James Blunt - Same mistake

helt sjukt vad vi inte gör ett piss i skolan. Idag bröjade vi halv ett, Svenska. Satt och tjötade om studenten och vår kära fröken berättade om sin student för oss. Lite betyg-snack sen naturkunskap. Där spelade vi BINGO xD Haha snacka om att det är otroligt meningslöst egentligen, vi skulle lika gärna kunna sluta imorgon. Börjar bli ganska scarry nu, nu är det fan för nära för att det ska kunna kännas verkligt.

Undra om verkligen studenten är sådär otroligt rolig och en av de bästa dagarna i ens liv. Eller är det bara så att "det ska va de" så alla inbillar sig att de är så. Det är egentligen otroligt sorgligt, speciellt när det är svårt att få jobb. Det är ju inte direkt så att man aldrig behöver studera mer i helva sitt liv. Jag menar att i det samhälle som är idag så måste man ju plugga mer för att få ett bra jobb. Man kan ju skita i de och ha något ica-jobb eller städjobb men nej de vill jag inte.
Fast jag tänker ju inte börja högskola direkt för de. hm, jag ska då alltid vara så komplicerad för mig själv. (och jag måste dela med mig av det också, viktigt!)

Nu är faktsikt allt fixad inför studenten, förutom lite alkohol då men de löser jag nästa vecka tänkte jag!
Idag ska jag åka och kolla på balklänningen för kanske sista gången (den blir ju sydd av en vi känner) om jag hinner!

Imorgon ska vi dra Malmö på UrbanArts Manifestation & Just Writing My name!
De kommer bli så jävla fett hoppas jag! :D
Vädret ska va najs också läste jag!


The Cardigans - For what it's worth

Tyckte att inredningsarkitekt lät som en kul ide, men för att komma in på högskola måste man göra arbetsprover eller så kostar det röv rent ut sagt!

Idag har jag bara suttit framför datorn, men de känns rätt gött faktiskt. ;-) Ska nog ta mig en liten promenad med kameran nu snart. Har faktiskt lagt upp foton på deviantart för första gången. Och jag har varit medlem i ett halvår! (Y)

Yeah Yeah nu sticker jag ut en sväng dårå!


Säkert - Det kommer bara leda till nåt ont

Jag måste hitta min dröm. Måste hitta någonting att kämpa och verkligen brinner för. (Nu tänker kjag inte på familj, pojkvän och vänner). Började dagen med att vara på arbetsförmedlingen med skolan och få lite information, då började tankarna snurra. Vad vill jag göra, vad vill jag bli när jag blir stor? Jag vet inte.

Funderade hela min promenad hem på vad jag tycker om att göra. Först kom graf-delen upp efter att jag fått reda på betyg och så. Känner mig inte helt fullständig, som att jag bara lägger halva hjärtat i de jag gör i stället för hela. Jag kommer aldrig hela vägen och blir aldrig riktigt nöjd. Mitt tålamod är för litet för att fortsätta och jag är för envis för att fråga om hjälp. Sen i skolan har jag tydligen frågat om för mycket hjälp, men jag tycker inte att jag har fått någon hjälp för att ta mig frammåt. Allt jag gör är bra och inte dåligt men inte jättebra. Så jävla lagom.

Men jag känner att jag måste hitta något. Musik, måla, sy, sjunga, inredning, skriva?
Jag vet inte. Jag vet aldrig någonting.
Frustrerande och förvirrande


så slappna av

Wallah, feting dag idag må jag säga. Solen skiner, glass på bryggan med trevligt folk och knappt någon skola på två veckor framöver! Fick till och med VG i Mediekunskap som jag knappt trodde jag skulle få G i :D Pepp!

Har precis skrivit ut inbjudningskort till min studentfest också så ska skicka de snart, typ idag var väl tanken! Sen blir det iväg och checka balklänningen hur de blir, om vi ska sy lite till på den. Tror de kommer bli grymt :) Nu börjar det verkligen närma sig och det pirra lite smått i magen när man tänker på de.

helt otroligt hur man kan bli så glad av värme och solljus.Allt negativit försvinner bort med vinden och allt är helt underbart! wohoo. Nej jag måste nog ut i solen och bli ännu gladare, som sagt som hederlig svensk kan man ju inte sitta vid datorn när solen skiner ;D haha

Puss på er!


(random väg i Afrika)

Timbuktu - Karmakontot

Yaman! SamhällB är färdig skriven och idag har jag kirrat Religionen också. Fan va jag är bra!
Sista dagen på praktiken igår så nu är det tillbaka till skolan! Sen studenten :D :D

Feels good. Torsdags var det Lipz som gällde, de va najz faktiskt för ovanlighetenskull!
(berättande om mitt tragiska liv jag vet, ingen vill veta egentligen hahah) Ja helt enkelt ännu ett totalt meningslöst inlägg från min sida. Tänka sig!

Checkade lite bilar på BRL förut också, de va väl inte mycket att hänga i granen men lite att titta på iaf :P


Robins EVO8  (:


Ungdomshälsan - organism 12 & T RHej och hå!
Helgen blev nykter, skoskav och tjaffs i göteborg, Fylla, tacos!
Det var det för min del just nu. Denna vecka består av att få tummen ur röven och få godkänt i Samhäll B! (Y)

Jag lyssnar faktiskt inte på någon låt, men på Tv är de Office space!

Just nu skriver jag faktiskt bara för att få någon sorts rutin i det hela. Jag vill egentligen inte heller berätta om min dag som "först... seeen" - boooring. MEN jag har umgåtts med Henkepenk på överby och chillat i stan en sväng. Träffade Jessika och Johan också, tummen upp på de!

Börjar känna mig sådär seg och opepp. Gör samma sak dag ut och dag in känns det som. Fast vad har jag att förvänta mig egentligen, vilken arbetsplats man än hamnar på kommer de vara så. Saknar polare att sitta å tjöta med samtidigt som man arbetar och jag är trött på Sveriges radio P4 som spelas dag ut och dag in, ständigt ringande i telefon och bortskämda snorungar som ska hämtas/köras hit och dit. Nej idag och just nu råkar jag bara ha en negativ inställning.

Idag hände det faktiskt något, ja jag vet inte vad man ska kalla de hysteriskt roligt och hemskt pinsamt på samma gång? Som tur var va jag inte med när de pinsamma hände. Kom en kund som ville kolla på arbetskläder (råkar sälja sånt där jag jobbar också) tyvärr var inte han som har hand om de där men jag skrev upp hennes beställning på en lapp och bad henne återkomma. la lappen på borde och fortsätta käka lunch.. Naturligtvis har någon roligjävel suttit och kladdat under beställning och "fyllt i den" med ex. Analplugg 4 stycken XL, Läderpiska 2 st STORA och så vidare.. och så vidare xD xD
Naturligtvis läste kunden lappen för att bekräfta att beställningen var rätt ;D Hahahah

Titta jag hade visst något att berätta trot allt!
De va som fan. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Msn kan suga min kyyk som inte vill fungera :/
Så seya! 


Jätt fin bild på mig från i sommras :P
Mest bara för att, men sommarn är saknad såklart precis som alla andra också tycker

The Cardigans - I need some fine wine and you, you need to be nicer

Sjung om studentens lyckliga dar. Nu är det bara två veckor kvar på praktiken och ungefär en och en halv vecka kvar i skolan. Vilket antagligen kommer spenderas med mycket fika, dekoration, nervositet, adrenalin och panik. Nu är allting FÖR verkligt, verklighetsbaserade saker är liksom inte min grej. Precis som Pölsa, pölsa och jag är ganska lika på de sättet. Känns rätt bra, rätt bra i alla fall... Nej Sofia sluta med Smala-sussie replikerna!

Tur för mig som har fått sommarjobb på min praktik plats, good for me "så att säga". Synd för andra må jag säga, jag känner med er (not, jag har ingen sympati i min kropp).

Tog med mig lite "Antika" flaskor/burkar från min kära mormor igår som jag tänkte omvandla till vackra ljus som den lilla fixare jag är. Jag är väldigt bra på att fixa men jag är mindre bra på de där med tålamod och att avsluta saker. Fast solen skiner ju och eftersom man är Svenne MÅSTE man ju fan ut i solen för det kan ju vara den sista man får!?

Herregud kan ni tänka er, alla dessa svenne-problem. De är fan inte lätt asså.Hey hey hey, gjorde denna för ett tag sen. Inte helt färdig men ändå ^^
texten från låten  Chords - Get off mi couch

MBMA - Placebola


Det lönar sig att vara en duktig flicka. Putsat fönster, tagit ner mattor och gardiner, ätit god mat, fått jordgubbsplantor, flaskor och två blommor & femhundraspänn såklart!

Har dessutom övningskört idag en hel del. Måste säga att jag är sjukt duktig.
Alla mina övningar i mina drömmar visar sig! Måste ta körkort så att jag kan börja drömma om något annat.
Inatt drömde jag dock att Elin och jag åkta flumride och nej det var inte så roligt som IRL.
Hon hoppade ur innan sista fallet för att putta ner mig! Så där hängde jag i den där saken man åkte i och ja, dog nästan! Och i förgår försökte Daniel mörda mig också!
Är detta ett tecken? Vad betyder det, vart är alla drömtydare när man behöver dom?
"ett minne blott, det är inne med brott
jag håller andan, kväver mig själv med pannband
som jag väver själv, kollar på pang pang
trollar med sammanhang och samband
pissar i din ankdam
sabbar din samklang, sabbar din kampanj"
Mbma -placebola

Dr dree ft Snoop doog - The Next Episode

Woho! Kolla vad jag har varit duktig och lärt mig en massa. Okej, de va inte så svårt men ändå! ( Nu borde verkligen lilla Klas ge mig det där MVGet jag så gärna vill ha i multimedia kanske skulle man skicka en länk? ;D )

Känner mig väldigt produktiv både här och på praktiken. Båda broschyrerna som vi arbetat med är i princip färdiga. Nu gäller det vara att finslipa på lite små detaljer och kolla igenom så att texterna stämmet. Och till sist men inte minst ska vi välja papperstyper. Har suttit idag och känt och klämt på massa olika sorter från "MAP". Vi får väl se vad de bli ;) otroligt intressant, erkänn!

Snart kommer det lite trevligt folk hit ( elleeeeer?) och jag har snart druckit upp en och en halv liter ... vatten!
Imorgon ska vi passa Vovve hela dagen, lilla bizmopizmopom, tejphund och dumhund!

 

Spöar pensionärer och nynnar på "gud som haver barnen kär"

Jag tror jag borde erkänna mig besegrad. Hur många gånger har jag inte försökt få igång den här bloggen?
Försöker intala mig själv att jag inte har någon tid, ingenting vettigt att skriva och alla dom där ursäkterna som finns att välja mellan. Men jag har kommit fram till att jag bara ljuger, klart jag har tid? Och jag sitter alltid och filosoferar om allt och inget, mellan himmel och jord som jag egentligen vill dela med mig till allmänheten.

Igår kom jag till exempel på vad man ska ta med sig som personlig sak på robinson. Frö.
(Naturligtvis måste man komma på vilket frö, och se till så att de klarar av miljön. Även i träsk!)
Först och främst ahde jag teorin att man skulle äta den och sen bajsa ut den för bästa möjliga resultat.
Sen kom jag på hur onödigt det egentligen var eftersom ingen vill äta frön som kommit från ens egna så kallade toalett. Därför får man väl helt enkelt bara så och smyga dit lite bajs som jödning när ingen ser.
Så de så!

Nu känner jag mig inte lika besegrad längre. Nu känns det snäppet bättre i min tillvaro. Vet dock inte om det beror på mina briljanta ideer eller den sista slurken hosmedicin jag precis drack?

Förövrigt, vårdcentralen kan köra upp något. Satt med telefonen brännandes mot örat i 37 minuter tills jag gav upp!

Öööhm... Ja de va väl de då?

HAJ

RSS 2.0