Smiley-generationen

Ligger här och kollar på min andra film i serien Johan Falk, vapenbröder. Synd att själv Johan Falk är, enligt mig, en av dom sämsta skådespelarna. Iallafall för den här rollen, hans röst och ansiktsuttryck som alltid är den samma passar inte som en tuff polis helt enkelt. Men det är inga dåliga filmer, jag hoppas på dom två sista filmerna som man hört en del bra om.

Har ni tänkt på de hur mycket smileys kan påverka en text i att uttrycka sig. Jag tänker väldigt mycket på det och specielt när man pratar via msn eller sms. Så fort, naturligtvis beroende på resten av texten, man ser ett sms utan smiley då vet man inte vad den andra personen vill förmedla för känsla. Att man med två tecken kan visa så mycket känslor. Ledsen, glad, kär, skeptisk, :(, :), <3, :/. Det är intressant och jag förvånar mig själv varje gång jag tror att någon är sur för att dom inte använda någon smiley. Haha, jag tror jag ska döpa om våran generation. Smiley-generationen. För jag vet att jag inte är ensam.


Kommentarer
Postat av: gaystyle

Vilken fin och bra blogg!

2009-10-09 @ 02:57:38
URL: http://gaystyle.se
Postat av: gaystyle

Jo jag vet, men jag köpte ett par för 20kr på röda korset, + att jag har ett par till. Så tänkte att jag smyckar de ena med massa snygga nitar. :)

2009-10-09 @ 03:19:53
URL: http://gaystyle.se
Postat av: Elin

Hell yeah, smileys är bra skit ;)

2009-10-10 @ 05:36:46
URL: http://elillin.blogg.se/
Postat av: Hanna, kysin

Jadu, appropå smileys läste i metro för ngt år sedan en snubbe som påstod att om man använde sig av smileys så är man osäker. Men det är ju svårt att vara ironiskt eller sarkastisk utan dem. Tänk så många som hade tagit illa upp :)

2009-10-11 @ 23:15:10
URL: http://beyondarctic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0