Om de va nån som undra, de va vi hela tiden.

Wallah, blev överby med Henkepenk idag. Köpte Chai tea, så jävla gott. Speciellt indiskas, rekomenderar de skarpt! Sen förbättrade jag min karma lite och köpte en ekologisk t-shirt, som va jävligt snygg också. Inte för att de syns på mitt usla foto nedan, men den syns iallafall och det är ju de som räknas.

Peter Jöback, vad ska man säga nackskott! Herregud, när man kan sänka sig så lågt som hans låtar då får man fan tänka efter. Jag tänker inte ens citera dom så usla som dom är. Vedervärdigt, verkligen! Han är nu högst upp min min "Om jag fick sjuta någon utan straff lista", tätt följd av Per Gessle.  Jag spyr på dom, bokstavligt.

What ever, jag tänkte försöka mig på att koda lite ikväll och i framtiden. Så antagligen kommer bloggen se åt helvete ut många gånger bara för att jag försöker leka lite teknisk, eller något. Nej men tycker faktiskt att det är ganska roligt att sitta och pilla med de så ska ge de lite tid.
sådeså!



Nikita

Baaaah jag vill köpa kläder härifrån http://www.nikitaclothing.com/streetwear. Men måste hitta någon återförsäljare som har dom i Sverige. Finns ju Junkyard men dom har inte inne just dooom kläderna som jag vill ha. That sucks!

Bara så ni vet.

Fail

Oj, råkade vakna nu för en stund sen. Var egentligen meningen att Daniel skulle till kontoret och jag skulle hem och ev jobba jag med. Meeeen det sket sig. Nu är jag hungrig - igen! Väntar på att vi ska gå upp å käka, eller rättare sagt väntar på att Daniel läst färdigt om hembränningsapparater.

Förövrigt är jag sugen på Bio. Antingen idag eller imorgon hoppas jag på iaf. Per har ju kommit hem nu och vi lovade honom att vänta på honom :P Så nu ska vi äntligen få se inglorious bastards! Pepp!


midsommer murders

Ligger här i soffan och kollar på Morden i Midsommer! En jäkla massa tjaffs om religion hela tiden, men de är bra. Jag gillar dom där brittiska serierna, dom är lite mysiga på någotvis.  Börjar bli trött, intar nog sängen om en stund och myser ner mig. Kommer sten somna :P

Måste förövrigt snart åka till England, det ser så hemtrevligt ut.
Får se om man snart kanske har råd med en liten tripp :D





Gary flyttar

Nu har vi flyttat Gary från mig hem till Daniel. Håller på och rengör hans akvarium som han ska bo i! Kommer bli så fint så, ska ut och hitta lite trevlig mossa också så det blir lite hemtrevligare ;) Just nu sitter han och äter Äpple! Börjar bli lite mer nyfiken och mindre rädd nu, fett nice. Snart är det dags för hans första bad :P Här en en video på en annan Gary som duschar, dom verkar verkligen älska det!



Ska iväg och hämta lite stuff hos en polare om ent stund och ska passa på att ta en sväng genom edet för att se hur stället ser ur nu efter helgen ;) Brukar tydligen se förjävligt ut rent ut sagt :P Sen senare ska vi laga fett go mat och go en movie :D Börjar redan bli hungrig :O

If you'r not in, you can't win



hahaha, jag ÄLSKAR den här reklamen! Så jävla charmig och rolig.
Igår blev det Junkfest en sväng, suger att man inte får dricka bärs där inne, men vi lyckades iaf lite. Trots att vakten tog min öl :/ Millencollin var helt okej bra, synd att vädret sög. Dom fick ställa in Skate/Snowboard tävlingarna. Sen drog vi till Vänersborg och drack hemma hos en snubbe sen vidare till deras pråmen som hade bartömning, fast blev inte så mycket där ändå. Var väl inte världens party men de va kul ändå ^^

Idag ska jag hämta min telefon som jag inte haft på hela helgen, har suttit och tittat på "The Money an the Power" hela dagen. Jävligt fjantigt ;D haha men som alla andra program på MTV kan man inte sluta titta :P

Senare ska vi flytta Gary så han får komma hem till Daniel =)
Nu ska jag fortsätta kolla på money and power, haha.

Over and out

Jag sa du kan om du vill, du vill så du kan!

Suttit och nördat Animal Planet i någon timme nu, fick dra mig själv därifrån! Till datorn, hur skulle de vara bättre? Haha. Igår blev det Lipz, för första gången på jävligt länge. Det vra helt okej kul, men inte mer än så kan man väl inte påstå. Smockfullt var det iaf. Hela stan hade bestämt sig för att dra dit tror jag. Speciellt sånna som aldrig brukar gå dit vanligtvis. Undra hur det gick till ^^

Var på förfest innan vi drog ner till stan hemma hos en brud som bor vid mig (tydligen). Krisse kom hem till mig vi fixade med bärsen sen drog vi dit och träffade lite random folk, varav jag kände/bekant med 3 av alla som va där, men som tur va var det nice people så det funkade ju great!

Idag är det ju Edetnatta, haha taggar ;) Men jo jag tycker faktiskt att de ska bli kul! Gillar det där med att dom försöker iallafall, fast att det mest bara är lite patetiskt och skrattretande. Ungefär som hur Vänersborg försöker göra sig till en musik och kulturstad och vill att staden ska växa. Men det bara går inte, ge upp! Nej men jag gillar faktiskt Vänersborg, på sommaren. Med någon krog eller två skulle det vara jäkligt nice. Speciellt vid vattnet.

Nu ska jag duscha bort all skabb från igår :D
Pusshaj

Over and out

Restless legs

Det kryper så i benen så att jag tror jag dör nu. RLS kan ta sig i röven (Restless legs). Är tvungen att ligga och skaka med benen annars får jag panik. Väldigt kul att man inte förtog varför det var så förrän man såg reklamen på TV. Helt sjukt, så jag vågade inte gå till läkaren direkt bara för att dom inte skulle tro på mig. Men nu får det faktiskt vara nog, dags att slå en pling till vårdcentralen. Antagligen på Fredag eftersom det är lite fullt upp imorgon. Skulle vara kul om dom kunde fixa hostan också, börjar tröttna nu efter .. ja mer än ett halvår? Ett år snart? Blir så trött på att dom inte kan ta tag i det.

Kollar på Boat trip, hahah, den är helt sick?
pinsam men rolig :P

Baaah, promenad kanske skulle sitta fint?
Dör av alla tomtar som har dragkamp i mina ben!

Family

Tjao.
 Umgåtts med släkt idag har det blivit, Kusin Christopher kom hit med Johanna vid 14 och tjöta + hämtade lite stuff. Sen kom Daniel mitt i smeten, när dom andra dratt fixade vi käk och strax efter det kom Zazza (Syssling på bilden). Gary ligger i skålen i bakgrunden och äter tomat! Nu äter han däremot lite gurka. Zazzas terass, eller ja alla studensfolks som bor därs terass är rätt mysig må jag säga. Orkade inte dra upp mer pics från den än den längs ner.

Övningskört idag också, gick grymt bra nu när det var med morsan! Känner mig mycket säkrare, men imorgon blir det första gången på körskola! Peppar samtidigt som man blir nervös! Efter det blir det en enkel klippning! Sen vette fan, är så jävla sugen på öl! Blir ju inte bättre av att Daniel och Joan ska fira sin tenta imorgon, eller alternativ supa bort sina sorge som han så fint beskrev det ;) Haha, fyfan.

Mja ett glas vin på det nu kanske?

Over and out






GARY HAR ANLÄNT!

WAAAAY, Daniel fick en tidig 20års present av mig igår. Lilla Gary, en afrikansk jättesnigel! Han är så söt så, väntar på att han ska vakna så att jag kan mata honom! Dom äter frukt och grönsaker, igår var det gurka för hela slanten. Han lämnade kanterna dock, fast det beror nog på att han har lite svårt att äta dom ;) Just nu är han hemma hos mig i en liten fiskskål men det är bara temporärt, när Daniel fixat till det ska han få komma hem till ett stort fint akvarium. Men naturligtvis ska han fortfarande ha kvar sitt hem här, hihi. Stackars våra små odjur, nu får dom ingen uppmärksamhet alls. Fast dom har ju haft sina år nu.




Han heter förresten Gary från Svampbobfyrkant, hans snigel heter också Gary!
Nu ska vi bara börja lära han mjaua! ;)




Pirr pirr

Hihihi sitter här och väntar som ett barn på julafton. Fast jag säger inte varför! och det är inte till mig eller för mig heller för den delen. Meeeeen :D tihihi. Snart så (:

Sitter och tittar på filmen "Milk", den är ganska bra rent politiskt.
Inte direkt spännande eller roligt ^^ men bra! haha knepigt.




Junkfest blir det ju till helgen förresten, Millencolin kommer och sen på Swania kommer Maskinen och spelar! :D Fett ballt, dessutom är Junkfest gratis :D Hoppas på att de kommer bli jävligt kul! Sen är det ju Edetnatta i Lilla edet :P Hahah, antar att man ska dit och titta xD ;P


Vad är klockan och vart är jag någonstans?

Varit nere i stan och fixat lite och käkat lunch med mormin! Bakpotatis med räkröra, skit gott! Nu väntar jag på My som ska cykla från velanda och hit så ska vi gå till sportlife där kusin och Johanna väntar. (Var det bara jag som hörde högtalarna i mataffärerna när någon kommit bort från sina föräldrar?).

Lönar sig att umgås med sin mor, fick ett par Converse och lite bidrga till en klipptid! Naturligtvis var jag tvungen att gå med på att slänga mina andra skor. Haha, jag måste sluta använda skor som är så jävla trasiga, för dom är inte lite trasiga. Det är tur att jag har inlägg annars hade jag skrapat upp hela hälen mot asfalten. Dock sliter de ju lite på dom och på sockar också :/ Så nu har mina favorit sockar med regnbågar på gått sönder :( Abooo. Det är inte lätt här i livet.

Har blivit lite jobb idag också, imorgon ska jag t.o.m. till kontoret. Nice när folk har semester på jobbet, då får ju jag deras uppgifter! :D Haha, denna månaden blir de inte så mkt cash dock men nästa kommer bli fett nice :D

Nu ska jag dansa runt och lyssna på grymt bra musik
och låsas att jag är kändis!

Puuusshaaaaj
over and out 


Sober

Har man dödsannonserna och födelseannonserna på samma sida för att jämna ut intrycket av sorg och glädje? Eller är det för att födsel och död går hand i hand Egentligen borde dom klämma in grattis annonserna emellan för att få hela livslinjen.

Igår va jag med folk ute, helt nykter. Tro det eller ej men jag ville verkligen inte dricka, va inte sugen för fem öre.
Hade helt okej kul så sätt, man kände sig bara lite smått missanpassad med att dricka vatten och sitta still.
Känns som att man inte känner igen folk ute längre, de är inte de att dom är så "små" för det är dom ju verkligen
inte. Man bara känner dom inte, eftersom man brukade känna ungefär hälften ute förr så är de lite konstigt.

Over and out
(btw, god morgon!)

The streets

 



The streets är så jävla bra. Det var det.

hemskheter

godmorgon.
Somnade aldelles för tidigt igår och vaknade väldigt mycket försent idag. Nu känns det som att hela dagen har gått och bara kvällen är kvar. Frågan är vad man ska hitta på? Eller om man bara ska fälla ner det totalt.

Inatt drömde jag att vi va med i någon slags tävling, vi lagade mat till hela karateklubben och sen när vi lagat och ätit upp de skulle vi skynda oss ut innan porten stänged sig, vi hade av någon anlledning svarta klänningar/kjolar på oss och gick runt med varsin godispåse & en cola. Det var viktigt. Massa hemskheter och spöken som jagade oss. Jag kom inte ut i tid.

over and out

Fuck life

fyfan fuck life säger jag bara! blev inget Malmö i helgen för att Daniels framdäck är så slitna att man ser väven på dom! Haha, och buss/tåg kostar cp mycket! Så nej inget malmöfestivalen detta år heller! Får satsa på 2010! Kanske kommer något bra band då också till och med, så får vi hoppas att Björn bor kvar i Lund annars är de kört! haha

Igår va cp, de ska vi inte ens tala om. En slutsats har jag ännu en gång tagit från denna kväll.
Ingen sprit för mig, absolut inga shottar! & Absolut inte tappa bort saker.
Bankomaten åt upp mitt kort så nu har jag inte några pengar heller, jag borde ringa banken och fråga vafan man ska göra. Men förra gången jag ringde fick jag prata med en dryg stockholmare.
Så de är fan knappt värt de!

Snart ska vi göra hamburgare!
Over and out

Jag vill ha en get

De va ännu en dag på jobbet då, har tryck väldigt massa t-shirtar och fotbolls tröjor idag. Fick sms av min chef vid elva tiden i går kväll om att jag skulle va på jobbet 8:30, meeen de smset såg ju jag på morgonen ungefär halv nio. Va där  vid tio (sov hos daniel). Nu är jag trött i fötterna som fan, har gått fram och tillbaka hela tiden!

Imorgon drar vi till Malmö till Björn & Malmöfestivalen! Hoppas på att de kommer bli fett värt så peppar som fan & tittar på Animal planet! Det är "shark mounth" nu, fast jag kollar mest på djurpolisen. Nu vill jag ha en get, tycker det skulle va väldigt praktiskt att ha en get. Dom klipper gräset och äter upp all crap åt en. När dom är små är dom så söta och sen när dom blir stora ser dom ut som min farfar :D perfekt!

Nu ska jag fortsätta kolla på djurpolisen med alla hundar och getter!


Over and out!

tragikomiskt

Det känns ganska komiskt att platta håret och sen fundera på att gå ut. För det kommer locka sig med en gång, det blåser till och med ute. Då är de ju kört, men jag överväger det ändå :P Funderade på en promenad, vet inte om jag hinner men jag vill ut och de kommer säkerligen inte hända sen. Så jag får väl gå ut.

Varför plattade jag ens håret och sminkade mig precis?
Fan va onödigt egentligen.
(Är väldigt mycket egentligen i mina inlägg har jag märkt.
betyder det att jag borde gör massa saker men vill inte
eller orkar inte? Antagligen!)

och jag hatar att jag älskar det

Lyckades installera photoshop helt själv på min lilla dator! Så nu slipper jag Vistas jävla h0r-låssas-photoshop. Suger kuk, vista suger. Så nu kanske jag äntligen kan lägga ner lite mer energi på bilderna än vad jag gjort på det senaste. Hitta en hel del fina gammla bilder som jag redigerat om. Dom flesta va jag nöjda med redan från början men ^^ Tyvärr har jag inte originalen eftersom min dator kraschade. Hittade dom väldigt långt bak i min bilddagbok, jag hade nästan glömt dom själv! Några av dem kommer här

    

Förhoppningsvid kan man vänta sig lite mer sånt här i framtiden, om jag inte blir allt för insnörad i jobbet, tryck saker och original, layout och allt vad jag håller på med. Säljande blir det ju antagligen till hösten också, när körkortet kommit! Hoppas på att få skriva in mig imorgon eller övermorgon.

och herregud när ska jag sluta älska att skrämma upp mig själv så här mycket. Det blir nästan självdestruktivt när jag springer från toaletten till mitt rum. När jag håller mig för att gå på toaletten bara för det. Men jag älskar det, jag älskar det så mycket att jag hatar det. Nu hittade han en liten flickas skelett i en skog, han drömde om henne och sedan hittade dom henne och nu påstår han att det är en gammal seriemördare. Ska jag fortsätta? Jag kan berätta hela avsnittet?
haha

Over and out

egentligen

Jag råkade komma till insikt om att man egentligen måste sova. egntligen så måste man det. Så jag skiter i det och låssas som att jag inte hörde det. Av någon anledning känns allting konstigt, mitt rum känns inte som mitt rum längre. Magen känns konstig, nästan sådär som i dom dåliga reklamerna, fast före inte efter.

Jag är ganska trött, egentligen.

Kärlek - live it up!

 

hey förhoppningsvis drar jag till Jessika om en stund. Om jag orkar och hon inte hör av sig försent :P
pöss

lilla my

ååååh usch vad jag kommer sakna My. Bajs på henne som bara ska flytta till Luleå så där. Fick en jätte söt spargris av henne igår från när hon va i USA (chinatown kommer grisen från) och en snygg tshirt! Ida däremot har jag spenderat hela dagen på jobbet, blev inget kunsregister men en massa annat. Tryckte tröjor, fixade till orginal, fikade ;)
Trodde ju inte jag skulle vara där en hel dag så hade ingen mat med mig, svin hungrig när jag kom hem förut. Slängde på pasta, värmde lax och öste på med ketchup till that 70's show :D

Varför tror jag att det hela tiden knackar på dörren?? Jag får sluta skrämma upp mig själv så jävla mycket. Och jag får verkligen sluta med att ha så långt till toaletten efter att jag sett på arkiv x, fiiifaaan.

 



Nu måste jag verkligen städa mitt rum, det ser vedervärdigt ut! :D hahah
over and out

vin och arkiv-x

Mm ett glas vitt vin var otroligt gott måste jag erkänna. Arkiv-x är heller aldrig fel, gått tillbaka till säsong fyra eftersom vi kom på att vi inte såg hela haha! Imorgon blir det jobb faktiskt. Ska göra kundregister hela dagen typ, får se hur roligt det kommer bli! haha.

Kan inte sluta titta på "Dagens tips" på youtube! Det är så sjukt jävligt rolig torrhumor!
Och jag är godissugen, men inget att göra åt det.
Och jag vill ha en igelkott!!! Man kan köpa pygmeigelkottar såg jag förut helt underbart.
Lätt att man borde köpa det.

över och ut

helt förstörda

Är helt jävla slut efter helgen! I fredags skulle vi ju spela ölbrännboll. Så vi samlade ihop lite folk, köpte öl och allt. Förutom att fixa brännbollsrack och boll! Haha så jävla fail, så vi gick hem till Robin och satt och hinkade öl & Robin hittade en pet-flaska med lite trevliga grejer i haha. Fast öl är bättre skit! Vi lyckades få slut på hela flaket jag och Daniel fast vi inte va så jävla fulla. Ingen vet vad som hände. Vi fick gratisinträde på Pråmen i Trollhättan men när vi kom dit så hade dom stängt, haha. Det hade tydligen inte varit några där. Jävla Trollhättan! Men jag och Elin hamnade på Sand och tog en öl där och dansade en liten stund. Fick gratis inträde där med nämligen :P

Igår var det Göteborg som gällde igen! Kräftskiva med lite 80talstema, fast de syntes väl inte överdrivet mycket haha. Söp iaf där, körde ölspelet och hade de fett nice. Sen fixade vi gratis inträde på Trägårn! MEN då har dom jävlarna bestämt sig för att de ska vara 20årsgräns. Så alla andra kom in förutom jag som är 90:a: Hahaha, dom hann till och med betala innan dom fattade att jag inte kom med in. Så det va jävligt ner jobbat. Då kom vi på att vafan gjorde vi i stan? Ett helt flak, mer än 1 liter sprit, chips och räkor! Så vad väntade vi på? Bara att ta bussen tillbaka till Emelie och supa!
Körde 3 låtar på repeat hela natten, boll - min flickvän, Ismen - alla gillar brudar, Day'n'night The smokers remix!






Har varit och myst med min lilla My idag. Imorgon åker hon till Luleå för att plugga :( varför ska det ligga så långt bort, kommer ju bli ett helvete här borta när inte hon är här! Haha, det är nästan så att man överväger att följa med. Men hon har sökt till Karlstad så vi hoppas att hon får börja där så småning om! Då jävla kommer vi ju och hälsar på!

Fan, nu blev det ju väldigt för mycket skrivet i ett inlägg. Vem fan orkar läsa de?
Haha
Over and out

nostalgitripp

Woho! Fick igång mp3n igen :D Fan va grym jag är! Så när den laddat en stund nu ska jag traska in till stan och sätta in mina 2149 kronor på mitt konto! Vilket nu betyder att allt är räddat och kommer bli feting nice. Imorgon blir det kareokekväll/kräftis med 80tals tema hemma hos Emelie i Gbg (som vi va hos förra helgen). Har längtat efter kräftskiva hur länge som helst, inte för att jag kommer köpa några kräftor. Det är ju svin dyrt? haha men bara själva grejen är feting nice.

Sen om vi lyckas få ihop det så blir det Skara sommarlan när Per är hemma från permissionen! Nästa helg så blir det Malmöfestivalen, eller torsdagen åker vi nog ner på. De är en riktigt bra stadsfestival tycker jag, kulturkalaset kan ta sig i röven! Var där för något år sedan och såg flogging molly. Riktigt bra musik.

Nu däremot sitter jag och lyssnar på Offsprings gammla album som kom när jag var runt 7 år. Går inte annat än att få nostalgitrippar! bra musik som man nästan inte kan få nog av! Eller vad säger ni?





För när skillnaden mellan mardröm och verklighet blir diffusare
och för den hårfina gränsen mellan livsnjutare och missbrukare

Snö & hagel - mitt i augusti


"Snö och Hagel - Mitt i augusti" så stod det på famsidan av Trollhätte regionens tidning TTELA idag. Det har alltså varit en jätt hagel skur  skotebyn (en del av trollhättan) som gjorde det svårt för bilar att ta sig fram osv. Hur går det till? Och den stora frågan varför just skoftebyn, varför kom det inte hit? Det är i och för sig en ganska lång bit från Halvorstorp till Skoftebyn, men ändå. Ja du växthuseffekten tar ut sin ilska på oss, eller rättare sagt på skoftebyborna! ;)







Fler bilder finns på TTELAs hemsida, detta är "läsarnas" bilder och alltså inte mina bilder :P
För dom som inte vet att jag heter Sofia, och inte Anna. Så de så, här är länken iaf

Läste preis att IKEAS 2010 katalog har kommit ut! hihi då ska jag sätta mig och drömma mig bort en liten stund när den ploppat ner i brevlådan. Fast sen kanske jag borde va lite kritisk mot dom nu efter allt med min hylla som jag skrev om, haha. Neeej allt annat är ju så fint. Och jag lyckades köpa min stora säng otroligt billigt, tror nog dom räknade lite fel med priset för jag hade då en massa pengar till övers ;)

Anyway detta ser ut att bli en dag att ta vara på och ska man lite på väderprognosen så är det den enda på ett tag nu. Fast vem fan litar på väderprognoserna egentligen? För att ändra ämne väldigt snabbt vaknade jag av att Johan, Jessikas pojkvän, ringde två signaler till mig. Men jag tänkte inte mer på de, tills jag råkade ringa upp honom av misstag! Fast då ringde han upp mig igen, men feg som jag är med min telefonskräck så gick jag på toaletten och lät honom ringa. Jag hoppas verkligen inte att det va något vikktigt, då borde han ju ringt igen!

Nu sk jag upp och ta på mig, brygga mer kaffe och ja lite sånt där mysigt
Over and out

Veckans blogg final

Haha, de va som fan! Ja då är det väl bara att säga gå in och rösat på mig här den här brudens blogg (det betyder att man ska klicka där der står "den här brudens blogg.. bara så ni vet). Ja och jag som babblar om att vi hörs väl imorgon och blähäblaha natten. Ja vem bryr sig om när inläggen skrivs egentligen?

Om nom nom sov sött, jag börjar bli trött.
Dröm våta drömmar
över och ut
somna aldrig nykter

Öl & "blow"

Det känns ganska irriterande att nästan aldrig ha nya bilder att lägga upp (blabla kabel osv). Men jag får väl stå ut tills jag antingen hittar den eller tills jag köpt en ny :P haha. Sitter och kollar på filmen "blow" trodde inte jag hade sett den men det hade jag visst kom jag på. Grym är den i vilket fall som helst. Handlar om George Jung och hur han blev knarkkung! Just nu är det ju bara början, vilket egentligen är det som är bäst. Sedan börjar allting gå överstyr som i alla Johnny Depps filmer (han spelar huvudrollen George Jung). - Se den!



Sitter här med tända ljus och rökelse. Försökte få iordning på rummet nu idag också och tänkte slänga ut min hylla från IKEA. Antingen var vi otroligt dåliga när vi satte ihop det eller så är IKEA dåliga.. (sattsar på det sist nämnda) dom har gått sönder och är vingliga så nu ska dom fan ut! Frågan är ju bara vart man ska göra av allt som va I hyllan :O hahaha, det löser säg!

Nu ska jag kolla på resten av filmen och njuta av min kalla öl <3

Så om vi inte hörs igen inatt
over and out
höglind

snille

HAHA minneskortet förvsann in i pappas dator såå nu blir det nog inte nån av dom bildern jag tog, inte idag ivarjefall. Nu skulle han ha en avbitartång också. Det fanns tydligen saker som var onödiga och som inte behövdes, tyckte han som inte visste vad han höll på med för fem öre :p xD

Det brinner i paris igen

Är arg på systemkameran just nu verkligen inte vill lägga in bilderna i datorn. Eller rättare sagt får ingen kontakt, kan ju vara usb-kabeln som tjaffsar. Kom i alla fall hem från mässan för en liten stund sen. Den var väl bra, intressant och lärorik på sitt sätt. Men jag hade ju hellre gjort någonting annat egentligen. Hittade en jävligt nice gravyrmaskin, den skär med laser i olika material och framkallar alltså mönster osv. Den kunde till och med göra en vanligt JPEG-bild på eta ot vanligt jeanstyg (naturligtvis inte i färg). Men vi funderade skarpt på att köpa in en sån, kan bli en riktigt lönsam grej!

Trots att jag har promenerat hela dagen så är jag ändå jävligt sugen på att dra ut en sväng, solen skiner ju!
Börjat lite med en logga också, men lite svårt eftersom jag inte fått någon information än direkt haha. Kände mig bara lite kreativ sådär efter allt mässande så antar att jag avr för ivrig helt enkelt. Nu ska jag försöka få till kameran, som förövrigt dog precis :/

Och jo men just de, jag höll ju på att glömma
Checka in detta! http://sharee.se/ helt ny sida inte helt färdig men grymt! (:

06:45

06:45. Tur att jag inte är en person som tar lång tid på sig på morgonen. Kaffe och nu fick jag ta en macka också eftersom jag inte har en aning omnär da boss vill käka sen. Tycker inte om frukost direkt på morgonen väntar hellre en timma eller två. Man märker verkligen att detta är aldelles för tidigt när dimman ligger tät utanför fönstret. But hey always look on the bright side of life!

hörs ikväll
over and out

Fear and loathing

WOHO! Hittade precis min fear and loathing in las vegas! Så nu ska jag sätta på den och mysa med wasabinötter, jag har till och med min fear and loathing t-shirt på mig :D Det är helt klart en av dom absolut bästa filmerna jag vet. Den går inte att förklara, psykadeliskt och helt jävla sjukt?

Passar mig perfekt & Johnny depp är perfekt för rollen som knarkande journalist! Har ni inte sett de så bara se den, nu på en gång. Och du kommer inte förstå den, för det tar väldigt många gånger innan man gör det. Till och med jag som sett de hur många gånger som helst fattar inte vissa saker och blir förvirrad av deras förvrängda trippar som är helt sick. 

     
Framsidan på filmen & trycket på min t-shirt!


 
Johnny depp i egen hög person & till vänster hans "advokat"

Blir att gå upp halv sju och sen åka till Jönköping på mässan med jobbet (Y) a jo eller nått. Haha känns ju helt underbart att spendera hela dagen  på elmia och titta på profil-arbetskläder, presentartiklar, tryck, print, maskiner träffa återförsäljare och blähäblaha. haha nej då men de kanske rent av är intressant på riktigt? Om inte annat är det ju bra för jobbet. man får ju försöka lära sig lite nu när man kommit in i reklambranshen trotts allt ;)


Seya, over and out

Get happy

Kantareller måste vara något av det godaste man kan ha på en macka! Kom inte och tjöta om skinka och korv för de äter jag fan inte :P Kommit underfund med att jag måste ha varit vegetarian i 2 år nu, antagligen mer. Fast nu äter jag ju kyckling så det räknas inte riktigt.

Henkepenk va ju här förut as said, han mest sov i min säng medans jag städa och grejade, Haha. Men sen drog vi ner till stan och träffade Denise och Elin på Mejeriet och tog en nice fika! 


Denise, Elin, Jessika & Evelina på vagnen ^^ Bara för att jag inte hade något nytt kort haha
men detta är så vackert spicegirls som det kan bli! I love <3

Upptäckte att min kära far köpt Wasabinötter idag så nu sitter jag och mumsar på dom ;) höhö nej men de är faktiskt förjävla gott om man får säga det själv (?). Nu tänkte jag återigen göra ett nytt försök med att städa undan och få ordning på saker och ting (ja alla vet det de kommer aldrig hända hahah).


Over and out

I love life and I dont even pop pills!

Känns jävligt värt det idag. Snoozade från 8 till 10, dock är det ganska jobbigt men de va rätt gött ändå (förutom eftersmaken av huvudvärk). Kaffe & Tv med Daniel sen drog han till jobbet och jag kollade mailen. Så nu är två jobb gjorda och skickade till Da boss (får se om det ev kommer behövas lite redigering).

Pääkis smsade för en stund sen så strax ska jag möta honom! Lite senare blir det till att dra ner till stan med honom och träffa resten av mina bitches för att fika ;D Fan va gött! Vet inte riktigt om jag ser fram emot mässan i Jönköping eller inte?

Igår skulle jag och Daniel dratt och tränat eftersom vi bestämt att vi ska träna varje tisdag & torsdag. De gick åt helvete direkt :P ombytta och allt, sen hittade jag inte mitt gymkort. Så vi fällde ner det (kan ju gå dit utan men ändå) och gick ner till strandgatan och tog några öl istället. Tillsammans med min kusin! Trevligt som fan.

Som sagt, somna aldrig nykter

over and out

Mad world

Tänk att en tredje del av alla sexbrott begås av personer under 18 år. Alla i trollhättan har ju följt fallet om den 8åriga flickan som blev överfallen, polisen yrkar på mordförsök. Nu har dom häktat en 18-årig kille från trollhättan. Det går inte riktigt att förstå hur allting kan vara så.. verkligt? Man kan inte förstå sånt här utan att var med om det, och eftersom jag nu inte har varit med om det (känner alltså inte den häktade, 8åringens familj eller något) så kan jag inte yttrycka mig om det på samma sätt.

Men varför kan inte vi människor förstå saker utan att vara med om det eller se det på nära håll. Eller rättare sagt varför kan inte alla människor visa samma sympati som vissa. Jag kan verkligen inte känna den sympatin för andra människor om det inte är i närheten av "min värld". Sick. Här har ni artikeln från TTELA om det hela!


Godmorgning starshine



Inatt har jag bara drömt äckliga, hemska drömmar. Som att min geckoödla var helt dränkt med någon slags röd sås (typ som soltorkadetomatersåsen) bara för att jag matat henne med larver. Fast det får dom ju hela tiden. Saken var ju den att jag upptäckte henne längst upp i kylskåpet i en ungssäkerglasform med fiskgratäng i (Som daniels mamma brukar laga). Jag, Alexandra och någon mer skulle äta nattamat nämligen. Nu är jag ganska sugen på potatismos.

Fick en såndär trevlig impuls att se musikalen Hair, den är fan inte att leka med. Såg den för första gången när jag var runt 10 år och den fastnade direkt. En film som är riktigt rolig men samtidigt riktigt allvarlig med en massa sång och dans, intressant kombination

 

Förresten, mest bara för att det är kul anmälde jag mig till veckansblogg på den här brudens blogg http://rosajordgubbar.blogg.se. Varför gjorde jag det undrar jag nu, var jag full? Haha nej men som sagt en kul grej helt enkelt.

har en dejt med kudden

Sitter hemma hos Daniel nu, kom på för en stund sen att jag visst somnade klockan fem så man kanske skulle försöka vända lite på det idag. Så strax ska vi krypa ner i sängen och kolla på morden i midsommer (om vi inte redan sett den här :/) Övningskörde hemifrån och hit förut, gick grymt bra om jag får säga det själv! Längtar tills jag ska skriva in mig på körskolan den 17:e Augusti då dom inte har semesterstängt längre. Well, slut med allt tråkigt tjöt från min del.

Nu blire sängen för oss ;D
(tänkte skriva myspys men efter allt the sims 3 så sket jag i de, haha :p)

over and out

Familjen - Nån gång

Man hinner fundera en hel del när man är ute och promenerar. Kom hem för en liten stund sen. Använder min pappas mp3 och mest bara för att slippe bläddra fram rätt artist helt tiden kör jag shuffel på All musik! Det innebär min musik, min lillebrors & pappas. Blir helt plötsligt riktigt spännande att lyssna på den eftersom man aldrig vet vad som kommer härnäst, just nu är det Nickelback. Nästa låt kan vara vad som helst, Familjen, lars winnerbäck, lena Ph, MBMA, Pink, Laleh, benny bennasi eller eminem. Spännande!

Kan verkligen inte heller förstå hur stor min lilla lillebror har blivit. Han är fjorton, en liten fjortis. Fast nej, han är nog inte så farligt fjortis. Inte när han är med mig iallafall. Det jobbiga börjar ju bli nu när det ringer på dörren hemma. Genom lite suddigt glas ser man konturen på den som plingar på. För några veckor sen gjorde det just de och jag trodde verkligen att de var till mig. Lång, stor kille, keps ja han såg ut som att de skulle kunna va min polare. Men när jag öppnar dörren  står en femtonårig ganstaH-hiphopare där och frågar "är Sebbe hemma?". Hahaha.



Det är till och med ännu mer vuxen poäng till mig idag, har fått internetbank nu från Swedbank!
& jo just de bilden ovan tog jag förut när jag va och fota en skylt för jobbet.
Va inte så kreativt fotande så tog mig friheten att fota lite roligare saker ^^ haha

Over and out

Less is more

morgon är det väl för dom flesta nu. Hade det iallafall varit för mig om det inte va så att man skulle till jobbet. Verkar som att dom vill ha kvar mig till hösten. Så sommarjobbet förvanldas antagligen till jobb For real! ;) Ska med på en utställning "inom branshen" i Jönköping, Elmia på torsdag! Blir en heldag, någor längre än jag är van vid som jobbar hemifrån. MEN det är pengar, och jag tackar inte nej.

Det är det jag säger, om man har rätt inställning så ordnar sig allting. Det löööser sig!
I love it! Nu är jag fett hungrig så ska fixa ihop lite pasta, kanske pesto till de?
Sen ska jag dra ner till stan, tanka mobilen, köpa mat till odjuren & göra ett foto jobb!

Se ya, over and out!


sena nätter

Naturligtvis när man ska försöka sova ensam så bara kan jag inte somna. Eller det känns helt enkelt bara fel. Har precis satt på Seven, grym film! Va ett tag sen jag såg den men nu va det dags igen. Har precis kommit till den där mysiga delen med den döda extremt feta killen, rätt jävla äckligt.

Imorgon blir det iallafall dra till jobbet en sväng. Min chef har ju kommit hem nu. Han som inte ens sa att han hade tagit semester. Har äntligen fått min lön nu också så nu får vi väl hoppas att det styr upp sig en aning. Blir en nice promenad dit bort först på morgonen, sen tillbaka och käka sen down town och ladda mobilen och köpa larver till mina odjur, kanske en syrsa eller två. Shoppas loss (Y)


Mobbade barn

Hey!
Pallade inte skriva om Gbg eller lägga upp mer bilder förut så dom kommer här. De va iallafall en grymt bra kväll! Som vanligt när vi ska någonstans blir vi alltid försenade på ett eller annat sätt, dålig karma? Helt otroligt hittade vi iallafall till Emelie på hisingen, men eftersom vi var försenade så började vi förfesten redan i bilen! :D Onykterhetsrörelsen på högsta nivå, som det inte finns något bra klipp på youtube med :( suger kyk. 

Sen blev det bara att fortsätta när vi kommit fram, ställde bilen på gästparkeringen. Men glömde lägga i avgiften, så när vi kom tillbaka dan efter blev det en böter på 400 spänn HAHA! Vi fick ju skylla oss själva :P Mycket nytt folk träffade man men många gammla från arvikafestivalen 08! Alltid lika kul att träffa dom! 

      
Bubach höll på att tappa kontrollen så Lollo kom för att styra upp situationen, men hon tappade nog sin kontroll i samma sekund :/  Daniels iphone försvann ju på festen i vänersborg förra helgen så nu har han en ny fin mobil, tejpmobilen!

     

Överst: Robert & daniel sitter och väntar på bussen in till stan och.. ser ledsna ut? TAGGA! Brevid står jag och Niklas under vårat djupa samtal om.. ja en massa jävla skit helt enkelt.

Helt seriösa står jag och daniel med vår blåa skylt och konstaterar att ja nu är det slut på de dåliga tiderna! Och tillsist försöker jag visa hur man ser riktigt white trash ut!! Så NEJ jag står inte och spyr :P Hahah, det enda som fattas är husvagnen i bakgrunden.

Den absolut hemskaste bilden från hela kvällen kommer här, Daniel kommer brinna i helvetet! Hahaha och det kommer jag med eftersom jag sitter och skrattar åt det hela. Jag skäms för mig själv :/



taggade!



Göteborg va bäst!

basenji

Jag vill ha en hund, NU!


Fest gbg!

Godmorgon!
Dåså! Fest i Gbg idag, allt är klippat och klart in i minsta detalj! (eller inte) wiiiiii



Fager bild på oss från Skara sommarland förra året!
Hittade massa roliga bilder på min gammla kamera. Min dator krashade ju för ett tag sen och då försvann allting :( för att jag va dålig och hade ingen backup. Men ibland kommer det fram lite gammla foton! Så langa alla som har bildcer från typ sommar 07 eller liknanade! :D

& Bara för att den här bilden är så söt så är jag tvungen!





good times

är det verkligen sådär himmla varmt som folk säger? Tycker det är ganska lagom fint.

Well igår blev det äntligen träning för första gången på väldigt länge. Blir nästan pinsamt att gå dit på grund av det, känns som dom tittar på en med en besviken blick. Det gör ju inte de hela bättre att Daniels syster jobbar där så att hon verkligen kan kolla hur mycket vi tränar ;) haha! Sen blev det iallafall öl!

Spelade minigolf med daniel och Björn! De va ett bra tag sen de med så de va också nice, kanske inte någon annan tyckte däremot  som förlorade hela tiden :P Efter de blev det kapten morgan, öl, cider & nudlar!
Till fruskost blev det pizza & nudlar haha älskar hur nyttig jag är! (:



Godmorgon

Titta vilken söt liten katt, som pendlar med bussen varje dag. Haha, läste de i en atrikel på aftonbladet ! Men han börjar bli lite gammal nu så busschaufförerna får se till så att han går av på rätt hållplats!

Förresten skönt med hederliga människor i världen. Var på fest i Vänersborg, Dalaborgsparken (förövrigt väldigt nice!) och råkade som vanligt tappa bort/glömma något. Nu däremot var det hela min väska med plånbok, kamera, nyklar. Men häromdan ringde polisen och jag fick nummret till en pojk som hittat den! Daniels iphone däremot var det ingen som ville lämna in :/

Var på en förfest innan vi drog till festen i Vänersborg också. Jag stod knappt ut en stund, kan brudar verkligen kackla något så otroligt? Jag fick rymma ut på balkongen för jag klarade helt enkelt inte av allt ljud xD Hahah. Jadu.

Tänkte slänga upp bilder men har fortfarande inte hittat min usb-kabel till kameran (är en speciell).
Så en annan dag
pusshaj

RSS 2.0