantar när jag ska byta låt och eftersom det är så FITTIGTKALLT
- Jag skulle ha åkt ner till stan och fikat men det sket sig så
- Jag har suttit vid datorn hela dagen, jag hatar att bara sitta inne en hel dag vid datorn.
- Min datorladdare strejkar = jag sitter uppe där alla folk är när jag egentligen är jätte folkskygg och tycker att alla är dumma i huvudet. 
- Alla är idioter
- Jag är sjuk MEN JAG & BARNEY VET HUR MAN GÖR DE, VÄGRA!







Over and out

legendary

Åh nej jag har kommit in i en dålig vana, vaknade för en halvtimme sen (11:32). Inte chill, jag får ta till drastiska åtgärder:

1. Aldrig sova mer i hela mitt liv (förstår inte vem de nu va som designade oss, varför så mycket sömn?)
2. Anlita en liten kines som slår mig med en ihoprullad tidning varje morgon. Tidningen ska ju då naturligt vara dagens & efter jag vaknat och satt mig upp kommer min belöning = en kopp kaffe
3. Köpa en kaffebryggare att ha på nattuksbordet med timer, så att man har nybryggt kaffe vid sängen varje morgon
4. Skaffa ett meningsfullare liv som gör att jag vill och måste gå upp på morgonen!


Idag ska jag; Gå/åka ner till stan och lämna in böcker!
It's gonna be LEGEN...wait for it...DARY!!!!!

Over and out

lämnar ett avtryck som lämnar ett intryck som får dig att känna dig simpel

Gjorde kapeT med stort t idag. Tänkte köpa en tishirt på rean på H&M, så hittade jag en i min storlek men den va lite sönder. Vilket gjorde att jag fick REAREA på rea. Betalade 10 riksdaler istället för 100! Det går ju att ordna, typ sy på något (Nej inte jag någon annan som kan sy). Feting! Det som ser ut som att jag druckit någonting och missat munnen, så att det hamnade på tröjan istället, DET är de som är sönder. Wööö!


Nu har jag bestämt mig för att gå mot ljusare tider, nästa vecka blire till å färga bort de bruna!
Nästa vecka kommer vara helt jävla grym också! <3 Jag älskar mitt meningslösa liv!

Over and out



maskrosbarn

Nu är det dags att åka och köpa/kolla vovvesaker! & ja jag menar kanske något till mig med naturligtvis.

Mina tankar har vandrat åt blondinhållet nu i dagarna, och då menar jag inte intellektuellt. Jag känner en förändring som är på g, kanske är dags nu? Ursäkta för att jag jag är så jävla tråkig här, men jag kommer snart igen.


pulka

Ut & åka pulka :D
Puss :*

året som gått

I mitten av Januari kom jag hem från Afrika-resan. Skönt men aldelles för kallt i Sverige xD

 

Februari var inte en så händelserikmånad, precis som Mars April. Tror att jag spenderade mest tid åt att ordna upp allting i skolan och inför studenten. På alla hjärtansdag var vi i Frändefors på fest & vi fick fina hjärtan. I Mars började de bli varmt och vi åt frukost ute i trädgården med Gizmo som sällskap.

Började min sexveckors praktik i Maj, vårat schema (Som inte användes så mycket) på Tisdagen vecka 20 hade vi revolution och skulle störta staten, tydligen xD Besökte Björn i Lund över en helg när de va Graffiti "festival", kollade på C när han spelade rugby klockan 10 på morgonen och drack öl i solen. För jävlar va varmt och skönt det var då!

Juni och vi tog studenten & gick på bal, underbart! Stört skönt att sluta skolan och så jävla skönt att slippa all stress och press! Jag älskar mitt meningslösa liv ;D

Början av Juli var vi inne i dimman på arvikafestivalen. Sjukt varmt & sjukt roliga dagar!Tyvärr blev det bara denna festivalen i år men nästa år satsar vi på lite mer äventyr, om vi har råd osv. Nästa år ska vi dessutom placera oss på lilla campingen istället för stora - längtar redan!!


Augusti besökte vi våra festivalvänner i Göteborg & det taggades som fan! Kontrollen hade vi dock med oss och delade på den så att vi fick en lagom dos (Ja vi hade en tv-kontroll med oss på trägårn xD) En av dom roligaste kvällarna. Daniel fick en tidig födelsedagspresent av mig! En Afrikansk jättesnigel som heter Gary!

 

September fyllde Daniel 20 och det firades såklart! Vi bestämde oss också för att skaffa en Basenji <3 Annars hände det faktiskt inte så mycket den här månaden heller, Oktober var också en ganska så händelselös månad. Jag jobbade och övningskörde, pluggade till körkortsteorin. Och just de, det var i denna fina månaden som olja massakerade min hand! Fast nu ser det inte alls speciellt hemskt ut!

November var också en hel jävla mycket pluggande och tillslut tog jag körkort! Min lilla Basenji pojke föddes ju också! (Och nu är det inte lång tid kvar tills vi får hem min lilla valp)

December
gick för jävla fort och jag tror att den mesta tiden gick åt till att förbereda sig på jul & nya året. Nu har jag dessutom tröttnat på att sitta och skriva om vad som har hänt & ännu tröttare på att hitta bilder så jag fäller ner det nu.

Slutsat = Det har varit en bra år ;D

Over and out

RSS 2.0