grymt!

fasen va kul de va igår, mycket roligare än jag förväntat mig faktiskt! Vi fick använda oss av skivstångar som man har med vikter under andra pass. Tränaren hade mycket energi och de va ja som sagt skitkul! Skulle dom fortsätta med de skulle jag lätt hakt på, tyvärr finns bara poledance närmast i Göteborg tydlige vilket är lite synd. Men det kommer nog förhoppningsvid tillbaka till sportlife inom kort eftersom de va så uppskattat av de flesta!

Idag blev det övningskörning i stan, gick hur bra som helst och nu är jag inte lika nervös inför halkan. Dom flesta klarar det ju, det är väl just de som är pressen också. Det är ju inte lika illa att kugga teoriprovet som halkan för den är ju så lätt. Så det är pressen över att inte vara den 1% som kuggar halkan. Bläu!

Skrivit in mig på arbetsförmedlingen idag också så att man kan få lite mer cash någon gång och dra härifrån och skaffa eget! Men jao nu blir det helt enkelt plugga teori.. inte det roligaste men måste ju göras.

over and out

Poledance

Sitter och kollar på simpsons nu efter att jag och daniel stensomnade i soffan efter thai/kinalunchen :P Rätt trevligt att sova middag, kanske något att börja med?

ikvälll blir de ju poledance på sportlife med Johanna ;D Haha dom har någon medlemsvecka med specialgrejer så vi var ju tvugna att pröva på ;) Kommer bli nice. (antagligen kommer jag se ut som på bilden, eller inte :P)


halkan

bläääu jag ska göra halkan på fredag :P haha
Om en stund ska vi käka lunch buffe neren i stan, de vill säga när daniel kommit tillbaka. Folk är nämligen dåliga och får punktering på lastbilen ;D Men jag börjar bli hungrig nu :O

over and out

fjollig

Fan jag behöver verkligen fixa glasögon nu. Börjar bli lite smått jobbigt och huvudvärken börjar komma titt som tätt. Kul då att jag inte har råd. Eller, man får väl de nu när lönen kommer (eftersom jag får den den 1:e och inte som normala folk den 25:e -Cp!) men man vill ju inte spendera hela lönen direkt och inte ha något över. Tänkte ju lägga undan och spara massor i mitt fina nyöppnade sparkonto.

Helt plötsligt förresten så va klockan tolv, tre timmar bara försvann idag. Har ingen aning om vad jag gjort som tagit så lång tid? Druckit kaffe och läst tidningen, duschat och plockat ur diskmaskinen. Thats it, de ska väl inte behöva ta tre timmar? haha, får väl se hur fort resten av dagen går nu.

Jag längtar förövrigt ihjääääl mig efter min lilla pojke! Jag vill köpa hundkorg, halsband och mat och tandborste och gud vet vad till min pojke som jag ska ta så bra hand om. Gud va fjollig jag känner mig jag vill bara skämma bort honom och bygga staket och springa i skogen med honom och tävla i lure crosing. NU NU NU! Funderar på att gå i ide tills Januari. Baah nej jag får väl ta min vanliga lunchpromenad nu vid ett tiden som jag alltid lyckas komma i väg på. Kameran kanske får följa med. Fast nej, jag har nog fotat allt som går att fota häromkring, vill åka någonstans och ta underbara foton. Sånna som man kan betala flera hundra för att få utskrivna på canvas.

Puss!

humörsvängningar på söndagskvällar



Jofan jag har lyckats få upp humöret ett snäpp elelr två nu såhär på kvällskvisten (Eller kan man inte säga så, är kvistar bara en morgongrej?)

Jo more than love va en lite skräll förresten i Fredags, vi hade ju vip-biljetter, som alla andra i hela västragötaland typ xD Den nya affären va ju inte mycket roligare eller så, den va lite större bara. Kanske mycket men det mäkktes inte på grund av allt folk. Men va i den gammla butiken där dom hade mega-rea så fick köpt ett nattlinne för 50spänn ^^ Nu hittade jag inte någon bild på den så de får ni vara utan ;) haha.

Igår blev det först lite chill med Lillin @ mi casa, sen vidare till emmaskvarterskrog där en öl kostar 25 spänn :D min kära kusin och han polare hade varit där sen klockan 3 och supit som svin typ ;) haha I alla fall min kära kusin som inte va dåligt på luven :P Men sen drog vi vidare ner till stan och backstage (som det förövrigt blev i fredags också). Då försvann alla och min mobil var död :P Men strosade runt med Robin och Jonathan först sen hittade jag lite random folk där inne, bland annat Jemina och mina kära pararellklasskompisar från media :D fett nice! Mycket nice folk man kände ändå så spelade ingen roll att dom andra drog. Sen så gick jag ut och traskade hemmåt. De va däremot lite jobbigt att gå hem, min astma var inte snäll mot mig och jag hostar ännu mer nu.

Dags att börja ta hostmedicinen oftare!
Nu ska jag kolla på standup med Eddie Murphy, sen blir det väl något arkiv-x avsnitt.
Men jag börjar komma lite för nära avsnitt 10 så får undehålla mig med något annat!

Over and out

meningslösdag

Jag måste påpeka att detta har varit en otroligt meningslös dag. Sovit, kollat på arkiv-x, väntat, facebook, väntat, sovit lite till och kollat på arkiv-x igen. Usch, man blir inte direkt på jätte bra humör av sån meningslöshet.

bläh

helt ärligt så är jag helt slut.
Ska nog sova mest hela dagen idag coh vila upp mig inför veckan!
Men jag har haft en ganska bra helg ändå, spenderats på backstage för det mesta.

over and out

Välbemött?

& för att Melinda ska bli glad så fikade jag med henne igår också ;)

Men, kom precis hem från röntgen. Det gick bra förutom att personalen på röntgen va så J*VLA otrevliga! Jag va där med mamma, inte för att jag var rädd och behövde hennes stöd på något sånt sätt. Det är mest så att jag inte hittar och aldrig varit på något sjukhus för någon undersökning tidigare så jag visste inte hur någonting fungerade. När jag då ska in i röntgenrummet så frågar mamma om hon ska med och jag svarar "Ja de kan du väl göra" då säger den sjuksköterskan väldigt ohyffsat "Men du behöver väl inte följa med?".

Nej det kanske mamma inte behövde just i detta fall. Men vad vet dom om mig? Där ska jag ta av mig alla kläder och blotta mig inför två människor jag aldrig tidigare träffat. Tänk om jag varit jätte obekväm med den här situationen och behövt mammas stöd? Tänk om det till och med var så att jag varit utsatt för någonform av sexuelltövergrepp? Varför ska man behöva vara så otroligt jävla otrevlig? hade hon uttryckt sig på ett annorlunda sätt och kanske haft ett leende på läpparna istället för en stor suck och inte ett "Jag-vill-hem-och-dö-jag-hatar-mitt-jobb" uttryck i hela ansiktet. DÅ, då hade jag kunnat le tillbaka och sagt, "tack så mycket och ha en bra dag!" och dessutom kommit ihåg mitt besök på Näls sjukhus i Trollhättan som en helt okej trevlig upplevelse. Nu känner jag mest bara för att ge dom en käftsmäll eller ett nackskott i ansiktet (försök få de att gå ihop ska du se).

"Jag vet vart du bor"




Sjukhus, rån & sex

fredag imorgon, det känns inte lika speciellt längre. helg som vardag, samma skit. Jag jobbar ju men inte varje dag. Eftersom jag oftast jobbar hemifrån kan jag ändå dra vart jag vill och göra samma sak som på helgerna. Så, frågan är vad det blir för slutsats av detta. Jag tippar på att istället för att helgen är det speciella och de man längtar till så är iställer varje dag speciell :D

Imorgon ska jag dock till sjukhuset och röntga lungorna - äntligen! Som jag sagt tidigare så hoppas jag att dom hittar någonting. För hittar dom ingenting så kommer ju ingenting fortfarande att besvära mig. Någonting är bättre än ingenting, i detta läget. Jag kan inte riktigt förstå hur allt bara kan komma så plötsligt. Jag som aldrig tidigare varit sjuk eller någonting. Sparades allt till en period och exploderade och nu kommer allt efter vartannat.

Visst kan man inte annat än förundras över rånet? Jag bara är tvungen att ta upp det, det är ju verkligen som i en film. ex-militärer som planerar ett rån i minsta detalj, fördröjer polisen med bomb så att dom inte hinner ifatt dom. Helt otroligt måste man ju erkänna. Kommer bli spännande att se hur de går för snuten att utreda saken, om dom ens kommer göra det.

Men iallafall, imorgon blir det invigning för "More than love" (sexaffär i Trollhättan, ungefär som lustjakt.se). Dom har flyttat till nya lokaler och vi har vip så får se vad det ger med sig ;) hehe, kanske för köpt något nice om man får det till bra priser förstås! Är även invigning för Olearys nya lokaler, men tyvärr läste jag att det var 20 där, synd för min del :( Men man vet aldrig vad som sägs vid dörren!

Over and out




och ja förresten, jag är helt kär i dom här sofforna (sydney)
Lila tack! Julklapp? ;) haha

Fotopromenad

Varit ute på en lunchpromenad med kameran nu för en stund sen. Sitter och tittar på "Den stora resan" på 1an. tre familjer som är i bland annat Namibia. Eftersom vi va där (bland annat) nu i vintras så är det extra intressant, till och med min käre lilla fjortisbror tycker de är kul att titta på. De tror jag iallafall, eller så vågar han bara inte säga till stora stora syster att byta kanal ;)  Måste verkligen åka tillbaka till Afrika snart, det finns så mycket att se och göra så det är helt otroligt. Det är det absolut häftigaste jag gjort! Speciellt att hoppa fallskärm ;) Att ha varit vid victoriafallen är också riktigt maffigt. Eller ja, det finns så mycket. Vi va ju där i en månad.

Ett av fotona jag tog  förut, lite smått redigerad.




Förut fick jag sms från Johanna "Vill du hänga med på poledance nästa vecka?" SJÄLVKLART ville jag de :D Så nu har vi bokat pass ;) Fick va tidigt ute eftersom de va väldigt populärt, haha. Fanns 50 platser och mer än hälften va redan bokade! Fan va coolt de kommer bli :D


dota

Wöö en kväll med DotA spelande ;)
NU vann vi så nu drar vi hem och sover :D




Psykisktsjuk?

:( När jag väl tänkt köpa något så funkar det såklart inte. Suttit och funderat, det fanns bara i L kvar men ja tänkte att de kunde vara snyggt med en stor t-shirt. Blä mitt kort fungerar såklart inte att köpa med. Sikka problem Jag blir alltid lika förundrad över hur man kan klaga över något så patetiskt? haah!

Whatever, jag har haft en great dag i övrigt! Jag har dessutom upptäckt att om man går runt och ler, jag är allmänt lycklig och strosar runt på gatorna. Då tittar folk på en som om man vore sjuk. Hade man varit med någon annan och gjort samma sak då hade ingen brytt sig. Jag var ju såklart tvungen att le mor allt och alla idag, inte bara på grund av det utan jag va helt enkelt bara jävligt lycklig efter att jag fått köpt min tomatsoppa och Coca cola zero på ica. Två personer som jag mötte log tillbaka mot mig. Alla andra trodde nog att jag var psykisktsjuk och gick och skrattade tillsammans med mitt andra jag. Haha, tänk om någon hade ringt snuten och sagt att de va någon schizo tjej ute på gatorna! Det skulle inte ha förvåntat mig. Synd att mamma inte jobbade idag då, får fixa lite bättre tajming nästa gång (vad pratar jag om? vaddå nästa gång? ääh)

Over and out

Att köpa eller inte köpa..

Sugen sugen sugen, ska man ska man ska man? Jag har alltid sån beslutsångest över sånt här. Köpa kläder är ju inte riktigt my thing om man säger så. Brukar alltid vänta, tänka efter, vänta lite till. Det brukar också då, oftast vara försent.. Jo! Jag tror jag köper den, jag tror jag gör de nu! Nu på en gång!



Finns så mycket Nikita kläder som jag vill ha, denna var en av dom. Dock inte den som har stått  högst upp på prispallen, men den va ju där. Har letat som en galning efter någon bra svensk sida med de här märket, hittar men dom har inte dom där som jag vill ha - såklart!


jesus is my homeboy



Jag har cprött hår på den här bilden. Jag tror jag gillar't.
Jag drar till jobbet nu då. Jag tror det är tillåtet med mössa nu.
Ciao
Over and out

inte direkt

Jag är ju inte så sugen på att dra bort till jobbet idag. Det kommer säkrt börja regna vilken sekund som helst och jag har inte sagt att jag ska komma. Men som sagt det blir ju oftast någon timme där istället för en hemma. Ska maila och få material också så att man kan börja.

Nu däremot ska jag äta gröt och vara ledsen över att jag inte kan sitta och kolla på något dåligt program på Tv. Eftersom någon ryckt kabeln som går ner till mitt rum, that sucks. Jag vill bara sitta på morgonprogrammen och ha någonting att vakna till istället för denna jävla datorn. Morgontidningen är ju inget att läsa, går på mindre än fem minuter.

Jag är sugen på pasta med krämig svamp- och spenatsås!
om nom nom

fullt upp + lite sömn = helt slut

Oj, blev mycket idag. Jag som inte trodde jag skulle göra så mycket egentligen, förutom riskettan kursen då. Men vid elva ringde min körlärare och undrade om jag vill köra klockan tolv. Jag satt hemma och väntade på sotarn men eftersom de är så jävla svårt med tider fick jag ju ta lektionen såklart! Gick nice, körde inne i stan och tyckte inte att de var överdrivet svårt. Iallafall när han satt i passagerarsätet, det var en annan sak att köra hemma. Men de va ju första gången, blir bättre snart.

Efter körningen blev det ett kundmöte om ett reklamblad som ska göras. Åt en Massage studio eller vad man ska kalla det, har ganska klart för mig hur det kommer se ut så inga problem. Tänkte dock fixa det på jobbet, som sagt det resulterar alltid i lite fler timmar där = mer cash! Blev så otroligt sugen på en massage när jag var där också, känner hur stel man blir efter allt datasittandet eftersom jag inte har något riktigt skrivbord att jobba med utan har den, som nu till exempel i sänge. Inte det bästa för rygg och nacke direkt. Så ska fixa ett fint skrivbord snart tänkte jag mig.


Jag gillar de här från ikea, men jag skulle aldrig kunna ha det eftersom jag ändrar hela tiden.
Skulle passa bättre om dom inte satt ihop så kan man ändra lite som man vill ( Finns ju sådana hyllor att köpa så de kan man nog fixa). Annars nöjer jag mig egentligen med en träskiva i lagom höjd bara.


badinfluence




Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you
I'm a good excuse
To be a bad influence on you and you and you


Det var bättre förr

Baah just nu önskar jag att jag levt för länge länge sen. Då körlärarna sov bredvid en och man fick körkortet utan en massa trams. Jo det var bättre förr, imorgon måste jag gå på en riskutbildning på 3 timmar för att det har dom bestämt, så att dom kan få tjäna in lite mer pengar på oss. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, ibland fungerar bara inte systemet som det ska med sin egna lilla dubbelmoral och ingenting fungerar. Utan körkort får man inget jobb och utan jobb finns inga pengar till körkort. Tackar vet mina kära föräldrar som förstår detta och så givmilt betalar för mig! Bortskämt? Nej det tycker då inte jag, för att dom inte gjort det hade jag nog inte tagit körkort på väldigt väldigt länge och på så sätt inte fått bättre jobb. Alltså hade jag inte kunnat flytta och dom hade fått dratts med mig i en lång lång tid. Så dom räddar nog sig själva skulle jag vilja säga. (Om jag var dom skulle jag längta efter att jag flyttar).

Middag @ lilla My förut. Hon fick en orkidé av mig och Daniel och ett fint rosa kort med glitter med texten "Garttis till den lilla prinssesan" eller någonting i den stilen, som Daniel så fint valde. Dansade dansmatta och gud va jag är dålig på de!? Men de va kul ^^ Avslutar med lite Jon Lajoie tror jag! Vi kör på klasikern, puss!

Over and out





Lustjakt återförsäljare

Jo för att få det klart för oss så var det såhär. Såg en annons om att bli återförsäljare för Lustjakt ett företag som säljer sexleksaker och ja helt enkelt saker som gör sexlivet roligare. Så nu ska jag börja med detta. Har beställt hem kataloger som kommer nu i veckan (förhoppningsvis), så kan egentligen börja direkt. Men jag ska köpa hem ett säljarkit så att jag kan börja med homepartys!

För alla som varit på de vet ju vad det handlar om (trollhättan har ju more than love). Jag har varit på massor, känns de som iallafall och det är en skit rolig förfest :D Dessutom massor med roliga produkter! Så om man är intresserad av att fixa ett party med mig så hör av er! haha Mail: [email protected]. Jag kommer tvinga er ändå ;) Det är inga köptvång eller liknande så varför inte köra på?



Kommer uppdatera er om hur allt går när jag kommit igång, ska sätta mig ner och plugga på de imorgon haha.
I know det låter lite knäppt allt de här, men de är funny :D Ska dra till lilla My om en stund och grilla och fira henne :) Så ska pracka på dom lite party såklart :D Dom har defenitivt inget val, jag måste ju träna på någon?

Over and out

chill@daniel

hm, det blev stanna hemma ändå. Två chipspåsar och godis. Och efter daniels val blir der även en dålig film med massa bröst i om en stund, eftersom, som han så fint uttryckte det, inte orkade tänka. Så collage film blir det nog om en stund. Fast nu kollar vi på Miss natural beauty! Imorgon blire grillning @ Mys place!

Förresten ska jag börja sälja sexsaker för "Livslust" kommer mer info om det och hur ni kan fixa homepartys med mig! Jag är pepp som fan, tycker de ska bli skit roligt extraknäck!

over and out

trött

blääu va trött man är idag. Blev ju utgång igår med lite folk. Jag och jessika började hos henne, drog över till bubach och sen backstage! Mycket nice ;) Idag däremot blir det narutrligtvis inte att slappa hela dan, förhoppningsvis. Nu ska jag duscha bort gårdagen :D


nicht

inte chill!
Blö, fredag - taggad?


tystnad

Ser inte riktigt någon mening med att lägga mig nu. Det är ändå bara ensamt och kallt om fötterna, och somna de kommer jag säkert inte göra. Som vanligt blir det att man börjar tänka på någoting som man skulle kunna göra, men sen kommer man på att nej de är bättre att ta de imorgon och man försöker somna. Men det gnager så i huvudet att man verkligen efter en lång stunds vridande och vändande bara måste gå upp! Nu är jag hungrig och egentligen skulle jag vilja gå upp och ta något att äta men som tur va vet jag inte vad (bara jag inte fortsätter tänka på det nu).

Det är sådär otroligt läskigt tyst också. Jag rycker nästan till av att höra sysorna kravla runt bland sina äggkartonger, till och med larverna som kryper runt i sin jord (mat till ödlorna). Usch. Jag vet inte varför men jag stängde av tv'n. Tänkte sätta på en film här på datorn så jag kan stänga av den sen tänkte jag. Men det gör jag inte ändå, för då blir det för tyst. Vilket gör att jag vaknar igen.

Min slutsats är helt enkelt att jag är rädd för tysnaden!
(och lite mötkrädd har jag ju blivit på mina ädre dar)

justmyluck

tycker att det känns lite tyst och ensamt här i källaren. Tittade precis på filmen "shrink", ganska sorglig film med ett inte allt för glatt slut. Det kan ju vara det som gör att mitt rum fylls med samma känsla. Jo så är det nog eftersom jag inte kan komma på någon annan anledning till varför det skulle vara så. Har fått lite Kevin Spacer nojja nu och tycker att han är jätte bra skådespelare. Han var huvudpersonen även i den här filmen och i K-pax som jag såg igår. Idag var det däremot ombytta roller, hans tur att vara psykologen.

En välbehövlig fika blev det idag med Elin och Denise. Innan det fick jag nästan en chock, tappade iallafall hakan ner till knäna när jag kom in på Swedbank för att fixa internetbanken och de va ... helt tomt, i princip. Jag gick fram, tog en lapp och efter en minut var det min tur. Ungefär så lång tid som det tog för mig att gå innanför dörren och fram till kassan. Hjälp fick jag också.

Vad är de här? Det bara funkar, allt bara funkar. Jag klagar inte, absolut inte. Det är bara så att när allting går så himmla bra så känns det inte riktigt rätt. Det känns som att snart, snart händer någonting hemskt. Konstiga tankar. Jag har till och med målat mina garderobsdörrar efter flera år. Tog den sista färgen.

Det räckte precis.

h0rmodet

Varför kan modevärlden aldrig komma på något eget? Något nytt? Mja jag ska väl inte uttrycka mig allt för mycket, och man ska veta att jag inte är insatt mer än det man ser i butikerna. Men det är väl ändå där modet är?
Det enda som jag ser är hur dom "snor stilar", nu verkar det tydligen vara rocken som dom tallar på. Helt plötsligt ska det vara nitar på allt? Ärligt talat, såg ett par skor med massa nitar (exakt sånna plastiga man kan köpa på shock förövrigt för er som vet de), GUD va fula dom var. Ska de va så ska de väl fan va eller? Lyssnar man på rock och är rock då är det snyggt. Men alla fjolliga brudar med sitt fula blonderade löshår och hemska ja-va-fan-de-heter-läppar, översminkade, ni ser verkligen för jävliga ut.

Kan dom sluta med att varje år köra på ett nytt "x0" - tal? Bah, vilken dubbelmoral det känns som jag har lite nu på ett sätt. Jag bryr mig inte om mode (men självklart blir man ju påverkad) men ändå skriver jag om det nu. Jag behövde väl bara få ut lite irritation.

Nu har jag målat mina garderobsdörrar som varit ofärdiga i några år nu. Sen jag flyttade ner hit till källaren och de va ett tag sen om man säger så. Nu får jag kolla om färgen torkat så jag kan måla en gång till!


hokuspokuskappor

Vaknade helt av mig själv för en halvtimme sen (8:30), tror jag drömmde någonting och ryckte till. Har gjort det hela natten nämligen, kanske hört något? Jag vaknade mitt i natten och tänkte stänga av xboxet som låter (kan ju varit de, fast jag brukar ha på de så borde vara van) men så kom jag på det då att nej, jag kan inte gå upp och göra de för då väcker jag elin som sover på soffan! .. Elin sover inte på min soffa? Jag var verkligen helt övertygad om det igår! haha, snacka om att drömma i vaket tillstånd. Iallafall så ska jag ju träffa elin idag och ta en fika :P

Blir banken idag också, blä för att sitta och vänta där och prata med någon bankidiot. Det är nämligen såhär att jag inte fått min kod till min internetbank, dosan däremot den har jag! Det skulle inom en vecka komma en kod så att man kunde börja använda den. Men de har inte kommit, nu var de ju ett jävla tag sen jag fick dosan. Men nu har jag fått tummen ur!

Ett av jobben jag sökte igår har bekräftat att dom ska läsa min ansökan iallafall!
Vem vet, man får ju pröva ;D Vore så skönt med något litet extra! Fick tips om en lägenhet förut också. En 2:a 53kvm nära stan för cirka 4000 i månaden. De hade inte varit helt fel! Tillgång till trädgård också!

Men jao, dags att läsa den meningslösa morgontidningen, göra lite mer kaffe och kanske få i sig något ätbart!

over and out


Mannenfrånk-pax




K-PAX, en av mina favorit böcker. Som vanligt är boken MYCKET BÄTTRE än filmen, men filmen är bra.
Så för er som inte har tålamodet eller bara är allmänt lata så får ni se filmen. Men bara för att så måste jag säga att jag läst boken minst 5 gånger. Den är så fascinerande!

Jag älskar den! Jag ska flytta till K-pax tror jag






långdag

Blev en jävla lång dag på jobbet idag, slutade halv sex. Men det var väldigt produktivt. Fått färdigt vår broschyr nu och lite andra grejer är fixade. Sen har vi klistrat klistermärken på påsar, 200 hann vi med idag, ska göra 400. Fast dom får klara det utan mig imorgon. Har kommit på det att jag ska nog gå till jobbet istället för att sitta hemma iallafall två ggr i veckan, vilket ger mig lite mer cash eftersom jag oftast blir kvar där några timmar då. När man är där kommer man alltid till hjälp - bra för mig, dyrare för Da boss.

Det är ju så det fungerar, man måste va lite framåt för att få jobb. Har ju även sökt ett annat jobb nu, en homeparty grej. Får se hur det går, det är ju bara på Fredagar och Lördagar i princip i sånnafall. Tycker verkligen de skulle vara skit roligt att göra. Synd att dom kräver kärkort bara, jag som nästan är där snart. Jag skrev ju naturligtvis inte att jag hade/inte hade körkort i mitt brev till dom. Skulle det vara så kan jag fixa skjuts/ta bussen de första. Sen kommer det inte ta lång tid innan jag kan köra själv.

Har fått tid på sjukhuset nu också så nu ska det röntgas den 25:e september, gick otroligt snabbt. Allt mitt hopp om sjukvården i sverige hade änna försvunnit, men likt västtrafik så har hoppet nu gått upp! Jag hoppas faktiskt att dom hittar något, det vore värre om dom inte gjorde det. För då skulle det fortsätta ändå. Ja och tills dess får jag fortsätta svepa hostmedicin!

Kan inte skriva i word längre heller, måste ha produktnyckeln. Vet inte vart alla papper är för datorn. Eftersom jag fick word med datorn måste ju nyckeln ligga här, någonstans, men som vanlilgt that's me - allt försvinner!


nattis

Godnatt, nu blir det ännu mer Arkiv-x.
Drar till håjum ännu en gång imorgon ska ska reda ut en broshyr och förhoppningsvis få den färdig!
Bowling for soup! Enjoy! :)


anställningsbevis

Nu har jag äntligen fått fixat anställningsbevis både för sommarjobbet hos Exite och nu min "tillsvidare" anställning. Får se vad det leder till, men jag söker lite andra deltidsjobb också. Så att man äntligen skulle kunna sätta upp sig i lägenhetskö!

Ja, så rolig var jag ikväll typ.
Kollar på idol
börjar bli hungrig, ska göra wok.

sådeså


värdsligating

Inte en lika underbar start på dagen idag kan jag ju inte påstå. Självfallet ska grannarna fixa bergvärme, nu borras det för fullt. Har gjort de någon timma nu, ungefär lika länge som jag haft ont i huvudet. Men jag har ju faktiskt ändå lyckats sova tills nu. Det betyder ju inte att jag sovit bra men ändå. Haft konstiga drömmar fram och tillbaka, blev biten av en Gepard sen gick de fem månader och alla tyckte jag var konstig som var så spänd och rädd när jag kom nära en gepard.

Sen drömde jag att jag & Jessika börjat på högskolan och skulle ha en föreläsning i en jätte stor lokal. Vi skämde ut oss något otroligt. Jag kom försent, vi satt och pratade och märkte inte att alla andra var knäpptysta. Sen, av någon konstig anledning, sprang vi ut i korridoren där de fanns en massa saker t.e.x. en sushibar. Då skulle vi sno deras sushi och göra egen och sälja. Sen tog jag av mig mina röda skor och la dom där och gick barfota resten (är i och inte så konstigt eftersom jag inte gilllar skor utan får hellre barfota). Och sen.. nej jag känner nog att inget av de är går ihop speciellt mycket. Jag slutar babbla nu.

Uptäckte igår att det inte alls är speciellt dyrt att åka till stockholm, så jag funderar skarpt på att dra dit efter lönen. Träffa älskade lilla Matilda som flyttat upp dit helt själv (och äntligen fåt en egen lägenhet!)! Men nu är det dags för mitt morgon kaffe och att läsa vår värdelösa lokal tidning.

Over and out


feedme

Har sett ungefär fem minuter in på filmen "Feed", äckligt, äckligt som man vill spy. Men den verkar hyffsat bra iallafall. Verjas vara helt psyho. Jessika som tipsade mig om den förut idag, har ju varit hos henne hela dan. My en sväng också. Får se hur bra filmen är nu!

Over and out
 

underbart

Gud vad jag älskar att sitta i pyamas i sängen och jobba! Dricka en kopp kaffe, käka gröt och kolla runt rent allmänt! Det är fan underbart måste jag erkänna, jag vill egentligen inte jobba mer än såhär men det behövs ju om man ska kunna ta sig härifrån och starta "ett eget liv".



Haha, man kan inte annat än älska min pyamas utstyrsel.
Armani till och med, pappas också, 10x förstora också.
Puss på det.




Modest mouse - float on, grymt bra!

Ska träffa Jessika om en stund och skriva lite shit och sånt. Och imorgon fyller vår älskade lilla My meningslös ;D Vi får väl se vad som hittas pås.

Fööörresten, nu är den ena valpkullebn på väg! Parades häromdan och dom små liven väntas komma den 15:e November, gud vad jag längtar! Hoppas verkligen att det kommer en liten röd pojke, annars får vi vänta länger eftersom den andra hunden inte ens börjat löpa än. Men de kommer ju snart! Nu måste jag försöka börja få in rutiner på att städa undan mina kläder osv eftersom dom inte är speciellt dåliga på att bita sönder dom.



trötthetsvaken

Nu gör jag sådär igen att jag bara inte lägger mig ner i sängen och stänger ner datorn. Sitter och grejar och kollar och trixar runt hela tiden, utan att egentligen få ut någonting av det. Vad jag gjort den senaste timman har nog egentligen bara väntat på att den här fjolliga filmen ska ta slut "The perfect man". Är ju ingen ide att ens titta på den jag vet ju vad som händer hela tiden ändå.

Nu hade jag tänkt kolla på arkiv-x, mitt älskade arkiv-x! Jag är verkligen skit trött egentligen, men de går åt helvete varenda gång man ska sova ensam. Det bara går inte att lägga sig, nu gäspade jag till och med.


gratisgodis.se

Nu kommer jag ha fullt upp framöver, har återupptäckt gratisgodis.se! Så jäkla rolig grej, nu blir jag liten igen och tycker att de är så jävla coolt de här. Inte bara de utan jag får spara in pengar till och med! Haha, grymt, så nu får ni också bli medlemar där! http://www.gratisgodis.se/?r=65307  GO! GO! GO!

Ge mig poäng till mer godis :D
Nu är jag jätte sugen på godis men de enda jag har är frön och nötter. Jippie!


förvirringx2

Sitter i min stora säng och upptäckte nu att klockan var tolv, shit vad tiden bara försvinner ibland. Jag har suttit och kodat, hjälpt Elin med hennes blogg! Tycker verkligen att de är roligt att sitta och pilla med alla koder och fixa & trixa hit och dit, inte för att jag är så bra. Det som är roligast är hur saker blir som man ville att de skulle bli men man vet då fan inte hur man gjorde. Lite charmigt.

Idag har vi varit på middag hos lilla mormor som blir 68 imorgon (eller ja idag). Alltid lika intressant att se hur äldre förändras, ibland kan det gå snabbt också. Nu har min kära lilla morfar börjat bli lite förvirrad tror jag, han har i och för sig alltid varit lite sån. Ungefär så som jag är ibland, så det går ju i släkten. Det kan vara en sån enkel grej som mat. Morfar har verkligen verkligen vägrat att äta kyckling, för att han tror att det är farligt och att han ska bli sjuk. Vilket var för flera år sen men han kan verkligen inte släppa det, och det är naturligtvis kopplat med fågelinfluensan som var. Men nu när Svininfluensan är på tal (så jävla mycket för övrigt, jag blir nästan arg på mig själv för att jag tar upp de) då är det bara fjanterier enligt honom. Så uppenbarligen har han något emot fåglar.

Känner mig lite smått vimsig nu också efter hostmediicinen jag fick utskrivet xD Men ja de är ju sånt man får ta när man hostar, längtar efter att få komma tilö sjukhuset och röntga lungorna! Typ.


Undrarvartfestenär

fett nice hemma hos Jessika och Johan igår, gjorde sallad, tjötade och drack öl! Sen mitt i natten blev de naturligtvis McDonalds, som vanligt ;)

Förövrigt kom vi på igår att man måste ju dra på någon grym fest till vintern!Alltså typ Sensation Black/White eller Das Boot som vi skulle ha gjort förra året, eller de va kanske förra året igen när jag tänker efter (ja ja minnet är inte vad de har varit). Infected Mushrooms spelade iallafall när vi skulle dra på das Boot, det är alltså en färja som man åker med i 24timmar. Du får en hytt och sen gäller det bara att supa järnet, haha, och lyssna på grymt bra musik då förstås! Hoppas verkligen de blir något sånt grymt till vintern, det behövs liksom när mörkret fallit över sverige och allt är grått. Jag iallafall tycker inte att vintern är så jävla kul direkt, flyr helst då.


Well om en liten stund ska de bäras av till mormor & morfar för middag. Peppar hennes goa mat och massa annat gott, på något sätt är det så mycket godare där. Det märker man om mormor lagar mat här, det smakar inte på samma sätt. Det är nog skogen, deras röda hus med vita knutar och de låga taket som gör det.

Over and out



middag&öl

Suttit och spelat xbox hela jävla dan :P UFC, Bilspel & Guitar hero :P :D haha
Om en stund ska vi dra till Jessika och Johan på lite käk och öl, om vi kan fixa. Hehe de löser sig!

Over and out

lipz&xbox360

Pics från i Torsdags nedan. Jag och Melinda va hemma hos mig först och myste med lite öl (eller rättare sagt jag drack öl eftersom hon inte tycker om de, kan inte förstå varför :/). Sen drog vi in till stan och in på Lipz där vi mötte upp henkepenk och några andra pojkar. De va en helt okej nice kväll, men som alltid så är lipz lipz. Jag blev "Skallad" av en kille så jag fick min ölflaska på läppen och de gör fortfarande ont :( Inte chill!

Igår köpte Daniel ett xbox360, fett billigt 2500 för de med 14spel, guitarhero gitarr och två kontroller :D Så mi spelas det Guitar hero :D Min lillebror är grym, synd att han inte är 18 så han kunde dra till Backstage rockbar ikväll där dom har battle :O Kanske drar dit ikväll, vi får se vad som händer!

Pusshaaaaj
Over and out







utgångpåG

Nu har jag precis käkat nudlar, varit nere i stan och hämtat min hostmedicin :D Äntligen hjälper dom en på vårdcentralen, har en remiss till näl så får väl se när man kommer dit. Dags att röntga lungorna!

Jag sitter här och väntar på Melinda som ska komma hit och mysa med mig sen ska vi dra till Lipz! Antagligen iallafall, hon hade ju aldrig varit där :O haha. Känner mig lite smått förvirrad efter att dom tappade mig på blod förut på vårdcentralen, men ja det är sånt man får tåla :P haha.

Förövrigt fick jag Daniel att ta loss mina garderobsdörrar imorse för att jag skulle ha målat dom (dom har varit helv målade i flera år), meeen jag hann ju inte :O Nu får Melinda vara här!

Ciao
Over and out


Utelåst

Hahaha, ja jo bra statt på dagen var det iallafall. Sen gick jag och tränade en sväng och när jag kom hem igen upptäckte jag till min fasa att ingen var hemma? Naturligtvis tänkte jag innnan jag gick iväg att "nej men nycklar behöver jag ju inte, och mobilen är bara ivägen". Så det var bara att traska bort till mina kusiner och hoppas på att någon var hemma där och dessutom hade en extra nyckel hem till oss! Som tur va var Johanna hemma så jag klarade mig fint, tillslut :P

Nu har jag precis käkat pastasallad och tänkte sätta mig och läsa Fear and loathing in Las Vegas en stund (har redan läst ett kapitel). Solen skiner ju ute så varför inte sätta sig där? På tal om filmen så funderade jag på att klä ut mig til huvudpersonen, Raul Duke, när det blir maskerad förhoppningsvis nästa helg. Men jag kom snabbt fram till att det nog inte är så många som kommer fatta vem jag är. Annars blir det kanske Smala sussie, bara jag hittar någon som vill vara Pölsa med mig (Daniel!? :O ;P). Vi får väl se helt enkelt.

Igår fick äntligen daniel sin present av mig :D Tog kort på den förut, men orkar inte lägga in just nu. Men här är iaf bilden, har skrivit ut den på Canvas och monterat på en ram :D



Hörs sen! Nu blir det kaffe och läsning i solen, sen vårdcentralen 16:00!
Pusshaaaj

brastartpådagen

Kan man få en bättre start på dagen än jag har haft idag? Ligga och mysa kvar i sängen, dricka kaffe i sängen, göra gröt och äta i sängen OCH kolla på magnus betner I SÄNGEN! Här är ett klipp från en dansk humorgala (eller något, vem vet jag förstår inte vad dom säger ändå).


spännande

Har varit överallt idag känns det som, psykbryt förut när ingenting gick som jag ville. Men sen kom pappa hem och räddade mig. Så nu blir allting jätte bra som tur är :D Så nu är det bara till att sitta och vänta och vänta, fast inte allt för länge :P haha :D

Ska på restaurang med Daniel och familjen sen nämligen och innan de ska han få lite presenter ;) hihi Nu tycker jag att de är sådär spännande igen! :D


checkoutthetroublewe'rein



Tjollahopp, funderade på att sova en skvätt eller två.
Fast jag vet inte riktigt om det är värt det. Kollar på Babylonsjukan nu och helt sådär plötsligt fick jag en släng av huvudvärk som bet sig fast på min högrahjärnhalva. Så jo man kanske borde sova, datorn och tvn gör det kanske inte så mycket bättre. Men jag kan inte låta bli, det är ett sånt där beroende och jag kan inte sluta. Ungefär som resten av Sveriges unga. Då kanske det är en folksjukdom? Eller blir det som en vanlig grej, som att äta mat? Fast man pratar ju fortfarande om Tv-beroende fast Tv har funnits mycker längre, så det dröjer väl ett väldans tag till. Oj, nu snackar jag nog bara en massa skit! Godnatt!









...




Somnaaldrignykter

Åt precis massa mat som jag råkade spilla ut över hela mig xD hahaha, verkligen allting på hela tallriken hamnade i mitt knä och på soffan, öööverallt! Men jag är inte kräsen så skyfflade upp det på tallriken igen och käkade! :D och gott va det!

Nu kollar jag på Notorious, verkar vara en hel grym film. Har en liten känsla av att jag har sett den förut men jagkan inte sätta fingret på det, och som tur är kan jag inte förutse händelserna i förväg. Tänk vad tråkigt livet skulle vara om man kunde se in i framtiden. Eller ännu värre, se saker, hemska saker, och inte kunna göra någonting åt det. När jag var liten önskade jag alltid att jag kunde de, eller höra andras tankar (fast bara när jag ville förstås). Men herregud vad jobbigt det skulle vara, varför skulle jag vilja höra vad folk tycker och tänker om saker, om mig. Man skulle nog inte klara av det, ja det är väl dom sitter sitter på psyket.

På tal om psyket så vill jag verkligen se "Shutter Island", den verkar vara så otroligt bra. Min sorts film.
Och bara för att reta mamma lite mer (som läser min blogg ibland) så lägger jag upp den här videon med Las palmas. Var från den här låten jag tog mitt blogg namn. Lyssna så märker ni!

 



Kedjor=tjockahallickar

Sisådärja, varit på körskolan och nu kommit hem för en stund sen och duschat. Nu blir det däremot inte alls lika mycket chill som jag trodde jag skulle ha tid med, klockan 17 bär det av till skolan igen för teori i en timme. Sen däremot, då kan det chillas, om jag inte fått massa jobb då.

Idag känner jag ett litet hat, eller nej ett ganska stort hat. Fast inte mot någon person utan mot någonting. Jag blir helt illamående bara av att se det. Tighta halsband och kedjor, speciellt på killar. Jag kan bara inte annat än att tänka på Estländksa tjocka hallickar med kort hårfäste och för små kläder. Jag ryser bara av att tänka på det, nästan sådär så att jag inte vill prata om det. Kedjor är så avtändande så det finns inte för mig, blääuuä. Är nog nog pratat om det nu men idag dissar jag tighta halsband och speciellt kedjor!

MEN jag har faktiskt köpt min första parfym idag, min första i hela mitt liv (Jag räknar inte dom där för 30 spänn på Ica). Jag vet inte vad det är för något eller så men den luktade gott och var ganska billig iaf, räcker fint för mig! Här hade vi en bild på den till och med.



Well nu ska jag gå och kolla om vi har en häftpistol, har vi de så ska jag snickra lite.
Eller ja jag snickrar nog lite ändå så får jag fixa en häftpistol tills senare!
Sådeså, lite kaffe på de blir det också!









...


mörrn

Morrn, upp och dricka kaffe var det nu.
Ta bussen från edet.
Hoppas på att få åka billigare/gratis.
Körskolan, inte övat parkering.
Doh!


















.....


film&mysmedfödelsedagsbarnet

Blubb, såg precis en fin fin film med födelsedagsbarnet, Banlieue 13 ultimatum, en fransk film.  Se den om ni inte redan gjort det! Nu väntar vi på att Sin City ska bli klar för, tro det eller ej, men jag har inte sett den. Eller jag kommer inte ihåg den iallafall.. Blir till att lägga sig och mysa i sängen nu strax :)






Dissartårta,hissarfruktsallad

Nu har det kalasats för fullt. Massor med tårta, och jag mår illa. Jag tycker ju som jag sagt många gånger förut verkligen inte om tårta, men man måste ju äta tårta på kalas. För det bjuds ju aldrig på något annat och där kan man ju inte sitta utan något att äta? Då är man ju knäpp. Så jag brukar alltid ta en bit och sätta mig brevid någon som jag vet tycker om tårta. Så skyfflar jag över bit för bit (Jag klarar i princip bara två små skedar sen mår jag illa). Så idag hissar jag födelsedagar men dissar tårta, jag vill ha fruktsallad!



Har suttit och försökt skicka ett arbete till jobbet (jo lagom till kvällen var det dags att börja jobba) och naturligtvis fungerar INGENTING! Blir så sjukt trött på detta, inte nog med de utan min chef måste ju tro att jag är knäpp som inte ens kan skicka över en fil, som vi alltid brukar göra. Men idag har min mail vägrat och dessutom alla andra uppladdningssajter i hela världen. Dumma.

Snart hoppas jag på att vi ska dra oss hem till mig, jag vill laga någon super god mat till min älskling på hans födelsedag. Han fick lite personliga presentkort av mig förut. Tog små lappar och skrev små saker som "helkroppsmassage", "romantiskmiddag", "bubbelbad" med mera & la de i ett kuvert. Så nu får han välja någon lapp någon dag så ska vi göra det som står på lappen - Jag betalar förstås! Tycker det är kul att göra någonting själv, mer personligt blir det då. Ska bli ännu mera spännande när han får sin andra present som inte är riiiktigt färdig än. Har ju inte haft tid eftersom jag varit med honom hela tiden! :P

Har badat lilla Gary idag också! (Jätte snigeln han finns av mig som du kan hitta bilder på här)
Han va så mysig så och kröp runt på min hand en liten stund. Fick tyvärr inga bilder på den eftersom vi inte hade någon kamera nu, men de tar vi nästa gång.

Sunes jul

Nu sitter jag och kollar på Sunes Jul, haha. Dom är ju helt kaos, sån nostalgi att titta på. Annars har jag suttit och pillat och grejat lite inför att Daniel kommer hem från jobbet. Har städat hans rum och fixat lite annat ;) Klockan tre blir det kalas här hos honom med släkten.

Vet inte riktigt vad jag ska göra här, känns som att man inte kan göra något riktigt. Fast det kan jag ju egentligen det är mest bara jag som är lite feg. Nu tycker jag att klockan får gå lite snabbare så att vi kan kalasa & så att Daniel kommer hem!

HAHA Sune är så rolig. Han leker med dockor med Sofie som han är kär med och det är dödshemligt! För tänk om hans killkompisar skull komma på honom? Hahaha, super bra är det (Y).


grattistillvärldensbästakille<3



LesbianWampireKillers






Bilder från helgen!
Nu ska jag och Daniel kolla på "Lesbian Wampire Killers" önska oss lycka till :P

Söndagsschlet

Söndag var det igår och lite smått trötta oc slitna efter gårdagen är man i vanlig (Självfallet). Blev kalas hemma hos Anna som fyller år idag :D Grattis igen. Bjöds på tårta och massa gott, fast jag tycker inte om tårta. Körde leken från filmen igår, skriva en känd persons namn på en lapp och sätta den på någon annans panna! Så ska man gissa vem man är, skit kul, speciellt efter några öl! ;D Så satt och körde de största delen av kvällen, Daniel fick lite stryk emellanåt av Anna. Välförtjänt tydligen. Efter vi varit hemma hos henne drog vi till Olearys. Det var väl som vanligt, inte överdrivet kul men inte tråkigt ^^ 

Väntar på att Anna ska slänga upp en massa bilder från igår så att man kan få sno dom någon gång. Hoppas på att filmerna kommer upp ockåså, så att alla kan få se mina filmskills! Meeeen men, idag blir det en massa chips var det tänkt. 

& imorgon fyller världens bästa kille 20!
<3

over and out 


inglorious bastards



Pink - Sober - grymt bra låt!

Väntar på att vi ska dra och kolla på Bio. Så har underhållit mig med att färga håret och försökt få min webcam att fungera. Inte för att jag tror att jag kommer ha någon användning för den gammla skiten men vem vet, de kan ju vara bra. Som nu till exempel när pappa tagit kameran och jag inte har någon sladd till min så jag kan ladda över bilderna xP Ska ta och gå till, va de Siba? och fixa en ny till den eftersom den tydligen verkligen inte finns här.

Well jag har väldigt höga förväntningar på inglorious bastards så nu får den fan se till att va bra. Jag ska ha en massa godis också och gluffsa i mig! Förresten så har jag fått lite ordning på rummet nu så de börjar arta sig iallafall. Kom på de att, hur ofta tittar jag på film från soffan? Så ja fuck it helt enkelt.

NU längtar jag till godiset!
Over and out

Helt slut

Nu är jag helt slut efter att ha kört och varit med mamma på Överby. Fixat lite grejer, köpt syrsor & larver till Odjuren och färg till håret. Så ska ta och måla om mig, om en stund. Nu måste jag varva ner en skvätt och det gör man med en kopp Chai te tror jag. Eller nej jag är säker på att man gör det.

Hoppas på att det blir Bio ikväll, tyvärr blir det nog i Vänersborg om dom andra får bestämma. Jag vill verkligen se den i på bergakungen i Göteborg. Vbg är ju bättre än i Trollhättan men de går verkligen inte upp mot storstaden. Så de så.

Dessutom är det fortfarande väldigt lång tid kvar till Januari.
Det börjar bli höst.
Jag måste åka någonstans varmt. Snart.

Over and out

Hoppet finns där!

Faktiskt så gick mitt hopp upp för Västtrafik idag. Jag som trodde att dom sabbat det för all evighet. Saken var den att jag var tvungen att ta bussen idag från Lilla edet (:O). Tönkte fylla på ett värdekort men under min bojkottning har dom ju hunnit ändra på det mesta och jag kan inte de nya systemet, vilket resulterade i en gratis resa till Trollhättan! :D Skulle ha kostat mig 50 spänn om jag betalat kontant, sick!

Well, det öser verkligen ner här i lilla Trollhättan och jag känner mig blöt och kall efter att bara ha varit ute i 4 minuter (jo jag har faktiskt räknat på hur lång tid det tar att gå från busshållplatsen till mitt hus). Funderar på att göra en go macka och lite Chai tea, lite mys sådär på morgonkvisten.


design

Nu har jag suttit och pillat och grejat med bloggen och nu blev jag lite trött på't. Daniel har hjälpt mig lite nu också med saker jag inte fattat. De är fan inte lätt med kodning :/ Men de är kul ändå ;)

Men nu är det bara tillfälligt iallafall, är inte helt nöjd med header eller bakgrunden. Ärligt talat så slängde jag ju bara ihop någonting för att se hur man gjorde. Ja och nu vet jag ju de, men nu orkar jag inte sitta och greja mer. Huvudet värker en skvätt och jag saknar mina glasögon. Nästa gång jag köper nya dyra fina glasögon ska jag komma ihåg att inte ha med dom på fyllan. Speciellt inte då man tappar bort dom.

Pusshaj


Hemlighetsmakerikalas

Humelihum, idag har jag mest grejat med photoshop. Fast tyvärr kan jag inte visa vad jag gjort, inte än ;) Jag kanske skulle sluta vara såhär hemlighestfull hela tiden. Eller rättare sagt så kanske jag skulle sluta säga A och inte säga B.

Sitter hemma hos Daniel i skogen nu. Är gött sugen på att fixa med desginen här på bloggen men jag bara får inte till det riktigt som jag vill i huvudet. Ska kanske fråga experten här om hjälp när jag slutar vara en sån liten pussy och "Kan själv" tönt som jag alltid varit.

Dessutom har jag kommit på ATT IMORGON ÄR DE FREDAG :D :D




Åååh min älskade sovskjorta som jag tagit av pappa.
Äkta Armani till och med, köpt i Italien för en massa år sedan tydligen.
Intressant? Inte ett dugg!

yes! det blir valp!

Ajjemen det blir en valp, en liten röd pojke! Så jag gick precis som jag ville! Var och träffade uppfödaren igår och hennes hundar. Det kändes helt rätt både med hundarna och med ägaren! Som tur va blev mamma och pappa lika kära i dom som jag så vi tog och bokade en :) Nu kommer dom inte till hösten som jag trodde utan dom föds till vintern (November, December) så vi kommer få hem lillkillen i Januari förhoppningsvis :D Egentligen så tycker jag att det är en väldans lång tid dit men vafan, jag får väl vänta. Sen gör vi nog något mer besök när dom fötts!







Valp till hösten?

Imorgon ska vi äntligen till en uppfödare och kolla på hundar, Basenjis! Gaaaah är helt över lycklig över att äntligen få träffa rasen, som jag längtat! Förhoppningsvis faller mor & far lika mycket för dom som jag gjort och så får vi en liten valp till hösten. Blir som en liten flicka och kan knappt sluta fnittra av att titta på dom, dom är ju så söta? Ingen kan ju fan säga emot mig iallafall, den som gör de ska få kuk :/




De här är bilder från uppfödarens hemsida (www.Karimba.se), som vi ska till imorgon. 


Jag är sjukt sugen på öl också. Nu dock blev det ett glas vin eftersom de va det enda som fanns :/
Men inte fyskam de heller inte. Eller ja de är ju alltid något. HAde jag haft slödrick hade jag tagit
mig en grogg i min ensamhet. Haha, så de så! 

Förresten så va det inte så smart att dra upp avskärmningen jag pratade om.
Jag behöver nämligen spika fats den i taket (gardiner) & jag hammrade mig på tummen :(
Så nu är det väldans synd om mig också, fast det verkar det bara vara jag som förstår :P

 

Inredningsproblem

Herregud, nu möblerar jag om igen. Fick ta en paus för att få lite perspektiv. Men det enda jag kan tänka på är hur jag behöver byta ut och köpa nytt och hej och hå. Jag vill ha en platt-tv så tvn inte tar så vedervärdigt mycket plats, då behöver jag automatiskt en ny Tvbänk. Eller så får den ev hänga upp på väggen - vilket vore det absolut bästa. En Soffa vore inte heller fel. Jag köpte min på Ikeas fyndavdelning för 200 spänn för X antal år sen. Men den är faktisk bra ändå, det säger så alla som har sovit i den. Men den är för liten och jobbig vill jag påstå.

Egentligen är det nog mer mitt rum som är problemet.
Det funkar inte att dela av i två delar på ett bra sätt, "vardagsrum" & Sovrum.
Sen kan det bero på att jag vill se Tvn från sängen OCH från Soffan. Herregud ja vilka problem jah har.
Jag tänkte att genom att skriva lite om det skulle jag komma fram till en lösning automatiskt, men Ikke!

Väldigt nice blogg om inredning hittar ni här: Husligheter


(Gammal bild Elin tagit på mig i fotostudion - den är mycket finare IRL, den här är inskannad)


Jag har förövrigt haft en nice dag idag. Fika med Melinda på strandgatan och sånt.
Baguette med Elin vid kanalen. Övningskört och träffat mormor samt blivit bjuden på fika ännu en gång!
Sen gjorde min lilla mamms Spenatsoppa :D

Nu ska jag försöka få upp gardiner som avskärmning
(och kanske ger lite mysfaktor)

PUSSHAJ over AND out!

mjölkpaketsöppning en tisdagsmorgon

Varför har mjölkpaket bara blivit jobbigare och jobbigare att öppna? Förr gick det jätte enkelt men nu bara går det inte att öppna dom så att de inte går sönder. Väldigt underligt, beror det på Tetra packs ekonomi. Har de också en liten finanskris eller har dom bara blivit lite giriga och ville skära ner för att få mer pengar själva?
Det tål att tänkas på denna Tisdags morgon.

Det var lite jobbigt att andas idag, undrar varför. Vädret är det ju inget fel på, inte fuktigt och tungt att andas.
Kanske har jag sovit konstigt och tryckt till bröstkorgen så att det inte får plats lika mycket luft i lungorna.
Ja isånnafall är det ju inte mcket annat att göra än att vänta på att det ska vidga sig igen.

Idag ska jag fika, väldigt mycket.
& imorgon ska jag förhoppningsvis äntligen få träffa Basenjis!

RSS 2.0