arvikafestivalen - in i dimman!

Frukostölen har precis öppnats och vi sitter och peppar arvika (jag, Daniel och kusin christopher)! Väntar på att bubach ska komma så vi kan åååååka! peppar sönder här just nu, haha :D

Kom även på att jag har fem tyysen på mitt kort varav fyra är min fars :P Sååå måste till en auomat och ta ut dom, vilket suger att jag kom på de nu eftersom alla har druckit :D Hahahah, sååå de får vi ju också ta sen! Haha :P

Fan va bra de kommer bliiii!

SUP DÅÅÅÅ!

ses på söndag när jag är sönder supen! Haha ;D

Festivalpackning? :O

Imorgon drar vi till Arvikafestivalen :D Feting pepp är vi på en hel vecka inne i dimman! Som alltid innan varenda festival jag varit på funderar man på vad som ska packas och man packar alltid med onödig shit de vet man. Men man kan ju iallafall försöka minska på allt de där onödiga.

Silvertejp och spritpenna är ett måste, kanske lite spraycans också? :P Detta kom ju till använding så det skrek om det förra året iallafal! (se bild bevis!)



Ska man sminka sig och hålla på vilket lätt kan hända får man ju ta med sig de och sen se till att man kan ta bort det - våtservetter naturligtvis!

Kläder
är väl helt upp till en själv, jag tar med mig ett par shorts ett par byxor som kan vara kortare byxor också + ett par tights. Detta gör att du har flera i en, haha! Blir det kallt på kvällen drar du på tights och byxor över och tada du fryser inte mer! Sjal är super bra att t.e.x. ha över axlarna - för bränna sig de kan man rätt rejält! Haha (Se bildbevis)
& kanske två linnen och en tröja och underkläder efter eget nehov - ofcourse ;)



Alkohol behöver jag väl inte ens nämna? Ett måste. Musiklåda, ett måste!
Tror det täcker de mesta :P Nu ska jag väl börja packa då!





Bizmo pizmo pom

Lilla Gizmo Bizmo pom ligger och sover efter att ha försökt väcka mig i säkert två timmar :P Så går vi upp och ut en sväng sen ska hans ova - vad är de för jävla stil? Haha så jag sitter och tittar på Nickelodeon, vad är det för sjuka barnprogram nu för tiden? xD Haha, någon gammal gubbe som har ett "planerat samhälle" och ger alla mjölk så att dom ska vara glada eller rättare sagt blir till "zombies". Hjärntvättade av mjölk, haha. "Vi borde åka hem det finns kor här!!" sa dom precis. Herregud, det var då bättre förr ;) Eller så var det inte de ärligt talat så kommer jag inte ihåg så värst, vad tittade man på egentligen? (förutom alla disneyfilmer)



Fitta kuk bög! - Oj ursäkta min franska

Usch, nej nu känner jag mig en aning frustrerad kring allting. Mig själv, idag, det mesta, lite till & resten av världen. Idag stämmer det helt enkelt inte riktigt. Vet inte riktigt vart jag har hållt hus idag för jag var då inte hemma fast det lyste och hästarna hade flytt ut i skogen istället. Mja nä det känns väl sådär.

Jag och min kära mor var ungefä såhär *visar med händerna* nära på att köra på en älg. Med lite snabb inbromsning och en väldigt snabb vändning från älgens sida så sitter jag dock här nu ändå ^^. Nej men man får faktiskt en jävla tankeställare när man varit så nära döden ändå, för det var mitt huvud som hade rykt om älgen fortsatt springa ut på vägen. 

Sen bärde det av till jobbet och möte med kund + en annan grej på Exite. Snabbt iväg med mor min igen för att handla. Otroligt intressant vetskap för den intressanta, men man kan iallafall sammanfatta det så här: idag har jag umgåtts mestadels med min kära moder. Med undantag för lite jobb och besök av Alexandra! Fett nice

Fick BodaNova glas från henne, fick de när jag tog studenten också så nu har jag massa glas! Fick en karoff också i samma stuk (Eller karuff som jag tydligen tyckte de skulle heta efter X-antal alkoholdrycker). Men bla bla bla från mig då.

Jag vill ha en hund nu, NU NU NU! En Basenji, jag är helt kär och har verkligen bestämt mig för att vi ska ha en sån! Så de så!  http://www.basenji.se/





 

Eminem - Cleaning out my closet

Nu sitter jag här igen, mitt i natten känns det som fast egentligen är det väl kanske inte så värst sent. Fick till och med sms från min chef för en stund sen. Eller när jag tänker efter kanske det var någon timme sen, har ingen tidsuppfattning.

& nej jag kände inte för att berätta så mycket nu. Fast jo, jag drömde att folk invaderade mitt hus inatt samtidigt som jag stod helt naken i mitt rum. Så jag skällde ut alla och så gick dom och då gick jag och la mig. Så de så.. otroligt intressant. Var på stan och checkade kontoutdraget idag, det är vackert  <3




gluck gluck

Sitter och dricker kaffe framför tv'n i vardagsrummet och väntar på att solen ska stiga fram över altanen så jag kan lägga mig där ute och mysa. MTV på och den där jävla lilla fjollan såklart. GAGA, fan va trött man blir på detta speciellt när man ser videon. Vad håller dom på med? Vart har alla duktiga regissörer tagit vägen, man blir så jä'vla ledsen av att titta på de.

Förresten så vill jag meddela att midsommar är fett överskattad, ännu en gång! & nu såg jag precis den där reklamen "Vet du vad dina föräldrar gör när du är utomlands?" Hahaha, där har vi en bra reklam folk borde lära sig. Musikvideo-folket borde lära sig lite av våra kära reklamare ;)

Det värsta.. (eller mja det kan ju vara det bästa också beror ju på hur man ser på det) är att man är helt "skadad" efter tre år på medieprogrammet. Man kan inte sluta analysera varenda reklamfilm, annons eller foto. (HERREGUD KAN INTE SKJUTA LADY GAGA GLUCK GLUCK H*RAN?? NU ÄR HON IGÅNG IGEN - THERES NOTHIN ELSE I CAN SAY - HÅLL KÄÄÄFTEN DÅÅÅÅ!!!)

Nu blir jag så otroligt frustrerad av denna Hooo.. kvinna så jag måste ta och lugna ner mig med lite Eminem..



Walla, sjukt dålig bild men ville bara lägga upp mitt screentryck jag gjorde i skolan. Detta är dock den dåligare versionen, har en thissa som blev sjukt mycket bättre men tyckte den va så liten :P Haha

puss!

Ras Cricket - Bomba bomba



Walla, har suttit och pillat med illustrator en stund och haft lite små tråkigt.
Jobbat lite smått och sånt. Nu är morsan hemma igen så nu är de slut på Ica-kortet och ensamheten ;(
Men aja får väl finna mig i detta också, haha.

Midsommar imorgon var det visst, undra vad man ska hitta på. Skita i allt eftersom midsommar är totalt överskattat eller ska man trots det ostabila vädret dra med folk till Smögen? :/ De är fan inte lätt, haha.

Puss!

I natt jag dröööömde

Vad kan jag säga.. inatt hade jag en ganska skum dröm (ovanligt). Var på ett GRYMT diskotek eller vad man kallar det. Låg precis vid havet med dansgolv typ på vattnet, sjukt stort var allting iallafall. Massor från Mp3 var där, nästan alla iaf. (Fan va kul jag hade förresten, var som en klassåterträff i min dröm, synd att alla inte kunde joina den ;p) Iallafall, sen började det bli storm, regnade och åskade som fan så då skrek dom i stora megafoner att dom var tvugna att utrymma placet och stänga krogen. Så vi traskade därifrån och där är de lite suddigt (vet inte om det bara är minnet som sviktar pga att de var en dröm eller att jag hade druckit i drömmen - vem vet?). Slutade iallafall med att jag och Emmy hamnade hemma hos mig och åt en massa godis och snacks som jag hade överallt. Sen kom pappa och blablabla lite suddigt här.

Sen iallafall hamnade vi i någon slags gympasal där typ alla lärare var från Måg och vi pratade med Morgan, sen var mitt hus i samma byggnad som gympasalen och hela min klass var där. Sen visade de sig att Anton hade blivit attackerad av morgon! Morgan hade försökt ge anton hårlöss!! Så då var han helt enkelt vår fiende helt plötsligt och vi var tvugna att fly. Det är lite skumt att Morgan skulle ge någon hårlöss eftersom han inte har något hår...

Så vi var tvugna att fly därifrån och då hade vi någon slags grej med gungbräder på som kunde flyga.. fast vi var för många så vi hade lite problem med vilka som skulle få åka. Som tur va va det en som blev för full (och knullade runt med tio killar per kväll, vad nu det hade med saken att göra).

Sen kom Anton fram till mig och visade ett nykelband med en nykel och ett läppstift på! Han hade tagit de från morgan när han försökte attackera honom och då visade de sig att Morgan och alla lärare bodde i gympasalen! Sen va det någon speciell magisk kraft med läppstifter, eller så försökte Anton bara lura mig.. :/  Sen fick alla panik för att vi inte fick plats så a..

Ja, sen fick jag mail och mi chef ringde så jag vaknade.

Någon stans mitt upp i allt de där så var jag och Daniel på en väldigt konstig bio. Man satte sig på en liten grej och när filmen började så åkte man ner på marken och låg där. Och då hade man en egen liten Tv som man fick kolla på. De skulle va den nya coola grejen men de sög! Tv'n va jätte liten :/ Dumma tyckte jag!


Mbma - små saker


happy memories too sad ones

MBMA Små saker, dagens themelåt! Blir helt lycklig haha är en hel bra dag idag. Gick upp med Daniel klockan sex (!!!!!) och drack kaffe. Sen kunde jag inte somna så började läsa Djurkyrkogården av Stephen King tills åtta, sov typ 40 mimuter, kollade mailen och såg att jag var tvungen att dra till jobbet och träffa en kund. Så nu har jag gått en promenad och lyssnat på den här låten på repeat några gånger. Solen och värmen gör så otroligt mycket med mig, kan nästan inte sluta le,håller på att skratta åt ingenting och bara är allmänt lycklig. Helt otroligt!


Nu ska jag dra mig till Syssling i stan och ta en Kaffe med henne om en stund :)
Får väl se vad dagen har att erbjuda oss! Wiiio!
Puss på


Pengar rullar in som de ska - de går bra nu

Så jävla gött, va på jobbet imorse. Nu är allt bestämt, jag kommer jobba hemifrån mrn får komma till kontoret när jag vill! Tjänar 150kr/tim, vilket egentligen är typ 150 kr för en grej obereoende på vilken tid de tar. Vi kom fram till att i genomsnitt tar varje grej så lång tid att göra så det var lättast att göra så. dessutom vinner jag på de eftersom de oftast går mycket snabbar (Y) wiiiii så jävla fett! Super glad!

Kom precis hem från vänersborg, var hos Emmy med Jessika och drack kaffe! Snart kommer Daniel så ska vi åka och handla med morsans icakort :D haha, måste ju firas detta så blir såklart snacks! haha nu när jag jobbar hemma kommer jag äta massor ändå :P maha!  Ska grilla sen också :P


FETT JÄVLA BRA!


 
(Saknar nästan den här frisyren lite smått, fast med lockigt hår suger de egentlige :P)

käp - höj din hand

Usch vaknade av väckarklockan samtidigt som jag drömde att jag höll på att dö. Svimmade av att jag inte fick någon luft, och ja av någon anledning skulle vi blåsa bort små människor med gasmasker. Helt plötsligt var det ett dagis och jag var ett dagsibarn som blev retad av min jätte gammla klasskompis. Sen kom det där med svimmningen och jag vaknade upp, först i drömmen, hos en creepy läkare som inte sa vart jag var och ja var allmänt läskig.Nu rikngde dock klockan - som tur va kanske? Mitt hjärta bultade fan nästan ur bröstet på mig :P Haha så kan de gå

Nu ska jag cykla iväg och se hur min framtid ser ut!

Puss!


Nattligfilosofi-a

Nu bytte jag. Och jag vet inte om mitt val var ett bra val, för egentligen är ju inte jag rätt person att fråga. Verkligen inte idag och inte nu eller då om man så vill. Lite smått missnöjd och kanske till och med lite ledsen skulle jag kunna beskriva den lite kort sammanfattat. Sanningen är egentligen att jag inte alls är speciellt ledsen, utan försökte bara ta ett foto på mig själv som jag var nöjd med. Det är taget utan blixt också, kan vara intressant för den intresserande. Om man säger så.

Och nu är det äntligen ett mellan rum mellan och och missbrukare som någon så snällt påminde mig om att förändra.

Så de så!

snook - kommer ifrån

Om nom nom, ligger i sängen och smaskar i mig "stjärnor"! Kom hem för en stund sen från Daniel, hans syrra fyllde nämligen år idag ^^ Hon hade bakad´t jätte god tårta, synd bara att jag inte tycker om tårta så mycket (hur går egentligen den där meningen ihop - de kan ma undra). Han eller hon som kom på dom här stjärnorna var iallafall mycket smartare än han eller hon som kom på chips. Påsen är mycket mindre, dom går mycket snabbare att äta och man blir inte mätt på dom! Alltså köper man mer än vad man skulle gjort egentligen! Haha :P

Man bara äter hela tiden när man är arbetslös. MEN det kanske jag inte är så mycket längre till, så jag kanske slipper bli fet (eller så blir jag de ändå)? Ringde nämligen Minken -the man- mikke på jobbet och ska dit imorgon för att snacka om "min framtid" om man kan kalla det så. Ja varför skulle man inte kunna kalla det för de Sofia, dum dum fia!

Jag vet inte riktigt vart jag ska ta tag i mig själv först, i kragen kanske? Synd att jag inte har någon då. Nej men det får nog vara slut på allt detta snacks ätande, filmtittandet och sovandet. Det ger mig inte direkt någonting. Haha såhär brukar jag alltid säga, skrattar åt mig själv för jag har aldrig tålamod till att genomföra någonting helhjärtat.

Mys, Disney & Morden i midsommer

Halv ligger i min stora säng nu och slänger en liten blick då och då mot Tv. Elin tog sig hemmåt för en liten stunde sen efter en mysig kväll :) Käkade lite mat, grvávad/kallrökt lax, färskpotatis och sallad! Sen blev det Micke & Molle för hela slanten :P Avslutade med en morden i midsommer och nu sitter jag och tittar på en till.

Är egentligen inte speciellt trött men ja borde sova snart. Tänkte mig gå upp i hyffsad tid imorgon så man kan hinna med lite saker för en gångs skull. Försöka få lite struktur i vardagen nu som arbetslös. Känner mig dock inte speciellt motiverad till att söka jobb. Känns mest som att det inte är någon ide eftersom alla bara vill anställa folk med erfarenhet och har man aldrig fått någon är det lite svårt att någonsin få det om det fortsätter så här.  Vet inte alls hur det blir med mitt så kallade "sommarjobb". Har inte hört någonting, lite halv lame.

Yeah yeah thats life!

Afroman - I know all about you

Inatt drömde jag att jag - eller det kan ha varit en slags "farm" - hade en massa katter och hunder som bara blev fler och fler. Så var det ett stängsel runt oss med ett litet hål i. Och var katterna eller hundarna såpass små att dom kom igenom hålet då behöll vi dom inte! Så tog jag hand om en liten orange kattunge som hade massa fästingar. Hans pappa var orange och liknade en påfågel lite av någon anledning. AV någon annan konstig anldning hade pappan massa stora orangeablommor som började sjunga så fort han kom i närheten. Dom sjöng väldigt fint faktiskt.

Titta där du vilken fin dröm! ;) Nu sitter jag hemma i vardagsrummet med ytterdörren öppen och njuter av skön musik. Funderade på att gå och på powerwalk (HAHA) men får se hur det blev med de.

Har som sagt morsans Ica-kort så förut var jag och Daniel och shoppade för 300 spänn :P Fast vi köpte faktiskt inte snacks :/ Det fick vara nog nu tänkte vi.

Besökte hjärtum-festen igår också :P Hahaha, de va kuuul. Vi gick naturligtvis inte in, vem vill betala 50 spänn för att gå in i den lokalen när man kan stå utanför och kolla på när folk bråkar? Det var kvällens nöje vi stod lite avsides med varsin öl och kollade på när massa pojkar bråkade och skrek - Det är underhållning det! Så när snuten kommit och stoppat bråken drog vi hem igen för det roliga var ju slut.


Tralalalalaaa

Nu precis slog det mig att jag en gång i tiden hade en drömdagbok (eller blir det nattbok?). Inte för jag vet vad det skulle ge mig men det var ganska kul att läsa efteråt, kanske lite smått pinsamt i sina stunder också. Har jag för mig iallafall. Nu då tänkte jag att jag kunde skriva om vad jag drömde om inatt... men såååklaaart kommer jag inte ihåg ett skit av vad jag drömde :/ Så det sög ju. Men detta betyder att jag kanske delar med mig av detta i fortsättningen. (om jag kommer ihåg det vill säga minnet är ju inte på topp). 

Eftersom min kära mamma har åkt iväg på träningsläger med Karaten i en vecka har hon gett mig ansvaret för Ica-kortet! helt okej bra vilket betyder att vi ska inhandla godis, chips, och folköl senare. Bara det allra nödvändigaste för vår överlevnad. Pappa är ju hemma över helgen dock men det har inte så stor betydelse, han mest bara bygger på whiskey-källaren (egentligen är det bara ett jätte litet rum under trappan). men på Måndag drar han till tyskland :D (som vanligt).. Fast då kommer ju mormor på besök. Men det är alltid lika trevligt att sitta och prata med henne och om man är snäll kanske man får extra?

Det upptäckte jag i förrgår att om man är riktigt snäll då får man extra! Jag var på stan med mamma och mormor och åt lunch (blev naturligtvis bjuden), sen gick vi på stan och mamma köpte ett linne och två hårband till mig :) Sen åkte vi och handlade och då fick jag en godispåse och skjuts till Åsbräcka :D wiiii

Så ifortsättningen kanske jag ska vara lite extra snäll! ... kanske ..


festival pepp 20 dagar kvar!

Sitter nere hos Daniel nu och undrar vart han och Per tog vägen. Antingen är dom ute i garaget och löder lite kablar eller så drog dom ut och fortsatte med musiklådan helt utan mig :/ Men så kallat som det är där ute så är det helt ok att sitta här inne.

Btw, kollade in "mest besökta" bloggar precis. Var naturligtvis tvungen att läsa lite på dom som fanns på topp och ärligt talat.. mja jag tycker väl inte att de var så väldans intressant läsning. Däremot fanns det ju en del som var lite intressanta. (Inte för att min blogg är så speciellt intressant den heller).

Peppar inför Arvikafestivalen (fortfarande)! Funderar på vad som är bäst att ta, stora eller lilla campingen. Var på Lilla förra året och ja, folk hatade oss en del men mest älskade dom ju oss såklart ;) Kan ha varit på grund av att vi spelade högst musik på hela campingen i princip? ;) Haha.
 
I år blir vi i alla fall samma trollhätte-gäng. Jag, Daniel, Per, Bubach. Sedan kommer Elin, hennes polare och Matihas antagligen med nu ocks¨efter att att jag fått pratat vett med dom! Måste börja tänka på vad man ska ha med sig..
- är inte så lätt alla gånger att få med sig så lite som möjligt och det man behöver på samma gång!



Vår vagn på studenten :D

Infected Musrooms - expose

Usch, nu blir jag lite smått frustrerad. Hade skrivit ett inlägg men sen försvann det jag hade skrivit ;( inte för att det var så värst mycket men ändå :P

Iallafall, sitter och väntar på att Per ska komme hit så att jag han och Daniel kan gå ut och greja med musiklådan som ska med till Arvikafestivalen! Förra året var sjukt grymt och det kommer bli ännu bättre iår! Vi hade jätte bra väder förra året och hoppas på att det blir lika bra iår. Kanske lite för varmt på sina stunder. Speciellt på morgonkvisten ;) 
Så alla ihop måste ta sig i kragen och fatta att detta inte är någonting man kan missa!!! 

 
Raver Has Rude Awakening - Watch more Funny Videos

Cypress Hill - I want to get High

Har varit en duktig syster och ställt upp på min lillebrors skolavslutning. Satt längst bak och fotade, råkade säga fel saker vid fel tillfälle (Tydligen fick man inte säga "ungjävel" i guds hus?). Han har iallfall blivit väldigt stor nu, hela 14 bast, fjortis och jag tycker väl att det är dags att det börjar nu. Allt de där som jag gjorde men sen kom jag på att det kanske är bättre att han och hans polare sitter och laner hela nätterna istället för att supa sig stenpackad i folktes park. Cool som jag var liksom, haha. Ärligt talat så va jag ganska cool ändå. Rakade av halva håret, hade trasiga kläder och lyssnade på käng-trall-drägg-punk och allt vad de nu var. Nej men de var faktikst jävligt kul då. Revolution!

Torsdag idag och lipz lockar med alkohol men pengarna räcker inte till och jag vet som varje gång att jag egentligen inte tycker om lipz något särskilt mycket. Egentligen tycker jag faktiskt inte om något uteställe här i Trollhättan. Eller jag har bara blivit lite tillfälligt allergisk mot all hög musik när jag vill sitta och prata. På tal om det har jag druckit öl varenda dag hela veckan nu, egentligen sen fredags om man tänker efter. Rätt bra gjort av mig!

Nu undrar jag om min käre far eller mor har lust att köra mig till daniel.
Hungrig är jag också, som vanligt!


http://www.youtube.com/watch?v=rEYhw6WTbh0&feature=response_watch


Käp - Vi brinner

Peppar inför vårdcentralen (Y) (noot)
Ska dit på utvärdering av pulmikort (astmamedicin-fanskapt). Behöver verkligen få en riktig undersökning så jag kan sluta hosta någon gån :/ Har hållt på i snart ett halvår, börjar bli lite smått tröttsamt om jag får säga det själv. Vi får väl se vad dom har att säga. Innan dess ska jag städa, mitt rum ser ut som tredjevärldskriget efter student-helgen. Och det var flera dagar sen. Har inte gjort ett skit dom senaste dagarna - jävla skönt. Har bara varit med Daniel, kollat south park spelat diablo och ätit snacks ;D Haha.

Helgen var iallafall hel grym och jag har beslutat mig för att låta bli att berätta om det mer än så. Får mer behövs inte.
En gång till bara hade ju varit helt Ok ;)



Nu ska jag städa bort all AIDS från mitt rum
lalala
puss

Lika barn avika bäst - Timbuktu



Balen var hel grym. Vi fyra samlades hemma hos mig innan vi drog. Drack lite champis och tog lite fina kort ;D Väldigt många mer än de här, haha. Tog hundra år att komma fram och gå av och dessutom regnade de. Nu när jag tänkte skriva en stund och en del så ska jag dra till Elin :P

såååå det fick bli bra så här! Haha
Puss

BÄST BÄST BÄST

helgen har varit totalt jävla bäst!
Vår vagn var snyggast - vi var snyggast!
Balen var helt underbar!
Det kommer bilder överallt när jag får tummen ur ;D
Haha skriver annan dag, ´nu ska Daniel vakna så vi kan åka och hjälpa han syster :P

Btw jag vill ha SNACKS! haha

M.I.A PAPER PLANES

SJUKT nära nu, imorgon tar jag studenten!
Pepp som fan, väntar på samtal från "tryckeriet" så jag kan hämta veporna!

Balklänningen färdig, allt färdigt!
WAAAAA!


RSS 2.0