las palmas - ut ur mitt liv

Går sådär upp och ner nu igen, det är inte alltid jätte kul men det går bra mestadels som tur är. Till exempel som nu, egentligen borde jag sitta med fetaste ångetsen eftersom jag inte har pluggat så mycket till mediekunskapsprovet imorgon. Jag har heller inte lämnat in två andra uppgifter i samma ämne och eftersom dom ha konferens om betyg imorgon kommer jag få ett fint kuvert hem i brevlådan med mitt namn på. Ig-varning på g!

Att lovet nådde sitt slut i söndags, det gjorde ju inte saken direkt bättre heller.
Känner mig inte direkt pepp på skolan. Vill mesta bara sluta och slippa allting.
Ja till och med grafen, för jag känner mig så jävla dålig jämfört med alla andra.
Så ja, dra åt helvete typ! woho!
men inte ska vi vara ledsna för de ^^


 Ga
ga ga

Screentryck förslag


Här har ni lite förslag som jag kanske ska använda mig av till screentryck i skolan
Vet inte vilken av dessa två som blir bäst rent färgmässigt. Är naturligtvis inte helt klar!
Har ännu en, kanske laddar upp den lite senare.

För ett arbete i skolan med screentryck. Den är dock inte färdig än som ni ser. Har funderat på vilken färg som blir bäst, måste tänka på hur färger passar på tyg o.s.v. också.   (förresten, ursäkte den fina klippningen av bilden, printscreen+paint=sant!)

skev bild av samhället

Jag har gått runt här nu i två dagar och verkligen funderat på en sak. Jag berättade innan om festen, ambulans och polis och allt vad det nu var. Står det någonting i tidningen? Nej! Jag undrar verlkigen varför det inte har ens yttrats en ynka liten notis om detta. Såhär är det nämligen: hade detta utspelat sig i exempelvis kronogården (invandrartätt område) så hade det säkert varit en hel sida om det, kanske ett helt uppslag. Det hade blivit mycket skriverier, men bara för att det råkar hända en liten bit utanför stan på vad man skulle kunna kalla landet där alla svennsons bor då skrivs det inte någonting om det. Eller är det kanske till och med så att snuten skäms för att deras bil blev trashad mindre än tio meter bort från dem utan att de märkte något?

Frågan som jag i vilket fall ställer mig är vem det är som valt att inte ge ut informationen till allmänheten? De två vi har att välja på är farbror blå eller chefredaktören på vår lokal tidning TTELA. Jag bara undrar, för jag vill verkligen veta varför det inte har uppmärksammats.
 
Sånt här driver mig till vansinne.

helgen & sånt

De va som fan! Klarade naturkunskaps provet jätte bra enligt min lärare. Är positivt överraskad av mgi själv - verkligen!

Modellande för västtrafiks personaltidning gick också bra, har fått se en utav bilderna nu och de ser väl helt okej ut :P verkligen "back in the days" men helt okej. Han sa att han gärna ville kontakta mig om han behövde någon modell någon annan gång. Blev förvånad där med, jag är ju inte direkt model material så att säga.
(Tänkte lägga in bilden nu men de fuckade sig :/ )

Helgen var helt okej förövrigt. Lite strul med att komma till Göteborg i fredags men det hade jag redan räknat med
eftersom det alltid händer. Men vi kom dit iaf, strul som fan med att hitta i Göteborg xD När vi väl kom fram till Frida som hade lite förfest drog vi iprincip nästan direkt. Vi hade ingenting att förfesta på nämligen. Drog vidare med spårvagnen till linnegatan och gick på någon kvarterskrog där. De va mysigt :) .. Räkor däremot är någonting jag ska sluta äta samma dag som jag ska festa, slutar alltid illa! Haha, men det var ändå en lugn kväll för min del.

På lördagen sov jag och Daniel lite för länge xD Eller han var borta och fixade bilen medans jag sov till klockan halv två då han var tillbaka. Sedan tog vi oss lite mat, gick ner och satte på en film, somnade och vaknade halv sex. Blev till att skynda sig hem till Trollhättan eftersom jag skulle på inflyttningsfest hos min syssling. Var där en stund sedan skulle de andra ut på krogen, och har man lite pengar så har man. Åkte istället ut till hjärtum på fest i en lokal. Va väldigt mycket folk men kände ju inte direkt super många så de vägde ner en hel del. Sedan blev det såklart bråk.
En snubbe fick smaka asfalt och fick lite tänder utslagna.
Vår polare gick lös på en snutbil, tog bort nummerplåtarna, tog ur luften ur däcken etc.

haha, det var en helt okej kväll iaf!
Nu bär det snart av till sängen tror jag.
(om jag kan sova ensam, är lite jobbigt)
Pusshej..

Fuck, Naturkunskap är tråkigt som fan. Hur kan man vilja utbilda sig inom det.. tortyr!
Prov imorgon, får väl se hur fan de går.

Idag har varit en annorlunda dag. Började med att lyssna på en snubbe som gått media
och pluggade i Halmstad nu. Han skulle prata lite om sin utbildning, så nervös han va!
Haha, rolig snubbe med fet prilla iaf xD :P
Sen blev det direkt till Högskolan väst, de va ingen höjdare direkt. Finns inte något där som
jag skulle kunna tänka mig. Dom har en "graf" utbildning men vad jag hört är den inge vidare.
Halmsad eller Kalmar däremot de kanske lockar lite. Fast tänkte nog arbeta ett år eller ngt innan
(om jag nu får något jobb vill säga)

Vid 12 blev jag upphämtad av Rune (haha!). Fick nämligen erbjudande att stå som model för
västtrafiks personaltidning (låter helt otroligt inte sant?). De ville ha någon med lite "attityd" och då
tänkte de på mig, fast för typ 3 år sedan när jag hade lite punk/hardcore stil. Så det fick bli fram med
gamla kläder och dra på sig kajal för hela slanten. Får nog ett regionskort :D vilket betyder att jag kan åka
till Gbg och massa, skit bra! Speciellt när ekonomin inte är på topp.

Imorgon blir det Gbg på tal om det :D Polaren fyller 20 idag (grattis bryden) så de blir party!
Ikväll blir det mer plugg och kanske en lite cruise med callum :P xD
Ev färga håret, om jag vågar!

Tjao

.

Tyckte inte att religionkunskap A var min grej idag, kaffe däremot och lite degande hemma framför teven de va verkligen min grej idag. Började morgonen med skridskor på gymnasitiken. Tänka sig att jag faktiskt har lärt mig åka frammåt. Vet inte om jag bara är seg på att lära mig eller om jag blivit lite modigare med tiden? Whatever, kul var det ändå bortsett från frusna tår och hosta och igentäppt hals.

Får nog ringa vårdcentralen snart. Jag piper och gnisslar!? Sjukt, har gjort det i typ 2 månader nu. Var där innan vi drog till Afrika men fick fel medicin, Bisolvon, hur fan skulle de kunna hjälpa mig? sug.

Denna veckan blir de träning, var på sportlife igår med Daniel. haha stackarn hade lite ont idag (han har inte tränat på år och dar). Resten av tiden har jag egnetligen fullt upp, till och med helgen är fullbokad, har lyckats dubbel boka mig några gånger också. Några fikor som ska planeras in, ska plugga naturkunskap, Graf och en massa mer.

På toppen av allt de så la naturligtvis min hårddisk av (Y) Daniel kollade på den och han kunde inte fixa det, förhoppningsvis klarar någon annan av det så ska lämna in den nu i veckan. Alla mina bilder finns ju där, från 2006. Skulle precis backaup den men nejdå gåochdö.

Nu är kaffet slut :/ 

RSS 2.0